Bilgi 27.09.2022 Mini Güncelleme

umut ulaş

Üye
Karakterlerin skillerine göre tercihlerimizi yapmışken bp skill ine cooldown getirmeniz kabul edilemez.

bp 5sn e ölümsüz olabilir ama hangi karakterin dibine kadar girebiliyor bp?
mageler okculardan uzağa vuruyor. hayvan gibi damage atıyorlar.
okcular geri zıplayıp kaçıyor.
solo warrior u savunamaz kimse.
asas critic vuruyor.

Skill i değiştirirken neyi kıstas aldınız acaba.

GizliPriest

Üye
30sn cd nedir ya ? Hem 30sn nerf yapıyorsunuz hem de immune süresini uzatmiyorsunuz. 15sn cd olsa anlaşılır yarım dakika bekleme süresi konulmuş ve 5sn immune olabiliyor. 5sn de heal mi atabilicek ne yapabilicek BP karakteri Town atmak dışında ? Master 10 pasif skillin tekrar yapılandırmasını rica ediyorum. İnsanlar karakterlerini skillerine göre seçip ona göre bir yol çizdiler ve siz oyunun bir çok kesimini bu değişiklik ile çok mutsuz yaptınız.

Alkoer

Üye
betadan beri master 10 skili sayesinde BP oynanabilir di. bu yüzden yine priest oynadık.

şimdi yorum yapınca siliniyor. gerçekten harikasınız.

Geoo

Üye
Pk atan bp priest mi var oyunda zaten kötü oynanmaz durumda yönetim çıkıp dv ye bakıyor mu acaba pk da kaç tane bp var diye ben sürekli pk dayım söyleyeyim 2 3 kişi biride ben neden 2 3 tane bp var diyip sorgulamarı gerekirken 2 3 tane bp kalmış oyunda onları da nasıl yok edebiliriz diye uğraşıyorlar buflanması beklenen skilin nurflenmesi priest sınıfını tamamen bitirmiştir. Düzelmezse oyunda priest kalmayacak asas okçu magelerle oyun oynarsınız olur biter + olarak olmayan mele teami iyice bitircekler priest bulamayan mele ne yapacak hayırlı işler dilerim...

Justice

Yönetici
Game Designer
Baked Bonito forumda söylenen https://forum.riseonlineworld.com/konular/rise-online-world-meslekler-rehberi-erken-erisim.12903/ bu konuda moblara karşı %5 damage arttıracağı söylenmişti ve infogrfikte de bu şekilde yazıyordu fakat güncellendi denilen baked bonito hala söylenen özelliği taşımıyor @Justice @BEARFACT
Merhaba,

Geliştirici ekipten aldığım geri dönüşle yaratıklara karşı hasar bonusunun tüketilebilir (consumable) eşyalarda kullanılamayacağı bildirildi, bu yüzden güncellendi.

ImShepty

Üye
Row asistan sürelerinde sorun yaşanıyordu sürekli güncellemede düzeltilicek denilmişti ama hiç birşey yapılmamış galiba bu sorunları sürekli yaşayacakmıyız böyle.
reis bende de 4 gün bu sorun vardı dün birden bire yok oldu darısı başına

GizliPriest

Üye
BP yi bitirdiniz bu güncellemeyle harikasınız. 70 skill zaten facia hasar vurmuyor bır de defansive pasif skilli maffettiniz.
Yeni oyuna baslicaklara tavsiyem priest karakteri açmayın vaktinize yazık.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt