1vs1 Asas vs Okçu Sorunsalı, Neye İhtiyaç Var

mrhit

Üye
kesinlikle katılıyorum. DV'de macro kullanmayan bir okçuya denk gelmedim şimdiye kadar. ayrıca asas oyuncusuyum ve başlığı açan arkadaşın dediği gibi o kadar da kolay değil vs. de okçuyu kesmek. kesiyorsa da bırak o kadar da olsun, asas dediğin karakterle zaten farm yapmak neredeyse imkansız. üstüne üstlük vs.'de de okçuya karşı dezavantajlı olsun istiyorsan bu bariz bir tek taraflı bakış olur.
Yahu makro kullanmayan okçuların ne suçu var? Burda jobun geçerliliğini test ediyoruz, okçular makro kullanıyor bu yüzden geliştirme olmasın demek yanlış bir argümandır.

Zbam

Üye
Yakından damage çıkaramadıktan sonra zıplama kaçmaktan başka neye yarar?
Bu oyunda arena varsa her jobun solo olma hakkı vardır. Böyle devam etmesi haksız rekabete sürüklüyor oyuncuları. Niye dar düşünüyorsunuz efendim? Herkes ekiple mi oynamak zorunda, bir asas hem ekiple pk atabiliyorken hem de solo pk atabiliyorken diğer joblar neden atamasın? Biraz geniş düşünün lütfen, birtakım düzeltmeler/eklemelerle bu başarılabilir.
OYUNDAKİ ARENA BİR İŞE YARAMIYOR

yakut

Üye
Asas vs okçu kapışmasında dibe giren ve slayt atarak okçu kesen asasın üstünlüğü hepinizin malumudur.

Burada kritik nokta olan okçunun yakın 3-5 ok skilleri asasa isabet etmezken, slayt atan asas her skiliyle kolayca okçuya vurabilmektedir. Bu noktada okçunun mana çekme olayı devreye giriyor. Ne yazık ki okçuda mana çekme skili bulunmamakta. Peki okçu asas karşısında ne yapacak?

1. 3-5 ok skili isabetsizliği bu şekilde kalacaksa okçuya mana çekme özelliği eklenmeli
2. 3-5 skili isabet mesafesi artırılacaksa mana çekme skiline gerek kalmayabilir

Bunlar olmazsa okçu eli kolu bağlı np vermeye hazır bulunuyor ve canavar kesmekten veya okçu partye çıkmaktan başka yapabileceği bir şey bulınmuyor.

1vs1 kapışmalarında lütfen adaleti sağlayalım

Teşekkürler.
şakamısın sen 1 asas olarak okçunun dibinde isem. macro ile oyle bi çalışıyorki tek yemiş gibi oluyorum bazen mecburen slayt atıyoruz . o kadar seri atıyorsunuzki dibine giren zaten kesilir ..zaten çakıyorsunuz 1 de mana silin yetmedi uzakdan dalıncada 3-5 li vurun olmazmı

mrhit

Üye
OYUNDAKİ ARENA BİR İŞE YARAMIYOR
Bire bir kapışmak için olan platformdur arena. Bir asas veya warrior 1vs1 teklif ettiği zaman gidilecek yerdir arena. İtem yapan oyuncular itemlerinin karşılığını görmek ister, playerlığıyla övünenler de oynayışını göstermek ister
şakamısın sen 1 asas olarak okçunun dibinde isem. macro ile oyle bi çalışıyorki tek yemiş gibi oluyorum bazen mecburen slayt atıyoruz . o kadar seri atıyorsunuzki dibine giren zaten kesilir ..zaten çakıyorsunuz 1 de mana silin yetmedi uzakdan dalıncada 3-5 li vurun olmazmı
Sorun da bu zaten slayt atan vurabiliyor istediği gibi ancak okçu karşılık veremiyor

bedomazo

Üye
3 5 girince 2 snde kesebiliyosun zaten okcu suan baya iyi durumda birde mana cekme koymak mantikli degil pek okcuyla geri ziplayip okadar kosup oluyosan sorun senin fazla zorlamandir

RionLi

Üye
01.jpg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt