24 Pc Ile Oyunun Içinden Geçmek . Serbest Olmalımı Yoksa Olmamalımı ?

osmangaziforum

Üye
aslında sanırım 30 pc ile oynuyor arkadaş ama 24 tanesi garantinin de garantisi kendisine ait tesbit ettiğim . isimleri tek tek elimde . Oyuncu ismi paylaşmak serbestse forumda yazacağım ?

muhtemelen internet cafeyi komple rise online oynunu sömürmeye çevirmiş olucak .

Oyun kurallarında itersem 1000 bilgisayar ile oyuna bağlan bi ceza göremedim . gözümden kaçmışsa onu bilmiyorum ama iyi okudum

bu oyun oyunu oynayanların görüşlerine göre şekilleniyorsa .

Rise online oyuncularına bi anket yapılsın en azından 2 yada 3 den fazla pc yasak olsun mu ?

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
6. Kanıtlı veya kanıtsız olarak, birini veya birilerini küçük düşürebilecek veya itibar(-lar)ını zedeleyebicek görsel, metin, ses kaydı, video, konu, mesaj, vb. içerikler oluşturmak kesinlikle yasaktır. Oyun ve forum üzerindeki oyuncular için şikayetlerinizi ilgili platformun destek bileti sistemini kullanarak yetkililere bildirin.

Öncelikle isim vermek yasak.

illegal bir durum olduğunu düşünüyorsanız, kanıtlarıyla birlikte bir bilet açabilirsiniz.
Ayrıca çoklu PC kullanımı herkes tarafından serbesttir ve şu anda herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır

JusTTory

Üye
yönetim bundan neden rahatsız olsun tam tersi hoşuna gidiyordur rowdan kazanacağı elde edeceği paralardan mutludur sonuçta row kimin için geldi sence gerçekten exp kassınlar diye mi ?

Burtto

Üye
dedi̇ği̇n gi̇bi̇ olsa bi̇le hangi̇ slotta ne kadar kasabi̇li̇rki̇ okadar karakterle :d

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt