İstek 2 kere Karakter mi sıfırlancak !!!!

AR4S

Üye
Şimdi Alpha 2 oynuyoruz Açık betaya gecince sıfırlanma olucak bunda herkes hem fikir olduğunu biliyoruz.Official gecerken de sıfırlanma olucağını şöylediniz.Sahsen çoğu kişi Beta yı oynamaz tekrar sıfırlancağını bildiği için.Önceden hatırlıyorum Alpha 2 testinde tüm sorunlar çözülüp direk Official gecilcek demiştiniz.Oyunu bizim gibi oyuncular oynuyor cok güzel yapılmıs test aşamasında oldugu halde teşekkür ederiz bu konuda ama 2 kere sıfırlanma gerçekten heves bırakmaz artık.Bence bu konu anket yapılmalı oy çokluğunla karara varılmalıdır..

Not:Alpha 2 testinde her sorun çözülüp eksikler tamamlanıp official gecilmesi taraftarı herkes....

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Oyunumuzda açık betaya kadar karakterlerin sıfırlanacağı konusu net olup sonrasındaki aşama henüz net değildir. Açık betada oluşturulan karakterlerin sıfırlanıp sıfırlanmayacağı firmanın uygulayacağı adımlara ve politikalara bağlıdır. Beta aşamalarında birçok yeni sistem ekleneceği ve onların testleri yapılacağı için Alfa aşamasından sonra direkt resmi sürüme geçilmesi düşünülmüyor.
Alpha 2 testinde tüm sorunlar çözülüp direk Official gecilcek demiştiniz.
Ek olarak bu şekilde bir açıklama yapılmadı, bilginize.

Black Vortex

Üye
Önceden hatırlıyorum Alpha 2 testinde tüm sorunlar çözülüp direk Official gecilcek demiştiniz
hiçbir oyunda bütün sorunlar çözülmez illa ki sorunlar çıkar ve her oyun officiala geçerken sıfırlar. bunun oy çokluğuna ihtiyacı yok. sadece fırsatçılık yapıyorsunuz :) alfa ve betaların amacı hataların bulunması. oyuncuların kasıp da officialda daha sağlam gitmeleri değil.

AR4S

Üye
hiçbir oyunda bütün sorunlar çözülmez illa ki sorunlar çıkar ve her oyun officiala geçerken sıfırlar. bunun oy çokluğuna ihtiyacı yok. sadece fırsatçılık yapıyorsunuz :) alfa ve betaların amacı hataların bulunması. oyuncuların kasıp da officialda daha sağlam gitmeleri değil.
Kanka bir kerede sıfırlanıp öyle official geçmek istiyor herkes.2 kere sıfırlanmasına gerek var mı ? onu anlamadım fırsatcılık değil level kasmaktan zaten dropları öğrenemedik yeni silah isimleri mapların isimlerini felan gerekirse 2-3 ay sürsün alpha official geçtik mi tekrar sıfırlansın bir daha günümüzü level kasmakla mı harcıcaz bro ?

Black Vortex

Üye
ben 1 haftada hepsini öğrendim. foruma bak. adamlar hem kasıp hem itemleri dizdi üstüne konu açtılar. ne kadar zor ki oyun ? şuan exp x7 kolay. itemler drop oranları exp oranları belki beta da tekrar değişecek ? o yüzden 2 kere sıfırlanıyor.

talevillage6

Üye
Oficialde sıfırlanmaması aşırı saçma olur allah aşkına kendinize gelin artık saçma sapan isteklerde bulunmayın

neddaniel

Üye
Arkadaşlar bu oyunun Alpha sürümü olduğunu bilmeden oyunu oynuyor olmanız mümkün değil. Benim bildiğim tüm Alpha sürümü oyunlardan sonra zaten genel itibariyle sıfırlanma oluyor. Online olarak çıkacak MMORPG tarzındaki oyunlarda Beta'dan sonra da sıfırlanma olur. Beta'dan sonra sıfırlanma olmayan oyunlar genel itibariyle tek oyunculu hikaye odaklı oyunlar. Karakterlerim sıfırlanacak oynamam etmem ben diye serzenişte bulunacaksanız vaktinizi boş yere harcamamanız en doğrusu olur.

GİL-GALAD

Üye
kardeşim o zaman officale kadara oynamazsınız olur biter.Sonuçta Betada da bir sürü yeni eklemeleri test edeceğiz onlarda da sorunlar çıkacak onları da bildireceğiz revize edilecek vs. Beta ve Alfa ön keşif gibi bişey sizde deli gibi hardcore kasmayın oyunun sorunlarını arayın keşfedin bakın.

talevillage6

Üye
Şuanki sürec oyunu oynayalımdan ziyade oynarken gördüğümüz hataları bildirelim ve resmi açılışta en mükemmel haliyle oyuncusuyla buluşsun diye , artık şunu bi anlasanız .

Black Vortex

Üye
yok abi öyle demeyin. alfa da herşey kolay olcak. sonra bu haliyle resmi sürüme gidicez :)

batutaylan1925

Üye
Kanka bir kerede sıfırlanıp öyle official geçmek istiyor herkes.2 kere sıfırlanmasına gerek var mı ? onu anlamadım fırsatcılık değil level kasmaktan zaten dropları öğrenemedik yeni silah isimleri mapların isimlerini felan gerekirse 2-3 ay sürsün alpha official geçtik mi tekrar sıfırlansın bir daha günümüzü level kasmakla mı harcıcaz bro ?
herkes? kimle konuştun da bu kanıya varıyorsun kardeşim? alpha beta official ne demek biliyormusun ben sana kısaca anlatayım. alpha dediğin olay şudur-biz bir oyun yaptık oynayın bakalım eksikleri gedikleri bugları nelerdir bize bildirin. daha sonra alpha süreci biter tüm buglar fixlenir sorunlar ortadan kalkar. beta sürecinde'de derler ki oyun tamamen bunun aynısı olacak ne eksik ne fazla. oynayın bize isteyip istemediğiniz şeyleri söyleyin ki. topluluğun istediği olsun çoğunluğu memnun edelim yeni fikirlere ve sürpriz olaylarada açığız denir. buda ortalama 1-1.5 ay belki daha fazlalık bir süreçtir. daha sonra official açılır ve artık her şey nettir. elimi yorduğuma inanamıyorum ama neyse saygılar sevgiler :d

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt