Öneri 23 Nisana Özel %20 exp bonus Çok iyi olur

GrimJouwJaggerJack

Üye
Level Çok zor kasılıyor 60 lvl için 80 lvl a kasmak gibi kasılıyor oyüzden yardımcı olursanız sevnirizzzz

Thracian

Üye
Öneri için teşekkürler , level kasmak kolay olsa bazı şeylerin ne anlamı olurdu ki :) Oyuncudan oyuncuya değişiklik göstersede ilerlerken zorluğu seven oyunculardanım , Bu arada oyunda daha çok eğlenmeni dilerim , iyi forumlar :)

umydn

Üye
Öneri için teşekkürler , level kasmak kolay olsa bazı şeylerin ne anlamı olurdu ki :) Oyuncudan oyuncuya değişiklik göstersede ilerlerken zorluğu seven oyunculardanım , Bu arada oyunda daha çok eğlenmeni dilerim , iyi forumlar :)
Bende zor olması taraftarıyım. Fakat 23 Nisan için %10 exp %10 coin gibi veyahut 7 günlük pet vs. vs. gibi etkinlik gelmesi şart. Türk yapımı oyunda en önemli bayramlarımızda bir etkinlik olmazsa oyuncular üzerinde çok kötü bir izlenim olur. Özellikle bende :) Olay %10 exp veya %10 coin değil. Ben bu oyunu sırf Türk yapımı diye oynuyorum.

FEROBERTOTV

Üye
Zorluğu sevmek kişiye göre değişen bir etken . Kimi insan kolaylığı zorluk adı altında ezberlemiştir kimi insansa işkence . Bence exp oranları ve tadında olmalı insanlar sonuçta oyuna zevk almaya hoş vakit geçirmeye giriyor huzur içerisinde geçireceği dakikalarda rahatça zevk almak ister . Karakteri güçlendirmek ne kadar zor olsada exp event kısmında yönetim katı bir tutum sergilememeli .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt