3.4.0 Patch Sorunları ....

Pitou

Üye
Mage Sunblast 28 metre güzel tamam bunu anlıyorum. Meteor 28 metreye çıkarılması kötü olmuş mele içeri giremeden tek yemeye başladı.
Hadi 28 metre Meteor kaldı diyelim . O zaman bu meleye 35 metre Blink mesafesi verilecek ki buna cevap verebilsin. Yoksa içeri giremeden tek yemeye devam edecek.

Mageye 28 metre meteor verip Warriore 25 metre blink vermek Türkçesi şu demek siz içeri girmeden novayı yiyeceksiniz öleceksiniz arta adam kalırsada escape atar çıkarız demek.

Heal 70 ' e "Miracle" (party cc) koyulmuş iyi güzelde buna neden 10sn bekleme süresi eklenilir anlam veremedim. 10 saniye geçene kadar bütün partyi biçerler.
Bizler gerek discord gerekse forum , oyun içi ticket vb. mecralardan oyunun ne kadar hızlı olduğundan bahsediyorduk . Siz her patchde oyunu dahada hızlandırmak için elinizden geleni yapmışsınız. Ben 10sn bekleme süresini bekleyene kadar 2 priest tek tek dispel alırım daha hızlı olur.

Benim önerim 60 HEAL 62 BUFFER skill dağılımı yaparsın 62 buff'a miracle koyarsın miraclenin bekleme süresini "0" yaparsınız zaten bu skill animasyonu 1.5 saniye yani buna bekleme süresi koymanıza gerek yok. Elini kaldırıp aşağı indirene kadar 1.5 saniye geçiyor. Oyunu bunlar biraz daha yavaşlatır vsler biraz olsun uzar.

Son düzenleme:

wolfphenom

Üye
eger karakterler dengelenirken hiz be can buf i scrool ile aliniyorsa oyun basladiginda da satilacak demektir oyunun malum oyundan hic bir farki yok benim icin. kackere dedim party job buff i hem partideki job cesitliligini arttirir hemde parti dengesini bozacak karakter dengelemelerini yapmazsiniz diye ayni kafayla devam ediliyor bakalim ne olacak

okanozcan

Üye
Dispell konusunda kesinlikle katılıyorum. Ancak meteor için 28 metre ideal diye düşünüyorum .

DeadN0t

Üye
eger karakterler dengelenirken hiz be can buf i scrool ile aliniyorsa oyun basladiginda da satilacak demektir oyunun malum oyundan hic bir farki yok benim icin. kackere dedim party job buff i hem partideki job cesitliligini arttirir hemde parti dengesini bozacak karakter dengelemelerini yapmazsiniz diye ayni kafayla devam ediliyor bakalim ne olacak
Allah Aşkına malum oyuna gidin abi ya. Biz böle mutluyuz. :D

v1nsanity

Üye
Mass dispel i arttırmaları bence iyi olmuş. Db oynamanın anlamı olmuyordu. 1.5 saniye çok azdı.

Aziz

Üye
Merhabalar;

Buffer
Chosen(Gerekli Seviye:70): 15 dakikalığına, herhangi bir mesafeden, tüm parti üyelerinin maksimum sağlık puanını 2500 puan arttırır. Bekleme süresi: 10 Saniye

Healer
Miracle(Gerekli Seviye:70): Yakındaki parti üyelerinden tüm lanetleri kaldırır. Bekleme süresi: 10 Saniye

Yukarıda bulunan skiller eklenmiş. Bana göre yetersiz ama şu an için yeterli. Benim istediğim farklı skiller ama onlara daha çok vardır. Mutlaka gelecektir. Şu an için biraz old school ilerlese de skiller gerekli optimizasyon ayarları yapıldıktan ve oyun para kazanmaya başladıktan sonra çok daha fazla yenilik göreceğini inanıyorum. Yukarıda bulunan skilleri henüz deneme fırsatım olmadı. Ancak gördüğüm kadarıyla skiller "üst düzey" durumda. Şu an ki cooldown sürelerinin düşürülmesi oynanış kısmında çok büyük faktörlere yer açacaktır. Örneğin; Miracle skilli 10 saniye yerine 5 saniye ya da daha az bir süre olduğunda karşı taraftan gelebilecek "lanet" skillerinin hiç bir vasfı kalmıyor. O zaman karşı tarafın "lanet" skilleri kullanmasına gerek yok. Bence şu an için süre makul. Elbette oynanışta test etmek gerekli. Oyunu sadece siz veya biz oynamıyoruz. Genel olarak düşünmek lazım.

İyi forumlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt