2. Alpha Onay Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nazzy

Üye
2. Alpha onay sadece discord üzerinden bilgi verilerek yapılmış ve forumda öyle bişe ben görmedim sürekli forumda aktif kişilerden biriyim ama hiçbir bilgimiz olmadan kayıt açılmış ve birçok arkadaşımız oyuna dahil olmuş durumda güzel bir olay yalnız forum neden var ben onu anlamış değilim böyle birşeyin forum üzerinden yapılması gerekirdi yada forumda yapıldı benmi veya bizmi fark edemedik yetkililerin sesimizi duyup bize yardımcı olacağını düşünüyorum Teşekkürler...

GRANDEKİNOKS

Üye
2. Alpha onay sadece discord üzerinden bilgi verilerek yapılmış ve forumda öyle bişe ben görmedim sürekli forumda aktif kişilerden biriyim ama hiçbir bilgimiz olmadan kayıt açılmış ve birçok arkadaşımız oyuna dahil olmuş durumda güzel bir olay yalnız forum neden var ben onu anlamış değilim böyle birşeyin forum üzerinden yapılması gerekirdi yada forumda yapıldı benmi veya bizmi fark edemedik yetkililerin sesimizi duyup bize yardımcı olacağını düşünüyorum Teşekkürler...
Merhabalar,

Bu konuyla ilgili @Mergen'in açıklaması ektedir.

Bize anlık olarak 1000 kişi daha gerekiyordu. Genel başvurular içerisinden bu 1000 kişiye açsaydık anlık bu sayıya ulaşamayacaktık. Şu an oyunu beğeninize sunmaktan çok test kısmına önem veriyoruz. Lütfen bunun bilincinde olalım.

İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt