17 saat 0 drop -5m farm yaptım karakterim de sorun var

CanavarHun

Üye
5 saat dread 5 saat narun tower 2 saat flame rock 5 saat runik golem kestim hiç bir şey alamadım tamam şansa atıyor da bu kadarı saçmalık yani 17 saat boşa emek vermiş oldum benim karakterim de hatta klandaki arkadaslarımla komple bizde bir sorun var bilmiyorum bir inceleyin bu kadar olmamalı yani 17 saatte -5m para kastım nasıl mümkün olabiliyor

kozluk722

Üye
o sorun herkezde var dropların ıcınden gecmısler death valley harıc dıger slotların droplarnı cok asırı degerecede dusurmusler emegımıze yazık karsılıgını alamıyoruz

CanavarHun

Üye
o sorun herkezde var dropların ıcınden gecmısler death valley harıc dıger slotların droplarnı cok asırı degerecede dusurmusler emegımıze yazık karsılıgını alamıyoruz
hariç değil hocam 5 saat cz dread kestim 2 saat cz flame rock kestik toplam 7 saat cz farmı 0 drop totalde sabah 10 gece 3 de saldım -5m kastım yani bu kadar olmamalı

Bright Lord

Üye
Farm diye birşey yok arkadaşlar , ticaret nasıl minimize edildiyse bununda sonu aynı olucak ki çalışmalar yapılıyor bu konuda , saçma sapan şeyler ile vaktinizi harcamayın , çıkın PK nıza bakın.Premium kostüm vs. alıp Rise a destek verebilirsiniz.

Kullanıcının oyun içi ekonomik dengesini korumak ve aktivite zenginliği açısından ilerliyen süreçte pve/pvp olarak gold/item vs. veren günlük/haftalık vs. olarak yapılan görevler eklenicektir.

speed

Üye
5 saat dread 5 saat narun tower 2 saat flame rock 5 saat runik golem kestim hiç bir şey alamadım tamam şansa atıyor da bu kadarı saçmalık yani 17 saat boşa emek vermiş oldum benim karakterim de hatta klandaki arkadaslarımla komple bizde bir sorun var bilmiyorum bir inceleyin bu kadar olmamalı yani 17 saatte -5m para kastım nasıl mümkün olabiliyor
kardeş 17 saat farm yaptındiye birşey kesin atacak degil oyun zor ve şans işibugün 17 saatde birşey atmaz yarın 2 tane atar 3 tane atar 1 tane atar tam atar bende 2 gün önce ilkdefa tekli zindana girdim swiftness pendant attı farm yapanları anlamıyorum bir türlü çok uzunsaatler kesiyorlardiye illa birşey atıcak değil arkadaşım burası KOdeğil farm şeklinihalen anlayamadınızmı 24 saate illa bir slotdan 1 2 item atardiye birşey olduğunu zannetmiyorum öyle bi oran orantısı yok burda anladıgım kadar böyle bunu bilerek farm atıcaksın.

suistimal61

Üye
Yanında ben olmadığım her farmdan neden zarar ediyorsun farkına var bunun :)

masterkol1

Üye
Yani bu konuyu açan arkadaşın bu tepkisini gayet doğal ve haklı karşılıyorum. Gel gelelim yorumlara baktığımda 17 saat farm attı diye taşlamışlar. Arkadaşlar sizene??? istersen hiç uyumaz bayılana kadar farm atar sizene? Bu oyunda karakterini güçlendirmek istiyorsan gidip farm atacaksın aslında tüm mmo oyunlarında sistem budur. Tl ver çarı diz kafasını sadece o geldiğiniz vizyonsuz oyunda bulabilirsiniz. Burada da farm atıp zarar edersiniz, bunu sadece ben bu oyunda gördüm başka bir oyunda böyle birşey imkansız.

JohnPlane

Üye
Yani bu konuyu açan arkadaşın bu tepkisini gayet doğal ve haklı karşılıyorum. Gel gelelim yorumlara baktığımda 17 saat farm attı diye taşlamışlar. Arkadaşlar sizene??? istersen hiç uyumaz bayılana kadar farm atar sizene? Bu oyunda karakterini güçlendirmek istiyorsan gidip farm atacaksın aslında tüm mmo oyunlarında sistem budur. Tl ver çarı diz kafasını sadece o geldiğiniz vizyonsuz oyunda bulabilirsiniz. Burada da farm atıp zarar edersiniz, bunu sadece ben bu oyunda gördüm başka bir oyunda böyle birşey imkansız.
1-2 saat dışarı çık yürüyüş yapta hava al oksijen akışı artsın vücuduna

KillaGang17

Üye
Şu ticaret için oynuyorsunuz söylemleri çok saçma. User oyunda farm yaparak karakterine item alamayacaksa karakterine sadece tek bir yolla item alabilir real para yatırarak. Buna p2w derler. User farm yaparak karakterini güçlendiremeyecekse o oyunda neden daha fazla vaktini harcasın ki ?

Kemal0122

Üye
Biz 1 hafta drop alamayınca bıraktık knk 30m pot parası zararla çıktık. Zararın neresinden dönersen kağırdır knk.

SandraB

Üye
sonra earthshaker +1 niye 250m :D
drop olayı gerçekten çok saçma bizde grim reaper yaptık 7-8 saat 3-4 tane elite 1 adet eternal axe aldık adam başı 1500 mana gitmişti
yani böyle olup +1 itemlerin fiyatları sacma sapan olucagina dropları arttırın 10-20 m olsun ama drop görelim yani

KillaGang17

Üye
Yapmaları gereken şu drop oranlarını arttırıp serverdan dropları anvilde temizlemeliler. Böylelikle o +1 çıkan dropların pazar içerisinde alım satımlarından %3 vergi kesintisiyle serverdan gbde temizleyebilirler.

CanavarHun

Üye
Farm diye birşey yok arkadaşlar , ticaret nasıl minimize edildiyse bununda sonu aynı olucak ki çalışmalar yapılıyor bu konuda , saçma sapan şeyler ile vaktinizi harcamayın , çıkın PK nıza bakın.Premium kostüm vs. alıp Rise a destek verebilirsiniz.

Kullanıcının oyun içi ekonomik dengesini korumak ve aktivite zenginliği açısından ilerliyen süreçte pve/pvp olarak gold/item vs. veren günlük/haftalık vs. olarak yapılan görevler eklenicektir.
iyi de dostum karakterime item alamazsam güçlenemezsem nasıl pk atıcam quest itemleriyle mi pk atıyosun oyuna para yatıramayan insanlar nasıl karakterlerini güçlendircek paramız yok diye oyunu mu silelim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt