İstek 19:00 - 01:00 Haricinde DV Tek Kanal Olmalı

CeoWOLF

Üye
Oyunda pk 19:00 - 01:00 Haricinde neredeyse hiç dönmüyor.
Bu saatler haricinde bu 3 kanala kaç tane bos atıyor ise 1 kanal yaparak atıldığında bowl biraz canlanacaktır.

Arkadaşlar "haricinde" yazdığımı kimse okumamış sanıyorum.
Oyunun en yoğun olduğu saatler haricinde en ufak savaş yok.30 kişilik clanız 1 kişi girmek istemiyor slot basmaktan insanların midesi bulandı.
Bowl da bir hareketlilik olmaz ise gidişat iyi değil. Oyunun yaş kitlesi sebebi ile işten dönüş saatinden uyku saatine kadar aktif oyun.Bu saatlerde de ping den oynanmıyor oyun. Diğer zamanlarda kanal başı saatte 2 boss atıyor ise 3 kanalı birleştirerek saatte 6 boss dusurerek bowl da hareketlılık yapılabılır dıyoruz. Aksam yıne 3 kanal yapılabılır. Ama aksam saatlerı haricinde oyunda slot basmak dışında bir aktivite yok. Oyuncu çok azaldı bu sebepten dolayı. Buna kısa surede bır çözüm bulunması gerekiyor. Bizim aklımıza bu geldi. Daha iyi bir fikri olan var ise konu açın bizde destekçiniz oluruz.
Çünkü biz slot basmak istemiyoruz. Bowlda fight olsun istiyoruz.

Son düzenleme:

Return4HalloW

Üye
Ne yazık ki lag problemi ortadan kalkmadan bu dediğin imkansız gibi görünüyor.Yakında çözerler diye ümit ediyorum

KAYBERENN

Üye
aksam 6 dan sonra 3 kanalda gece 2 3 e kadar lagdan pot basamıyorsun sen diyorsun tek kanal herkes başka oyun mu oynuyor ben anlamıyorum ben artık aksamları death valley girmeyi bıraktım lag yüzünden

CeoWOLF

Üye
Oyunun en yoğun olduğu saatler haricinde en ufak savaş yok.30 kişilik clanız 1 kişi girmek istemiyor slot basmaktan insanların midesi bulandı.
Bowl da bir hareketlilik olmaz ise gidişat iyi değil. Oyunun yaş kitlesi sebebi ile işten dönüş saatinden uyku saatine kadar aktif oyun.Bu saatlerde de ping den oynanmıyor oyun. Diğer zamanlarda kanal başı saatte 2 boss atıyor ise 3 kanalı birleştirerek saatte 6 boss dusurerek bowl da hareketlılık yapılabılır dıyoruz. Aksam yıne 3 kanal yapılabılır. Ama aksam saatlerı haricinde oyunda slot basmak dışında bir aktivite yok. Oyuncu çok azaldı bu sebepten dolayı. Buna kısa surede bır çözüm bulunması gerekiyor. Bizim aklımıza bu geldi. Daha iyi bir fikri olan var ise konu açın bizde destekçiniz oluruz.

Lady

Üye
Slotları rahat bırakın da millet itemini yapsın. Sonra bowl da karşınıza çıkarlar onlar. Sizden kaçmak için en sakin kanala gidiyorlardır muhtemelen. Bu da sizin canınızı sıkıyor sanırım.

CeoWOLF

Üye
Slotları rahat bırakın da millet itemini yapsın. Sonra bowl da karşınıza çıkarlar onlar. Sizden kaçmak için en sakin kanala gidiyorlardır muhtemelen. Bu da sizin canınızı sıkıyor sanırım.

Kardeşim okumadan mı yazıyorsunuz?
Biz bowlda daha çok etkinlik olsun slot gitmek istemiyor adamlarımız diyoruz. Sen ne diyorsun?

Lady

Üye
Kardeşim okumadan mı yazıyorsunuz?
Biz bowlda daha çok etkinlik olsun slot gitmek istemiyor adamlarımız diyoruz. Sen ne diyorsun?
Benim dediğim gayet net ama sizin adınıza çok üzüldüm. Sizi bu slot basmaya iten durum yüzünden. Keşke sizi zorla sizi slot basmak zorunda bırakmasalar.

Geo

Üye
He zaten 5 saatte 1 drop alip onu da 5-6 kisi bolusuyorduk onu da kasmayalim, herkes tl ile alsin hatta droplari da kaldiralim direkt rise online item satsin herkes parasi kadar oynasin bravo cok guzel fikir

IBoRiS

Üye
Oyunda pk 19:00 - 01:00 Haricinde neredeyse hiç dönmüyor.
Bu saatler haricinde bu 3 kanala kaç tane bos atıyor ise 1 kanal yaparak atıldığında bowl biraz canlanacaktır.

GÜNDÜZLERİ YAYINLARI İZLİYORUM BOWLDA PK DÖNÜYO GENELDE ?

kankaz1298

Üye
Gayet iyi kanal sayısı gereksiz bir konu...Pk dönmuyor dıyorsun kanal 2 ve 3 de sahsım adına konusayım clanca pk atıyoruz boş konusmusun dıyebılrıız...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt