Zindana girişleri sıra ile yaparsanız çok daha iyi olmaz mı? Oyuncu her dakika başı girmeyi denemek yerine bir kez tıklayıp sıraya girsin, kendi sırası gelincede içeri alınsın.Yoğunluktan dolayı zindan sunucuları dolu, kısa aralıklarla girmeyi deneyebilirsiniz.
Sabahtan beri tıklıyorum. Ne girebildim ne de giren birini gördüm.Yoğunluktan dolayı zindan sunucuları dolu, kısa aralıklarla girmeyi deneyebilirsiniz.
Ellerinden geleni yapıyorlardır fakat ben burada müşteriyim ve açıkçası vaadedileni sorunsuz şekilde almak istiyorum.10 kişilik bir arkadaş grubunda kendi aramızda kurduğumuz bir serverda oyun oynamıyoruz herşeye tahamül edelim hoşumuza giden şeylerde teşşekkür ediyoruz olumsuzluklarda da tepki göstermek en doğal hakkımız benceLütfen arkadaşlar hangi oyunda olmuyor bu yoğunluk var hurra diye dalıyoruz amazon sunucunda oynamıyoruz lütfen biraz halden anlayalım. Bugün getirdikleri yenilikler ve hata düzeltmeleri 2 haftada olabilecek şeyler değil adamlar harıl hurul çalışıyorlar. Tamam işleri bu, senin de işin bu işten zevk almak, vakit geçirmek ama destek olmazsan ilerleyemeyiz. Her bir oyuncunun farklı bir değeri var ve hepimizin farklı amaçları var. Bazısı oluyor bazısı olmuyor ya da geç oluyor yani biraz durumu göz önünde bulundurarak yaklaşmak lazım olaylara.
Tepkini göster tabii ben sus demedim zaten sadece böyle bir içerik geliyorsa ve gelmeden deli gibi hype alıyorsa, discord chatinde 2 gün boyunca sadece yeni patch ne zaman diye konuşulduysa, bunun olacağını zaten herkes tahmin edebilirdi demek istediğim o, biraz vakit tanımamız lazım düzelir en kısa sürede diye düşünüyorum ha düzelmezse uzun süre zarfınca yardır ne diyimEllerinden geleni yapıyorlardır fakat ben burada müşteriyim ve açıkçası vaadedileni sorunsuz şekilde almak istiyorum.10 kişilik bir arkadaş grubunda kendi aramızda kurduğumuz bir serverda oyun oynamıyoruz herşeye tahamül edelim hoşumuza giden şeylerde teşşekkür ediyoruz olumsuzluklarda da tepki göstermek en doğal hakkımız bence
Arkadaşım elerinden geleni yapıyorlarda bu işlerin bir fizibiletisi olur . kara düzen olmaz bu şekilde işler yürümez ücretini ödediği birşeyin elbette bir müşteri olarak isteyecek. Bunları gözönüne alarak bu yazıyı yazmanı tavsiye ederim. eger bunun bir test asamısın yapsalardı sebep sonuçlarını öngörüp oyuna öyle sürerlerdi. Ben burdaki amacın oyuncuların isteklerini çok acil karşılamak amacı ile tamanlamıyla düzenlemen bunun yayınlandığı kanıtındayım. Bence bu yanlış bir durum tam anlamıyla oyun düzenini bozmıyacak şekilde ayarlayıp bütün yeni uygulamaları 0 hata ile sunmaları lazım acil işe seytan karışırLütfen arkadaşlar hangi oyunda olmuyor bu yoğunluk var hurra diye dalıyoruz amazon sunucunda oynamıyoruz lütfen biraz halden anlayalım. Bugün getirdikleri yenilikler ve hata düzeltmeleri 2 haftada olabilecek şeyler değil adamlar harıl hurul çalışıyorlar. Tamam işleri bu, senin de işin bu işten zevk almak, vakit geçirmek ama destek olmazsan ilerleyemeyiz. Her bir oyuncunun farklı bir değeri var ve hepimizin farklı amaçları var. Bazısı oluyor bazısı olmuyor ya da geç oluyor yani biraz durumu göz önünde bulundurarak yaklaşmak lazım olaylara.
Dungeon sistemi ilk defa bu kadar kalabalık bir oyuncu topluluğuna sunuldu, ilerleyen aşamalarda farklı sistemler eklenir mutlaka. Biraz zaman vermemiz gerekiyor arkadaşlar.Bu zindanlara girişlere sıra sistemi getirmeyi hiçbir yazılımcı arkadaş düşünemedi mi cidden ? Mesela sıraya girsin isterse 5000 saysın. Kanal değiştiren elensin çıkan elensin ölen elensin. Sonra sıra adama gelince ekrana br evet hayır gelsin 5 saniyeliğine evet diyeni zindana alsın . Bunlar basit şeyler zannımca... @SunRise
Ben girmedim hiç . Ama görünen oydu zaten. İnsanları ilk haftadan exp eventine boğup 65 yaptıran yönetim kaç kişinin aktif oynadığını kaç kişinin 60+ olduğunu bizden daha iyi görüyordur. Bu etkinliği getirirken bunu düşünmeli ve ilk getirirken böyle olmalıydı diye düşünüyorum. Ben beklerim hiç sorun değil de işte aceleci arkadaşlardan dolayı bunlar düşünülmeliydi...Dungeon sistemi ilk defa bu kadar kalabalık bir oyuncu topluluğuna sunuldu, ilerleyen aşamalarda farklı sistemler eklenir mutlaka. Biraz zaman vermemiz gerekiyor arkadaşlar.
Siz gelmeden tatlı dille açıkladım hatta @Paris 'de açıkladı fakat arkadaşlara pek bir etkisi olmadı ille de düzelsin her şey mükemmel olsun mükemmel başlasın isteyen bir kitle var hani pazardan karpuz almıyoruz ki kardeşim bu bozuk deyip değiştirebilesin ortak bir yoldayız ancak ortak yürümek istemeyen bir kitle de mevcut. Allah size kolaylık, moderatörlerinize de ekstradan sabır versin.Dungeon sistemi ilk defa bu kadar kalabalık bir oyuncu topluluğuna sunuldu, ilerleyen aşamalarda farklı sistemler eklenir mutlaka. Biraz zaman vermemiz gerekiyor arkadaşlar.