1000 yüzlü zar kurbanları

Eriene

Üye
Şu 1000 yüzü olan zarın şanslı yüzü bir türlü denk getiremiyorum varmı bi taktik beyler yani sonuç olarak 1000 yüzü var zarın illa bir yüzü bizede denk gelir diye umuyorum taktik verin pls.

JohnPlane

Üye
bende ilk gününden beri oynuyorum ama yapacak birşey yok şans bu yani herkese çıksa bu sefer her taraf item kaynayacak hiç bir itemin değeri olmayacak böyle iyidir iyi.

GunJack

Üye
Tam olarak neyden bahsediyorsunuz ? Öğrenmek için soruyorum.

Balerion

Üye
Arkadaşlar ben hic drop alamadim diyemem iyi şeyler aldim ama 4 çarla zindana giriyorum. Şimdi düşünuyorum da o carlardan birine oyunun başından beri ne solodan ne groupdan hicbir şey düşmedi. Diğer 3üyle 6 ayda düşen droplar
Dark mamba
avenger
travel pendant
swift pendan x2
war schyt

3 karaktere ayda 1 bile değil. Tek karakter oynasam ya sıfir alıcam ya da 6 ayda bir bi droba denk geliyor.

Kısmen şanslı olsam da bu sistem benim hiç hoşuma gitmiyor. Blue dragon ring takan bir rogue gördüğunuzde "off ne kadar şanslısın" veya "ona kaç tl verdin" gibi soruların akla gelmesi çok saçma. Bence olması gerek "oha o itemi elde etmek için ne kadar uğraştın" şeklinde olmalı. Bu kadar piyango sistemi olamaz bunları çok çabalayan kazanmalı lotoyu tutturan değil

Opus Magnum

Üye
Bence fazla içerleniyorsunuz, oyun size boss kovalamadan boss kesme şansı veriyor hem de size özel drop özelliği sunuyor.

Ha kötüdür iyidir tartışılır her gün 5 tane boss kesme fırsatı varken bence çok da normal bir durum bu drop oranları, ha beni sorarsanız 3 ayda sadece 2 drop aldım bunlardan birisi Holy Priest Earring(3m piyasası) diğeri de Kings Ornate Hammer onu da 50m ye satmıştım. Çok da şanslı olduğum söylenemez, üstelik bir zindanda 2 boss tan ardarda 2 drop alanla aynı partide olunca daha dramatik bir durum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt