İstek 2.oyuna giriş te ban 8lw hesap

su1kastc1

Üye
Merhabalar Destek sisteminden yazdım ancak Destek talebi bölümünde gözükmüyor.

Buradan da sorunumu söyliyeyim belki arkadaşlar açıklama yapabilir.

Oyuna ilk defa dün akşam evimden girdim ve lw 8 de oyundan çıktım sadece görev yapıp ne var ne yok diye bi baktım.
Bugün işyerindeki pc ye yükledim ve karakteri seçtikten sonra diğer ekranda maillere baktım bir süre sonra oyuna döndüğümde attı. 1 adım bile atmamıştım :)
Şimdi giriş yaparken oyuncunun bağlantısı kesilsin mi diye soruyor evet diyorum. Karakteri seçip oyunu başlat dediğimde ise HATA! You have been banned diyor.

Neden olmuş olabilir? İlk defa ban yedim :D

Archantos

Üye
Aynı olay arkadaşımın başına geldi. Ticket atıp bir süre beklemeniz gerekmektedir. Büyük ihtimal ile Anticheat'e takıldınız

su1kastc1

Üye
Merhaba Savaşçı,

Yasağınız kaldırılmıştır.

Bilgisayarınızda bulunan bazı uygulamalar, anticheat sistemimize takılmaktadır.

Sizden ricamız, bilgisayarınıza format atmanız olacaktır.

Anlayışın için teşekkür eder, aarvad topraklarında iyi eğlenceler dileriz.

Bu şekilde yanıt geldi. Tekrar giriş yapsam yine ban yermi anlamadım :) Pc de güvenlik duvarı ve bazı iş ile ilgili uygulamalar var. En azından ilerde pazar kurarım diyordum :) Buradaaçamıyacağız anlaşılan

Archantos

Üye
Merhaba Savaşçı,

Yasağınız kaldırılmıştır.

Bilgisayarınızda bulunan bazı uygulamalar, anticheat sistemimize takılmaktadır.

Sizden ricamız, bilgisayarınıza format atmanız olacaktır.

Anlayışın için teşekkür eder, aarvad topraklarında iyi eğlenceler dileriz.

Bu şekilde yanıt geldi. Tekrar giriş yapsam yine ban yermi anlamadım :) Pc de güvenlik duvarı ve bazı iş ile ilgili uygulamalar var. En azından ilerde pazar kurarım diyordum :) Buradaaçamıyacağız anlaşılan
Ne dersem yalan söylerim deneyebilirsiniz

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Bilgisayarınızda bulunan uygulamalar güvenlik sistemine takılırsa bu hatayı alıyorsunuz. Daha sonrasında detaylı inceleme yapılmasının ardından bir sorun olmadığı görülürse bu yasak kaldırılıyor. Bu tarz programlar kullanmıyor olabilirsiniz, eskiden yüklemiş olup bazı dosyaları bilgisayarınızda kalmış olabilir, Klavye&Mouse programları olabilir çok fazla uygulama var takılabilecek ve engellemezsek oyunu deneyimini kötü etkileyecek :) Bu durum zamanla daha stabil hale gelecek merak etmeyin.

su1kastc1

Üye
Eskiden kullanmayı geçtim dediğiniz programlar nasıl bişi bilmiyorum bile :) Deniyelim bakalım yine ban yersek oynamayız :)

su1kastc1

Üye
Evet yine attı oyundan ve yine ban :censored:

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı111.PNG
    Ekran Alıntısı111.PNG
    180.9 KB · Görüntüleme: 26

Jacques

Üye
Bende bir kere townda boş boş dururken ban yedim ticket attım kaldırdılar hemen bir daha da olmadı.

su1kastc1

Üye
Tekrar girdiğimde yine attı ve ban verdi. Desteğe yazdım açmışlar tekrar herhalde ama girmedim bir daha sildim evden giriş yapacağım. Ancak her hangi bir şey yapmadan bu şekilde olması sıkıntı bence. Pc deki uygulamalardan kaynaklı diyorlar ama bu pc de nasıl bir uygulamanın yada hangi uygulamadan dolayı olduğunu söyleseler ona göre sileyim format atmamı istiyorlar bir sürü bilgi var nasıl atayım format :D

birol2003

Üye
Şirketteki firewall yada antivirus uygulaması anticheat sistemini engelliyor veya kapatıyor olabilir

su1kastc1

Üye
Şirketteki firewall yada antivirus uygulaması anticheat sistemini engelliyor veya kapatıyor olabilir
Firewall olabilir O zaman pc ile başka internetten giriş yapsam problem olmaz demek bu?
Pc de antivirus vardiye ban yenirmi ya saçma :) Antiviristen ise giderilmesi gereken bir problem bu bence ama zannetmiyorum antivirus kullanan birsürü oyuncu vardır. @BEARFACT Böyle bişi söz konusu olabilir mi?

Ama yine ban yerse bu sefer açmazlarda hesabı :D

birol2003

Üye
Evleerde kullanılan antivirusler ile kurumsal yerlerde kullanılan antivirusler aynı gibi görünse bile network trafiği açısından aynı değiller @BEARFACT bu konuda ayrıntı verebilir belki

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Antivirüs ile alakalı olduğunu hiç sanmıyorum, oyunculara yansıtmadığımız birden fazla korumamız var bunlardan en az 1 tanesine takılıyor gibisiniz.

Tüm bilgisayarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt