İstek 1000 liralık eşyayı çöpe atıp bıraktım

muratcan

Üye
Başlıkta yazdığı gibi, küfür eden edene, herkes birbirine ks atmanın peşinde, 2 günde stres oldum kafayı yieceğim.
aldığım premium ve diğer masraflarım da türk oyunumuza bağış olsun.

şikayet edecek bir bölüm açın oyuna ki, en azından kendimizi güvende hissedelim.

hastiL

Üye
Kardeş ben yaklaşık 1 saat önce birini küfürden reportladım ve istediğim sonuca ulaştım 1 saat içinde müdahale edildi.. Şikayet edeceğin bölüm belli zaten destek talebinden küfürü seç sonra izle :)

muratcan

Üye
Valla ben bulamadım, 2 gündür adamlar keyfine ks atıyorlar, kimse korkmuyor. oyun içinde bir ks şikayet küfür şikayet alanı koyulması lazım.
benden bukadar pes ettim, kalan son 15m para vardı onu da birine verdim her şeyi çöpe attım tekrar başlamayım diye.
2 günde stres sahibi oldum, vakit geçirelim diye girdik.
hayırlısı böyleymiş. güzel oyun olmuş ama bu saçma sapan insanlara bi çözüm bulunması lazım.

IBoRiS

Üye
Valla ben bulamadım, 2 gündür adamlar keyfine ks atıyorlar, kimse korkmuyor. oyun içinde bir ks şikayet küfür şikayet alanı koyulması lazım.
benden bukadar pes ettim, kalan son 15m para vardı onu da birine verdim her şeyi çöpe attım tekrar başlamayım diye.
2 günde stres sahibi oldum, vakit geçirelim diye girdik.
hayırlısı böyleymiş. güzel oyun olmuş ama bu saçma sapan insanlara bi çözüm bulunması lazım.
ks nin suç olmadığını bilerek başlasaydın keşke :D küfür e de report edersin mute yerler ama bu kadar takıntılıysan sen oyun oynama bence bu söylediklerinin olmayan çoklu oyunculu oyun yok :D

sanne2

Üye
KSsiz mmo nerde gördün? Sıra beklerseniz daha çok beklersiniz, küfürse hayatin gercegi, her yerde var.

HeaveN

Üye
bana ks atıyolar 1 saat dayanamıyolar gidiyolar ks boş iş 24 saat oynuyom ks kaçarsan sıkıntı takım sağlam olcak biz ks hep kovuyoz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt