17 saat 0 drop -5m farm yaptım karakterim de sorun var

Zewix

Üye
Farm çok garip oyunda.Dün 10 saat farm yaptığım slotta 6 drop aldım bugün ise 3 saatte 6 drop.Dengesizlik baya var fakat farm stratejiside önemli oyunda.Değerli dropların olduğu slotlarda saatlerce drop alamayabiliyorsunuz şans işi fakat değerli dropların olmadığı daha düşük gelirli slotlarda sürekli gelir mevcut.

Theploutos

Üye
Tam 3 gündür 8 er saat toplamda 24 saat döndük 0 drop 3 gündür boşa kürek cekiyoruz bundan öncede hep böyleydi artık oyunu bırakıyoruz emeğiyle birşeyler yapmaya çalışanlar boşa oynamasın p2w değilse bile gb alıp rahat rahat pazardan item cekip pk atarak zevkinizi alırsınız hepinize iyi oyunlar son noktayı koydu 1 sene sonra duruma göre bakarım oyuna

Alkoer

Üye
Farm çok garip oyunda.Dün 10 saat farm yaptığım slotta 6 drop aldım bugün ise 3 saatte 6 drop.Dengesizlik baya var fakat farm stratejiside önemli oyunda.Değerli dropların olduğu slotlarda saatlerce drop alamayabiliyorsunuz şans işi fakat değerli dropların olmadığı daha düşük gelirli slotlarda sürekli gelir mevcut.
Bana görede saatte 2-3m atan slot çok güzel ama çıkan 100-200k lık itemi pazarda satabilmeniz gerekiyor.

Çoğunlukla solo oynayan biri olarak günde 4-5 saat farm atsam her ay karakterime 3-4 gblik item koyarım.

Uzun oyun süresi olan adama yetişemem ama bikaç ayda karakterimi pk atabilir hale getiririm. Oyundan zevk alabilirim. Sonuçta bu oyun 20sene sonra bile oynanması düşünülen bir oyun.

Ama gel gelelim birçok arkadaş popüler slotlara akın edip zarar ediyor.

Benim fikrim değerli itemlerin drobunu nadirlik seviyesine ve mob un bulunduğu alana göre dağıtmak. Dread in mino atması tam saçmalık mesela. Epic itemi koyarsın minimum 59lv alana mob un lv ine göre oran ayarlarsın. Dv yi en cazip yer yaparsın ki riskin bir değeri olsun.

ridic

Üye
5 saat dread 5 saat narun tower 2 saat flame rock 5 saat runik golem kestim hiç bir şey alamadım tamam şansa atıyor da bu kadarı saçmalık yani 17 saat boşa emek vermiş oldum benim karakterim de hatta klandaki arkadaslarımla komple bizde bir sorun var bilmiyorum bir inceleyin bu kadar olmamalı yani 17 saatte -5m para kastım nasıl mümkün olabiliyor
Charında problem yok dostum. Drop rate ler oyunun açıldığı gündeki gibi hiç değişmedi :D Bizim tecrübe etmemiz gerekiyor her şeyi.

Onurkrc3455

Üye
Ne boş cevaplar veriyorsunuz ya nerden biliyorsun kardeşim para için atıldığını farmin karakterlere item de mi koymayalim boş boş konuşmayın farm sisteminin düzeltilmesi lazım bu konuda çok haklı adam carlara itemi parayla mı koyalım oldu olacak pus a item eklesinler o zaman pustan çekelim ne farkı var bunun pk atmak için item şart item için de farm aksini iddia eden yönetici yalamaktsn başka bişey yapmıyordur...

Burtto

Üye
Dv de exp kazarken golem kesiyoduk deli gibi switshooter ve onun ustu olan hearts bowdan atıyordu sizde şans yokmus

Harley

Üye
Drop oranı diye. Birşey yok drop yok 2 saat farm bo priest yoksa oda giden 4m gelen 1.5 m okçuyum itemliyim ama bp pri gelince town atıyorum kutu almak imkansız

kopil

Üye
Droplarda degisiklik yok demeleri gercekten yalan. 2 ay boyunca grimreaperdan ve undeadten earthshaker alan varmiydi? Ben cevaplayayim hayir yoktu. Ama artik var. Surekli birseyleri degistiriyorlar ve hayir hicbir degisiklik yapmadik diyorlar. Niye yalan soyluyorlar anlamak mumkun degil.
Biz yoneticiyiz boyle uygun gorduk yaptik diyin arkadaslar. Nasil oto atak icin gayet emin ve ozguvenli gelecek, yapacagiz diyorsunuz ya bunuda diyiverin. :) Degat valleydeki droplari degistirdik demek cok zor degil :)

frkn06

Üye
olaya şöyle yaklaşırsan farmın sonuç verecektir bir tane battle priest açıp cz de seri drop atan ufak slotlarda millete hayatsız gibi ks atarak parayı bulabilirsin ;) Battle priest online.. iğrenç gameplay'e hoşgeldiniz. :)

ALPTEKİN

Üye
Drop az. İtem fiyatları yüksek. GB nasıl düşüyor ? İnsanın aklına kötü kötü şeyler geliyor.
Düşünsene anvile giren yanarak çıkıyor. Yani anvilde onlarca yüzlerce gb yanıyor. Ama GB düşüyor :) İnsan hayret ediyor...
Sahi GB sitelerinin oyun içinde Mağaza itemi satması konusunda bir şey yaptınız mı ? " Benim 3 konumu silmek dışında "

frkn06

Üye
Drop az. İtem fiyatları yüksek. GB nasıl düşüyor ? İnsanın aklına kötü kötü şeyler geliyor.
Düşünsene anvile giren yanarak çıkıyor. Yani anvilde onlarca yüzlerce gb yanıyor. Ama GB düşüyor :) İnsan hayret ediyor...
Sahi GB sitelerinin oyun içinde Mağaza itemi satması konusunda bir şey yaptınız mı ? " Benim 3 konumu silmek dışında "
GB düşerse oyuncuyu oyunda tutacak ne kalacak ki gelenler zaten ko dan felan gelmiş herkes para için oynuyor resmen ondan düştü zaten oyuncu bu kadar

UNDERT0KER

Üye
Gb Fiyatı Niye Mi Düştü? Söyleyeyim Abilerime Yaz Gelince Gb Fiyatları Düşer Eylülden Sonra Yaz Sezonu Kapanır Ve Eylülden İtibaren Gb Fiyatı Yukarıya Doğru Vurdurur Ocak Gibi Tavan Yapar Taakii Haziran Sonuna Kadar Hazirandan Sonra Tekrar Bir Koyarlar Eylül Ekime Kadar Düşük Kalır Sonra Tekrar Eylülden İtibaren Yükselmeye Başlar Bir Dahaki Mayıs Hazirana Kadar Yüksek Kalır.Yani yaklaşık 7 Ay Gb Fiyatı Yüksek Kalır 5 Ay düşük Bunu Göz Önüne Alın. Kışın Gb Yine 1000 görür. Bunun Sebebi Yazın Zenginler Tatil Yapar 4-5 Ay Sıcakta Evde Durmazlar Online Oyun Pek Girmezler Yaz Sezonu Bitince Zenginler Kışlıklarına Dönerler Ve Evlerine Kapanıp Full Online Oyun Oynarlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt