17 saat 0 drop -5m farm yaptım karakterim de sorun var

Akc

Üye
kanka sen niye bu kadar üzüldünki oyunun başından beri aldığım sadece 1 mino dropu beterin beteri var şükret.

CanavarHun

Üye
Emin değilim ama cuma - cumartesi - pazar günleri drop oranlarının düştüğünü siz de fark ettiniz mi?
o dediğin zaten öyle dostum hafta sonları hiç atmıyor ama en azından hafta içi kasılabiliyodum ama şimdi :D hafta içide drop atmıyor umarım düzelir yoksa hiç bir şey yapamadıgım bir oyunu oynamam saçma olur mecburen bırakmak zorunda kalıcam çok emeğim boşa gitti

kozluk722

Üye
8 kişiyi geçtim hadi diyorsun 5-6 saat tek keseyim bi drop atsa zaten bütün emegimi karşılar diye düşünüyorsun yok oda olmuyor atmıyor 7-8 saat kesip drop alamamak saçmalık üstüne birde pot masrafın oluyor yani tekte kessen partylede kessen şuan drop farmı zarar, zaten youtube video atanlar bile dogru düzgün video cıkartamiyor gidip sansa bala 2 drop alıyor onu atıyor bakıyorsun birdaha video yok cünkü alamıyor :D
bastan sona kadar katılıyorum bendede aynısı oldu yaklsık 1 hafta farm attım solo en az 5 en cok 8 saat farm attım tek slotta hıc cıkmadan ama hıc bır slotta pot paramı karsılamadı giden zamanım oldu emeklerım oldu bunların hıcbırını bu oyun karsılamıyor ve hergun destege yazdım ama oto cevap veriyorlar yayında yazdım gormezden gelıyorlar burayada bende yazdım bir cok insanda yazmıs bu konuyu ama gmler afedersn ama s.klemyor diğer bırakıp geldıgımız oyunda boyleydi oyuncuları tınlamıyorlardı ne oldu bıraktık geldik buraya emegımızın karsılıgını burda alırız dedık yerlı oyun dedık cevremızdekıelre önerdık övduk destek olalım deıdk ama ne yazıkkı hayal kırıklıgı ve buyuk bır yanılgıya ugradım şahsen bu boyle devam ederse 1 hafta ıcınde duzeltılmezse ne var ne yok satıp eskı oyuna geri dönecem en azından orda para aytırmadan carımızı yavasta olsa dizebılıyorduk ama burda masrafını bile karsılayamıyoruz ne yazıkkı cok yazık cidden cok emek 0 karsılık

CanavarHun

Üye
bastan sona kadar katılıyorum bendede aynısı oldu yaklsık 1 hafta farm attım solo en az 5 en cok 8 saat farm attım tek slotta hıc cıkmadan ama hıc bır slotta pot paramı karsılamadı giden zamanım oldu emeklerım oldu bunların hıcbırını bu oyun karsılamıyor ve hergun destege yazdım ama oto cevap veriyorlar yayında yazdım gormezden gelıyorlar burayada bende yazdım bir cok insanda yazmıs bu konuyu ama gmler afedersn ama s.klemyor diğer bırakıp geldıgımız oyunda boyleydi oyuncuları tınlamıyorlardı ne oldu bıraktık geldik buraya emegımızın karsılıgını burda alırız dedık yerlı oyun dedık cevremızdekıelre önerdık övduk destek olalım deıdk ama ne yazıkkı hayal kırıklıgı ve buyuk bır yanılgıya ugradım şahsen bu boyle devam ederse 1 hafta ıcınde duzeltılmezse ne var ne yok satıp eskı oyuna geri dönecem en azından orda para aytırmadan carımızı yavasta olsa dizebılıyorduk ama burda masrafını bile karsılayamıyoruz ne yazıkkı cok yazık cidden cok emek 0 karsılık
evet bende saldım suan hevesim kalmadı pek bir kaç gün daha bekleyip tekrar denicem düzelmesse yapıcak bir şey yok yani şuan da hiç bir şey yapılmıyor

CanavarHun

Üye
kanka sen niye bu kadar üzüldünki oyunun başından beri aldığım sadece 1 mino dropu beterin beteri var şükret.
dostum üzülürüm tabiki 17 saat o gün farm attım 5m zarar ettim bir gün sonra gene 6 saat denedim gene hiç bir şey atmadı yani o kadar saat emeğim hiç bir şey oldu

Mitraileusse

Üye
solo zindanndan ilk girişte Bluewing 2.girişimde Taberesa çıkarttım bence tamamen şans işi drop olayı ..

CanavarHun

Üye
solo zindanndan ilk girişte Bluewing 2.girişimde Taberesa çıkarttım bence tamamen şans işi drop olayı ..
:D 2 aydır oyundayım zindandan 3 kere drop aldım hep girdim zindana 2 tane rogue elit 1 tane pole axe 2 ayda toplam 6m kastım zindandan tabiki zindana şans diyebilirsin ama 17 saat farm yaptım 0 drop ondan sonraki gün 6 saat 0 drop yani bu kadar emek verip hiç bir şey alamayınca insan bi soguyor şanssa bile bu kadar şans olmamalı

Mitraileusse

Üye
:D 2 aydır oyundayım zindandan 3 kere drop aldım hep girdim zindana 2 tane rogue elit 1 tane pole axe 2 ayda toplam 6m kastım zindandan tabiki zindana şans diyebilirsin ama 17 saat farm yaptım 0 drop ondan sonraki gün 6 saat 0 drop yani bu kadar emek verip hiç bir şey alamayınca insan bi soguyor şanssa bile bu kadar şans olmamalı
Haklısın kardo parti zindanda hiç bisey alamadım millete takı atar biz ...

Relapse

Üye
65 olduğumdan beri her dungeon hell girerim. Grup dungeon da kaçırmam asla. 65 olalı çok uzun bir süre oluyor ben de hatırlamıyorum artık. Hiçbir zaman drop alamadım. Şans filan dediklerine bakmayın. Ben de cash alımını filan bıraktım artık. Kendileri bilir başka bir şeyler buluruz oynayacak.

Marakesh2

Üye
kapalı falan değil orda işleyen matematiksel bir algoritma var. kesilen mopu katman gibi düşünün;
100 mop - 1 item
1000 mop 1 item
5000 mop i item
10000 mop 1 item tarzında yapıldığını düşünüyorum ve yanlış buluyorum

CanavarHun

Üye
kapalı falan değil orda işleyen matematiksel bir algoritma var. kesilen mopu katman gibi düşünün;
100 mop - 1 item
1000 mop 1 item
5000 mop i item
dostum önemli değil ne oldugu 17 saat farm attım 0 drop burda önemli olan şey 17 saatin çöpe gitmiş oldugu şanssız insanlar oynamasın ozaman oyunu

G_R_E_E_N

Üye
Yani bulunduğun harita da kim 100. mobu keserse mi ona atıyor itemi diyorsun? Öyle ise çok saçma olur gibi.

HeaveN

Üye
Ben bayadır oynuyorum dh şuan droplar herkes orda kasıyo hagard proteam kasmak zor

HypnotiC

Üye
Karakterinizle Alakalı bir durum olacağını sanmıyorum. şans faktörü.

SandraB

Üye
100 mop - 1 item
1000 mop 1 item
5000 mop i item
keşke böyle olsa valla razıyız 7-8 saat mob kesiyoruz sence kac 10000 tane kesmisizdir yok atmıyor

Vioneeraa

Üye
5 saat dread 5 saat narun tower 2 saat flame rock 5 saat runik golem kestim hiç bir şey alamadım tamam şansa atıyor da bu kadarı saçmalık yani 17 saat boşa emek vermiş oldum benim karakterim de hatta klandaki arkadaslarımla komple bizde bir sorun var bilmiyorum bir inceleyin bu kadar olmamalı yani 17 saatte -5m para kastım nasıl mümkün olabiliyor
protean yada lunaskarda degıl death valleyde farm yap

littleugur

Üye
Bu dediğin olay 17 saatlik farmda mumkunati yok dakikada dread cyc solo farm atıyorum saatte sadece coin olarak çöp item veya item değil 2m para bırakıyor 17 saatlik farm 34m hadi mola vs de koy fazla fazla 25m bunun fazla fazla yazıyorum yarısı pot masrafı olsa 12.5m para kalır sen bu 17 saat içerisinde surekli gezip 3 5 mob kesip towndan sürekli yürüyor olabilirsin

arquradze

Üye
Kardeşim oyunun algoritması sıkıntılı normal yaşadığın. Bazen hiç atmıyor bazen atıyor. Bunların kesilen mob sayısına göre düzenlemesi gerek. Şans için oyun oynanmaz. Kumar değil bu. Sansla iş yapacaksam kumar oynarım.Yapacaksın örnek veriyim 1000 tane bi mobu kesince 1000. Sinde o itemi atacak. Bunlar dengelenmeli

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt