3 Aydır Dungeondan Drop Gelmiyor

Kenshin

Üye
Merhaba,

Zindanlar veya diğer alanlardaki yaratıklardan düşecek eşyalar tamamen şans olarak kutulardan çıkmaktadır. Herhangi bir karakter veya hesap ayarı ile ilgili değildir.

Kenshin

Üye
Eşya düşme oranı ile ilgili şikayetinizi oyun içi destek bileti oluşturarak yönetime iletebilirsiniz.

GizliPriest

Üye
Zindana sadece exp için giriyorum çıktığından bu zamana kadar hiç drop göremedim :D

RickSancheZz

Üye
İlk açıldığından beri oyunuyorum grup zindandan 2 kere takı 1 kere 150 m eden uniq silah almışlığım var, solodan süper pot haricinde bişey görmedim 65 %100 ken bile tüm soloları yapıyordum

Alkoer

Üye
Drop yokken çok yazdım bu konulara şimdi yazmasam olmaz.

Tek hesapla başlangıçtan beri girdiğim zindanlarda en baba drobum tabarise idi. 75cap öncesi grup zindan da warlord ring aldım.

Timurlengx

Üye
yayıncıyım drop görmedim yayıncılıkla alakası yok her yayında grup ve solo yapıyorum aldıgım tek drop heartseeker :)

Geoo

Üye
Şu lvl kasma işi bitsin kimsenin dungeon zindan gireceğini sanmıyorum haritalar çok güzel grafikler muhteşem yapılmış ama daha bi uzun, droplu ve zor olmalı artık rutine bağlanmış durumda rutinde bi yerden sonra bayıyır maalesef bende baya bi girdim golden snakeden başka birşey alamadım dropta önemli değil atmasın ama biraz daha keyiflendirilebilir zorlaştırışabilir zordan kastım mobların def ve canlarını artırmak deil anlayan anladı en azından ufak çaplı bi savaş tarzı 2 ırk arınsa kendi fikrim

DevilRai

Üye
Ben hala drop alamıyorum ticket attım çözüm olmadı.Günde 6 dungeon kutu yok

gurbas

Üye
2 gun once swiftness pendant ve 3 gun once spiked cane (epic mage staff) aldim. Tamamen sans oldugunu dusunuyorum. Abdest alin arkadaslar :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt