Bana görede saatte 2-3m atan slot çok güzel ama çıkan 100-200k lık itemi pazarda satabilmeniz gerekiyor.Farm çok garip oyunda.Dün 10 saat farm yaptığım slotta 6 drop aldım bugün ise 3 saatte 6 drop.Dengesizlik baya var fakat farm stratejiside önemli oyunda.Değerli dropların olduğu slotlarda saatlerce drop alamayabiliyorsunuz şans işi fakat değerli dropların olmadığı daha düşük gelirli slotlarda sürekli gelir mevcut.
Charında problem yok dostum. Drop rate ler oyunun açıldığı gündeki gibi hiç değişmedi5 saat dread 5 saat narun tower 2 saat flame rock 5 saat runik golem kestim hiç bir şey alamadım tamam şansa atıyor da bu kadarı saçmalık yani 17 saat boşa emek vermiş oldum benim karakterim de hatta klandaki arkadaslarımla komple bizde bir sorun var bilmiyorum bir inceleyin bu kadar olmamalı yani 17 saatte -5m para kastım nasıl mümkün olabiliyor
GB düşerse oyuncuyu oyunda tutacak ne kalacak ki gelenler zaten ko dan felan gelmiş herkes para için oynuyor resmen ondan düştü zaten oyuncu bu kadarDrop az. İtem fiyatları yüksek. GB nasıl düşüyor ? İnsanın aklına kötü kötü şeyler geliyor.
Düşünsene anvile giren yanarak çıkıyor. Yani anvilde onlarca yüzlerce gb yanıyor. Ama GB düşüyorİnsan hayret ediyor...
Sahi GB sitelerinin oyun içinde Mağaza itemi satması konusunda bir şey yaptınız mı ? " Benim 3 konumu silmek dışında "