2 Gündür Oyuna Giremiyorum Help (Ağ Zaman Aşımı Hatası )

MrtKzySr

Üye
Nereden bağlantı sağlamaktasınız?

İl-Ülke-İnternet servis sağlayıcısı bilgilerinizi verebilir misiniz? Ek olarak İnternet kafeden mi giriş yapmaktasınız?
Aynı sorun bende de devam etmektedir patch sonrası oyuna giriş yapamadım evdeki internetim superonline

Primusinterpares

Üye
Nereden bağlantı sağlamaktasınız?

İl-Ülke-İnternet servis sağlayıcısı bilgilerinizi verebilir misiniz? Ek olarak İnternet kafeden mi giriş yapmaktasınız?
İngiltere - Sheffield - 4thUtility - 1000 Mbps Ev İnterneti

Yabancı mobil hattımın (Lebara) internetine bağlandığımda oyuna girebiliyorum ama ev internetim üzerinden oynayamıyorum.

Discord üzerinden yardım aradım ve Rhine bana ExitLag satın alarak sorunun çözülebileceğini belirtti.
Aynı yerdeki 2 arkadaşım kendi ev internetleri ile hiçbir program kullanmadan girebiliyorken, benim ExitLag satın almaya yönlendirilmem makul bir çözüm önerisi değil.

Ücretsiz bir çözüm bekliyoruz.

MrtKzySr

Üye
@Primusinterpares, müdür oyun 2022 de açıldı ilk duyurusu bile 2020 de oldu forum kurulur kurulmaz üye mi oldun ne yaptın böyle 13 kasım 2020 katılım tarihi nedir :D

MrtKzySr

Üye
Alpha testlerinin öncesinden beri buradayız, 4 senedir oynuyoruz ve destekliyoruz ekip olarak.
Kısmetse şimdi destek görme vakti.
2022 aarvad dönemi oyunu tanıma ile başladım bir kaç ay oynayıp bıraktım bende sonra galia açıldığı gün kardeşimle düzenli oynadık destek verdik düzenli cash çektik lakin oyundaki haksızlıklar ve oyuna (benzer oyunlarda olduğu gibi) çok fazla gerçek paranın girmesiyle yaz sonu bıraktık çünkü oyun oyun olmaktan çok parayı veren düdüğü çalar moduna döndü arada can sıkıntısına girip toplayıcılık 1-2 aktivite girerdim oda yalan oldu gibi son gelen patch sonrası oyuna hiç giremiyorum artık ağ aşımı hatası alıyorum sürekli umarım sana bana hepimize bu konuda yardımcı olurlar düzenli oynamasam da arada girip vakit geçirmek zevkli oluyor bakarsın ilerde fikrim değişir yine düzenli oynamaya başlarım tabi

Rhine

Yönetici
Game Master
aynı sorunu bende yaşıyorum çözümü var mı
Yeni Client'i indirin. Eğer yeni Client kurulu olduğu halde bu hatayı alıyorsan, VPN varsa kapat. Launcher ekranının sağ alt köşesinde bulunan 'Dosya Kontrol' butonuna basıp güncelleyin. Bu adımları yaptığınız halde hata devam ediyorsa, bana özel mesaj iletebilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt