İstek 20 Dakika da 3 Exp Sc Gitti

Kjheron

Üye
Sizin bu sorumsuz bakımlarınız yüzünden 20 dakika da 3 tane exp sc çöpe gitti. Daha önce hiç bir oyunda bu şekilde bir bakım sistemi göremedim ben, ve bu kadar bakıma rağmen hiç bir ilerleme göremiyorum sürekli aynı sorunlardan müzdaribiz.

Bunu kötüleme olarak algılamayın bu bir yapıcı eleştiridir, artık daha doğru aksiyonlar almanız gerekiyor.

batutezcan

Üye
+1 1-60 600 kc vererek aldığım sclerden 3yü kaybediyorum.Gerçekten can sıkıcı

Paris

Üye
Öncelikle telafi yapılabilmesi için mevcut sorunların çözülmesi gerekli. Şu an oyunun stabil ve akıcı sorunsuz bir şekilde oynanabilmesi için çalışılıyor. Bunu yaptığımızda mağduriyetleriniz belli bir seviyede karşılanacaktır.

Kjheron

Üye
Artık verdikleri ve söyledikleri sözler de inandırıcı gelmiyor bana, büyük bir kitle de bu şekilde artık oyuna bakışı

Kjheron

Üye
Öncelikle telafi yapılabilmesi için mevcut sorunların çözülmesi gerekli. Şu an oyunun stabil ve akıcı sorunsuz bir şekilde oynanabilmesi için çalışılıyor. Bunu yaptığımızda mağduriyetleriniz belli bir seviyede karşılanacaktır.
2 sene Kapalı Alfa-Açık Alfa-Kapalı Beta-Açık Beta yapılmış bir oyundan bahsediyoruz, günde 5-6 kere bakıma alınıyor fakat değişen hiç bir şey yok.

Alberia

Üye
Kanka her yere copy paste yapmaktan vazgeç ya daha komik oluyorsun gerçektende.

omurylmaz

Üye
bugun bi deat ko açılıyor 50 bin + user sorunsuz sıkıntısız lag dahi olmadan oynanıyor türkiyenın en ıyı mmorpg si dedikleri sunucuların hali ortada işten güçten izin aldık 1 hafta kasarız gece gunduz diye oyunda 15 dkdan fazla sabit kalamıyoruz sc leri premiumları vericeksinizde insanların kaybettikleri zamanı nasıl telafi ediceksiniz ?

Alberia

Üye
Bu konu hakkında bilgi içeren mesajı sizlerle paylaşıyoruz. Burada bahsettiğiniz gibi komik bir durum bulunmamakta.
Adam'ın bahsettiği şey sadece exp scmi verin, buff scmi verin olayi değil. 20 dakikada kaç kere server'in kapandiğindanda bahsetmiş sen gelmiş telafi telafi diye yazıp duruyorsun bu bana komik oldu alınma gücenme yok kanka.

Paris

Üye
Adam'ın bahsettiği şey sadece exp scmi verin, buff scmi verin olayi değil. 20 dakikada kaç kere server'in kapandiğindanda bahsetmiş sen gelmiş telafi telafi diye yazıp duruyorsun bu bana komik oldu alınma gücenme yok kanka.
Bazı konularda haklısınız fakat ben de sizlere doğru bilgiyi ulaştırmakla görevli biriyim. Yukarıda paylaştığım mesaj direkt olarak yetkililerden gelen bilgileri içeriyor.

Kjheron

Üye
Ben sizden temiz sıkıntısız oyun istiyorum telafi istemiyorum, ve yaptığınız bakımların neden hiç bir işe yaramadığını soruyorum.

omurylmaz

Üye
tam herkesin toplanıp oyun oynayacağı zaman hoşmu oluyor bu sabah 3 te 4 te kapatırsın bakımını yaparsın kimse sizin şahsınıza birşey demiyor sayın modaretor bu kitle 3 yıldır bu oyunu 4 gözle bekliyor tek yapılan akşam 6 dan sonra 1 saatte bir server kapatıp açmak başka bir adım atamıyorsunuz buda sinir bozucu hale geliyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt