126 Crystal Fortress, 3 Galibiyet

Balerion

Üye
Merhabalar,
Bugün 126. Cf etkinliğime katıldım ve kaybettim. En zon 61'incide kazanmıstım yani malubiyet serim 65e ulaştı. Başliği 120incide açacaktım ama vakit olmadı, o arada 6 tane daha girip kaybettim.

İlk girdiğimde kazanmıştım
50lerde bir tane daha kazandim.
61.yi kazandim.

3 Galibiyet
123 malubiyet.

Arkadaşlar bu normal mi? Bu kadar dengesizlik olur mu? %2,8 galibiyet oranı ne demek? Bu artık komik bir hâl aldı.

Ben bu etknliklere sık sık katıliyorum. Ezikken girdim, levelim düşükken girdim. Şu an 40-50 k TL değerinde çarım var. Hiçbir etkisi olmuyor.
Oyunu terk etme cezası geldi yine aynı.

Aylık NP puanim yuksekken girdim dusukken girdim Sol np düşükken de girmiştim hiçbir şekilde daha iyi daha organize bir ekio denk gelmiyor

Bıktım artık.

Aylarca tokmaklı priler önden koşuo ölüyor diyip durduk.

İyi kötü ortalama itemi olan priler de önden koşup öluyor arkadaşlar.

Bu arada burdan tekrar dile getireyim ağlayan prilerden de bıktım. Oynamayı bilmeyen adam kabak gibi anlaşılıyor. Önden koşup iki yiyen pri utanmasa niye bana heal minor atmadın diyecek.

Neyse. Bu konuda oyun yonetimine de bir şey demiyorum napsin artik gb gelip partime yardim mı etsin?

Son olarak, neden hep karşi taraf (lunaskar) 1 tp mage 1 dp pri 1 healler pri, 1 tank 2 warrior 2 rogue şeklinde inanılmaz dengeli iken protean takımları aşırı dengesiz oluyor? Gerçi partime mage geldiginde tp'ledigini, pri geldiginde buf veya heal attigini henuz gormedim ama dengeli olsa bi şansımiz olur belki. Heal falan atan biri çikmaz mı önden koşuo tek yemek yerine? Ya da tp yapabilen bir mage falan

presto_86

Üye
Merhabalar,
Bugün 126. Cf etkinliğime katıldım ve kaybettim. En zon 61'incide kazanmıstım yani malubiyet serim 65e ulaştı. Başliği 120incide açacaktım ama vakit olmadı, o arada 6 tane daha girip kaybettim.

İlk girdiğimde kazanmıştım
50lerde bir tane daha kazandim.
61.yi kazandim.

3 Galibiyet
123 malubiyet.

Arkadaşlar bu normal mi? Bu kadar dengesizlik olur mu? %2,8 galibiyet oranı ne demek? Bu artık komik bir hâl aldı.

Ben bu etknliklere sık sık katıliyorum. Ezikken girdim, levelim düşükken girdim. Şu an 40-50 k TL değerinde çarım var. Hiçbir etkisi olmuyor.
Oyunu terk etme cezası geldi yine aynı.

Aylık NP puanim yuksekken girdim dusukken girdim Sol np düşükken de girmiştim hiçbir şekilde daha iyi daha organize bir ekio denk gelmiyor

Bıktım artık.

Aylarca tokmaklı priler önden koşuo ölüyor diyip durduk.

İyi kötü ortalama itemi olan priler de önden koşup öluyor arkadaşlar.

Bu arada burdan tekrar dile getireyim ağlayan prilerden de bıktım. Oynamayı bilmeyen adam kabak gibi anlaşılıyor. Önden koşup iki yiyen pri utanmasa niye bana heal minor atmadın diyecek.

Neyse. Bu konuda oyun yonetimine de bir şey demiyorum napsin artik gb gelip partime yardim mı etsin?

Son olarak, neden hep karşi taraf (lunaskar) 1 tp mage 1 dp pri 1 healler pri, 1 tank 2 warrior 2 rogue şeklinde inanılmaz dengeli iken protean takımları aşırı dengesiz oluyor? Gerçi partime mage geldiginde tp'ledigini, pri geldiginde buf veya heal attigini henuz gormedim ama dengeli olsa bi şansımiz olur belki. Heal falan atan biri çikmaz mı önden koşuo tek yemek yerine? Ya da tp yapabilen bir mage falan
Hocam tamamen hakli isyandasiniz bizim klanda girmiyor millet stres olmamak için lunaskar ve protean karma olarak girmesi dhaa iyi olacaktır bloodwalleydeki gibi proteanlarla bu iş olmaz hiç biri SC bile basmıyor

RickSancheZz

Üye
Proteanlarda yenilicez algısıyla kimse sc basmıyor, ben içeriye girmeden dash sc, hp sc mi basıyorum,üstüne stat sıfırlayıp hpye dönüyorum ama karşı tarafın magesine bi 68 vuruyorum canı yarıya iniyor sc basmamış mp olarak girmiş içeriye.

N3v3N

Üye
Eşleştirme sorunu. Karma diyor ama sistem karma değil. Bir taraf full lunaskar iken diğer tarafin full protean olduğu sistem karma değildir. O 16 kişiyi alır torbaya atar karistirirsin. Karma iki party ortaya çıkar.

Burada sistem lunaskar üzerine kurulu. Önce lunaskari belirliyor oyun. Sonra karşılarina geçecek protean takımı. Olurda lunaskarda fazlalık çıkarsa 1 kisi karşı takıma geçiyor. O da lunaskarın en ezigi oluyor.

BP eşleşmesi de olmuyor. Odada 16 kişilik 2 party var fakat lunaskar tarafı full simgeli iken protean full simgesiz oluyor. Lunaskar için getirilmiş bu BP eşleşmeside. Hepsi aynı bp :)

16 kişilik odayı karıştır yine. 4 simgeli bir tarafa 4 simgeli karşıda olsun. Simgesizlerde aynı sekilde dağılsın ama yok. İllaki lunaskar fark atarak kazanacak.

Protean olarak cfw lere girmenizi tavsiye etmem. Ne zmn girsem oyunu silesim geliyor.

DC den çok yazdım ama verilan cevap; "bu sistem olmasaydı cf e giremeyebilirdiniz"
Eskiden en azından zevk alıyorduk. Şimdi sinir olmamak için girmiyoruz. Bizi düşündüğünüz için sağolun.

Powerslave

Üye
Şahsen CFW kaybetmekten sıkıldığım için yeni bir lunaskar hesap açtım. İlk cfw 7 okçu vs 7 okçu kazandık, 2. cfw 2 priest 6 okçu yine kazandık. Protean priestimle 2 defa anca kazanmışındır.

şikayet etmek yerine iyi oyuncuysanız siz de kasın bir tane Lunaskar karakter, biraz şansınız yaver gider görevlere yardım bulursanız 60 olmanız 2 gün bile sürmez

Son düzenleme:

presto_86

Üye
Şahsen CFW kaybetmekten sıkıldığın için yeni bir lunaskar hesap açtım. İlk cfw 7 okçu vs 7 okçu kazandık, 2. cfw 2 priest 6 okçu yine kazandık. Protean priestimle 2 defa anca kazanmışındır.

şikayet etmek yerine iyi oyuncuysanız siz de kasın bir tane Lunaskar karakter, biraz şansınız yaver gider görevlere yardım bulursanız 60 olmanız 2 gün bile sürmez
Bu çözüm değil dostum gerekirse etkinlik iptal olacak bedava lunaskar chest etkinliği değil bu

calippooo

Üye
Lunaskarlar için free gold chest kapısı iken, protean için eziyet. BP'lerin bot gibi yürüyüp ölmesi, heali geçtim adamlar buff bile atmıyor..
Lunaskar orta monu keserken bizimkiler towndan çıkamıyor. AFK'lar cabası..
Cezaların caydırıcı olması şart...

N3v3N

Üye
Lunaskarlar için free gold chest kapısı iken, protean için eziyet. BP'lerin bot gibi yürüyüp ölmesi, heali geçtim adamlar buff bile atmıyor..
Lunaskar orta monu keserken bizimkiler towndan çıkamıyor. AFK'lar cabası..
Cezaların caydırıcı olması şart...
Ceza gelse ne olacak? Eşleştirme sistemi yanlış bir kere. Karma almıyor. Bı tarafa full simgelileri yigiyor diğer tarafa 60lvlleri. Karistirmiyor bu partileri.

Lunaskar partye göre güçsüz rakip seçiyor sistem ve protean %90 kaybediyor.

N3v3N

Üye
Toplanıp lunaskar kasmak şu aşamada en iyisi. Cfw deki sorun 2 aydır devam ediyor. Mod ve GM ler açısında sorun olarak görülmüyor bu durum. Normal karşılanıyor.

Powerslave

Üye
Ben de onu diyorum. 4 priest 4 okçu partilere girip girip kaybetmekten sıkıldım şu anda keyfim yerinde :D

Powerslave

Üye
CFW'lerde harcadığın sürede Lunaskar kassan kazanmaya başlardın :)

charmeloon

Üye
Ben sebebini yazdım ama silmişler sanırım. 30k sezon puanı olan, 60 level adamlarla dolu bir partinin karşısına, devamlı full sembollü, full 75 level 100k dan aşşağı sezon puanı olmayan bir partiyi getirmesinin nedeni iteme para veren, czden çıkmayan kardeşlerimizin keyfinin bozulmaması. Bu bir oyun açığı ya da düzeltilemeyen bir şey değil, böyle yapılmış. Çok sezon puanın varsa nooblarla karşılaştırıyorlar seni. Onlar para verip premium alıyor da biz almıyoruz sanki. Kendi kazançlarını ve oyuncu sayılarını düşürüyorlar haberleri yok.

calippooo

Üye
Hocam espiriniz komik olmamakla beraber isabetli de değil, 120de durmuş muyun? 126 yazıyor orada. Bugun 127inciye girip kaybettim. "durduran"dan kastınız nedir?
Merhabalar, arkadaşın espirisi komikti. Ben güldüm. Yazan arkadaşımız muhtemelen "Gibi" dizisinden "seni 14.yumurtada durduran neydi" repliğinden alıntı yaparak bunu yazdı. Dilerseniz açıp izleyebilirsiniz komik bir kesit. Bunu açıklayarak harcadığım 1 dakikanın vebali sizin boynunuza tşkler.

GaeukoHontza

Üye
protean büyük clanlar girmiyor scsiz bi ton farmer dolu cflerde kazanamaman gayet normal sağ tarafın kaç peki

Powerslave

Üye
3 CFW 3 galibiyet :) çözüm basit diyorum arkadaşlar. 2-3 gününüzü alacak sonra kafanız rahat. Düzeltildikten sonra asıl charınıza dönersiniz :)

Powerslave

Üye
4'de 3 oldu bugün :( torture atmaktan haberi olmayan 3 priest ile oynadık karşıda adam kazanabilmek için DB döndü :D yine de güzel oran

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt