İstek 2 hesabıma da haksız yere atılan 3 yıllık ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gursel

Üye
Dün grup zindandaydım. Bizim burda internet kötü olduğu için bir telefona bağlanıyorum bir wifiye. Zindanda iken bağlantı gitti oyunu tekrar açtım. Anti chat dolarken çok yavaş ilerliyordu. Ben de hızlı dolsun diye wifiden telefona bağladım. Oyuna girer girmez tekrar attı. Hesaba tekrar girdiğimde you has been banned yazdı. Ticket attım sabahına hesabınızın kısıtlaması kaldırılmıştır yazdılar. Gireyim bakayım dedim girdim. You has been accont banned yazıyor. Hani açmıştınız dedim tekrar ticket attım. Easy anti chat bypass nedeni ile 2 yıl 11 ay 7 gün hesabınız kısıtlandı yazmışlar. Sabah beri yazıyorum cvp vermıyorlar. Şimdi aynı bilgisayardan diğer hesabıma girdim aynı şekilde o da banlandı. Ticketlerim görülüyor cvp verilmiyor. Suçsuz yere 2 çarım da banlandı. Derdimi anlatacak bir yönetici bulamıyorum. Muhatabım yok. Destek ekibi sorunun kökünü bulmak yerine 2 hesabıma da 3 yıl ban atarak ticketlerimi görmezden geliyor.
6DA62CEE-3698-4D4E-82CF-AEA12727A7E4.png

Ekli dosyalar

• 366B6BAC-6AE2-494A-8BC2-DB8B80BFA3F7.png
    366B6BAC-6AE2-494A-8BC2-DB8B80BFA3F7.png
    185.8 KB · Görüntüleme: 25

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Hiçbir kullanıcı haksız yere cezalandırılmaz, hesabınıza ceza uygulanmadan önce detaylı ve titiz bir şekilde inceleme yapılıyor ve ardından cezai işlem uygulanıyor. Ekstra olarak bu konunun yeri forum değil maalesef. Bir şikayetiniz var ise, yeni bir destek bileti oluşturun lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt