23 saat row'un mantığı nedir?

Balerion

Üye
Bu konu epey konuşulur sandim ama kimse tınlamadı. Row limiti 16 saatken bile mafyalar slotlara çöküyor, solo oyuncular kasamiyor daha kötüsu slota bir giren bidaha çıkmıyor diye herkes şikayet ediyordu. Bundan şikayet etmeyen yoktu neredeyse.

Şimdi limit 23 saat oldu 7/23 dönecekler. Arada rpe gittin üstün doldu boşalttın yattın kalktın durdun derken zaten o süre 24 saati aşiyor slota giren çıkmıyor.

insanlar bir haftada son levele ulaşılmasından da rahatsız, her yenilik üç beş günde tükeniyor diyorlar. Bir haftada değil 10 günde 85 olunsaydı bari, ne gerek vardı? Sebebi neydi ki?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Delucia

Üye
18 saat de kalmalıydı 23 saat olunca partyler hiç yenilenmiyor bu çok büyük yanlış en azından kalan 4 5 saat vakitde dungeon giriyorduk şimdi korkudan pt den çıkamıyoruz acilen 18 e geri düşürülmeli

Balerion

Üye
18 saat de kalmalıydı 23 saat olunca partyler hiç yenilenmiyor bu çok büyük yanlış en azından kalan 4 5 saat vakitde dungeon giriyorduk şimdi korkudan pt den çıkamıyoruz acilen 18 e geri düşürülmeli
Dostum ben de bu çarkın içerisindeyim yaratıklar güçlü oldugundan epey masraflı olmasına rağmen 90 m kâr yapmışım. Lunaskarın ilk 85 levellerinden biri olacağım muhtemelen ve bu işten çok fayda sağliyorum. Ama yine de hiç memnun değilim. 18 saat bile çok fazla max 16 olmalı. Kalan 8 saatte de toplama partiler kassın. O insanların da kasmaya ve kâr etmeye hakkı yok mu? Herkes her slota girebilir, güçlüysen alirsın ama bunun da bir sınırı olmalı.

Bu şekilde hiç olmadı

chrys591

Üye
Solo oynayan adamın soothsayer dışında kasabileceğini çok sanmıyorum bu sistemle.Slota giren bir daha çıkmıyor.Önceden sirkülasyon oluyordu.Ne yazık ki para kazanma isteği mantığın önüne geçmiş gibi duruyor

Alkoer

Üye
Oyuncunun talebi çok. Yoksa en baştan oto atak sistemi olmayacak dediler.

Erken erişimdeki oyuna daha 1 yaşını doldurmadan 2 adet 10lv artış geldi ve üstüne rowa. Ve şimdi de kullanım saati uzuyor.

Benim işime gelmediği için oynamıyorum. Kimseye oynama deme hakkım yok. Premium, mağaza ve rowa ya bu kadar çok para verecek ve pc yi bu kadar oyuna açık tutacak imkanım yok.

Bu kadar oyuncudan talep geliyor ve yönetim para kazanma stratejisini pot, rowa üstüne yapıyorsa bu şekil devam eder oyun.

Zbam

Üye
Zamanında ROWA çok saçma slotu kapatırlar oyun oynanmaz hale gelir dedik @SunRise bey bize dediki 'Kapatamazlar Rowa günde sadece 12 saat kullanılabilecek dedi'
Dedik ki çoklu bilgisayarla kapatacaklar hiçkimse cevap vermedi.
Sonra ROWA 18 saat oldu dedik hani 12 saat kalacaktı slot kapatamayacaklardı dedilerki zaten kapatamıyorlar gün 24 saat 18 saat durabilirler:D
Bugün Rowa 23 saat daha denecek birşey yok:D:D

Balerion

Üye
Zamanında ROWA çok saçma slotu kapatırlar oyun oynanmaz hale gelir dedik @SunRise bey bize dediki 'Kapatamazlar Rowa günde sadece 12 saat kullanılabilecek dedi'
Sonra ROWA 18 saat oldu dedik hani 12 saat kalacaktı slot kapatamayacaklardı dedilerki zaten kapatamıyorlar gün 24 saat 18 saat durabilirler:D
Katılyorum, bunlarin bence oyuna zarar vermesini geçtim veriler sözlerin tam tersi hareketler olması da cabası

Anthelior

Üye
Hiç sanmıyorum bu değişikliğin geri çekileceğini ya. Gelecekte ROW Assistant kullanımını tüm kanallarda da açarlar, demedi demeyin :)

sirreal911

Üye
18 saat gerçekten iyidi. 23 saat dünyanın en mantıksız işi olmuş.

priesttt

Üye
şu skill açma işleminin bir kısmını expten bir kısmını NP den sağlansa sorun çözülür

Uçan Zürafa

Üye
E yine kapatamıyorlar ki. Gün 24 saat değil mi, 23 saat durabilirler. :D:D

Lady

Üye
Çalışanlar ve zaman bulamayanlar için Rowa getirdik dendiğine göre demek ki günde 18 saat bir fiil çalışıyor bu insanlar.
Hem de çok zor şartlar altında çalışıyor ve yoruluyorlar. Bir de gelip bu arada oyunda exp ve farm mı uğraşsınlar. Bu şekilde oyun oynayanlara gerçekten üzülüyorum.

Ama haklılar da yani şimdi ülkenin hali de belli hem şartlar daha da zorlaştı. O yüzden bunu düşünerek 23 saate çıkardılar. 23 saat pc başına gelemeyen kan ter içinde zor şartlarda çalışanlar için yapılmış. Onlarında burada olmaya hakkı var. Bu zor zamanlarda hele ki mübarek Ramazan ayında oruçlu çalışan insanları düşündüğünüz için teşekkür ediyorum herkes adına. Umarım 23 saat en kısa zamanda 24 saate çıkarılır da hiç yaşamadan 7/24 çalışanlar için de zor şartlar bir nebze hafifler.

Balerion

Üye
E yine kapatamıyorlar ki. Gün 24 saat değil mi, 23 saat durabilirler. :D:D
Hocam 23 saat olması sorun olmuyor. İlla bi server reset, yatıp kalkma, üst boşaltma, pot rpr hammer puppet alma vs vs işlerle herkesin en az 1 saati geçiyor. Ben pathc geldiginden beri slottayım daha hiç çıkmadım ve "aa 23 saat dolmuş row durdu" diye bir şey hiç olmadı.

Balerion

Üye
şu skill açma işleminin bir kısmını expten bir kısmını NP den sağlansa sorun çözülür
Farmcılar max 1 skill açar, o da max bo ister. O da 1 günde kasılır. Hee 100 çar idare eden ultra döner ekmek tayfa için zorlayıcı olur ama pek cözüm olmaz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt