25-30 lvl olupta 50+ lvl slota gelip utanmadan parti isteyen tipler

gold2123

Üye
Gidin elle kasın abi biz enayimiyiz 40a kadar görevle kastık böyle tipleri partiye almıyorum tavsiye ederim.En azindan 37-38lvl e kadar kendiniz kasıpta gelin. Bisey deyince 30 lvller nasil kasacak rororo diyorlar xD

• Beğen
Tepkiler: Scl

Etela

Üye
Şuanda elle kasmak biraz zorluyor gibi gerek pot kullanımı gerek az damage gibi sorunlardan dolayı insanlar pt arıyor maalesef. orc vs. yerlerde parti lideri olup kendini ordu komutanı zanneden tipler var.

washigo

Üye
Gidin elle kasın abi biz enayimiyiz 40a kadar görevle kastık böyle tipleri partiye almıyorum tavsiye ederim.En azindan 37-38lvl e kadar kendiniz kasıpta gelin. Bisey deyince 30 lvller nasil kasacak rororo diyorlar xD
Utanmadan bir de konu açmışsın

X A

Üye
Ben hayatta almam partime. Eğerki girdiğim partide varsa öyle adam direk parti başkanlığını alıp müsade istiyorum. Bozulmaca gücenmece olmasın hiç.

cepnot

Üye
Haklı iken haksız konuma düşen gardaşlarım

Yüksek lvl slotuna düşük lvli alınırmı alınır, ama slot dönmez zor olur ondan dolayı genelde herkes kendi lv. yakın slotlarda kasar.
Bunu deseniz haklı olcaksınız :)

Hazerfen

Üye
en güzel orda kasılıyor. 8 kişilik 30lvl 1 parti oyuncu lvl 50-55-60lvl canarı kesebilir. çok saçma bir konu açmışsın.
Ya bugüne kadar solo oynadın, ya da karakter kasmayı hiç bilmiyorsun

TheJimmyQ

Üye
valla bizim boşta yerimiz varsa alıp adamıda kasıyoruz sıkıntı yok slot döndüğü sürece levele iteme takılmam.

N1pple

Üye
boş konu olmuş slot dönüyorsa her level arkadaşa seve seve yardım ederim pt ye çekerim.

Overkill

Üye
Kibarca reddeder gönderirsin bunun konusunu açmak kadar çirkefleşmek nedir ? İlgiye mi ihtiyacın var böyle bir konu açtın ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt