2 gün önceki restart ve sonrasinda düşen Upgrade oranlari (tahmindir)

Awareness

Üye
Selamlar herekese,

Şimdi detay vermek istemiyorum ama TAHMİNİMCE malesef bi oynama olduğu yönünde, item basamiyorum, yetkililerden alacağım cevabı da az çok tahmin ediyorum "altın oran var" "hiç bir oynama yapmiyoruz ilk günden beri" gibi ama yetkililere değil ben sizlere item basan arkadaşlara soruyorum. Son 3 gündür arcanali arcanasiz item basarken daha öncesine kıyasla daha çok patlama/yanma sizce mevcutmudur?

Ben kendi deneyimimden bi parça sunayım daha önce arcana ile 13de12 geçirdiğim bi item (ismini vermiceğim sadece sunu soyleyeyim +4den +5e) son 2 günde toplamda 5de1 geçti arcana ile ve biraktim upgrade olayını.

Deneyimlerinizi yazarsaniz sevinirim.

Saygılar.

mrhit

Üye
Demirciyi çok kızdırma kardeş, arka arkaya basarsan sinirlenip yakar hepsini, arada uğra yanına, işi yoksa 1-2 item basar mısın de, müsaitse basar, ama yoğunsa seni kovar yanından, bugün git yarın gel der, eşref saatinde ziyaret etmek lazım, o da insan ne de olsa, kolay gele…

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Kötü bir tahmin, herhangi bir oran değişmedi.

Awareness

Üye
Kötü bir tahmin, herhangi bir oran değişmedi.
Oyuncu deneyimlerini sormak istedim sizin cevabınız zaten benim postumun içeriğinde var. He empati kurunca benim serverim olsa bende ayni şeyi söylerim kesinlikle ama birakalim etkilemeden oyuncularin deneyimlerini öğrenelim izin verirseniz.

ayata99

Üye
sanırım 8 temmuz da gelen patch ile upgrade oranlarında düşüş oldu .Tabi ki bu benim kendi şahsi fikrim belki de ben çok şansızım orasını bilemem... Bence büyük büyük bir oranda düşüş oldu bence olmalıydı da zaten ancak geç kalındığı için iyi olmadı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt