İstek 3. BİR IRK

TOKYO

Üye
Merhaba

Benim sizden isteğim belki. çılgınca, imkansız veya zor olabilir ama malûm oyundan en büyük farkı bu olabilir.
3. bir ırk bence çokta güzel olacaktır. örneğin elf insana yakın en iyi ırk olabilir bence bir düşünülmesi gerekir. Teşekkürler.

LunasCar

Üye
İlk başlarda elf ırkının da olacağı düşünülmüş fakat planlama değişmiş ilerde gelir mi bilmiyorum ama şuanda gelmemesi, daha doğru olur

TexasKATLİAMM

Üye
Zaten 3.bir Irk var bunu düşünüyorlar lakin şuan ilk öncelikleri herşeyi hazırlayıp uygun bir şekilde oyunu yayınlamak ileri ki dönem içerisinde yeni ırkı görüceğizdir.

Thor

Üye
Aslında dediğin mantıklı, yeni ırklar eklenir ve bu ırklar belirli bir taraf altında seçilir World of Warcraft'ta olduğu gibi, Horde ve Alliance şeklinde, ,her tarafın kendi ırkları olur ve bu ırkların kendi şehirleri dışarısında bir de ortak birlikte Pve yapabildikleri alan olur. Pvp kısmında zaten iki taraf birbiriyle karşı karşıya.

CraftWORLD

Üye
Şu an en mantıklı olan, Lunaskar ve Protean taraflarına alt ırklar oluşturmak olacaktır. Lunaskar içinde farklı görünüme sahip ırklar, Protean'da farklı görünüme sahip ırklar gibi. Ama bunun için geniş bir zaman gerekiyor. Yeni zırhlar, hikâye eklemeleri, tasarım süreçleri derken ileriye yönelik bir öneri olarak kalır.

Ayrı bir 3. ırkı oluşturmak daha da kapsamlı bir iş. Yeni haritalar, savaş haritalarının değişim süreçleri derken çok daha kapsamlı bir iş oluyor. Bu daha zor bir seçenek.

uygarkoc06

Üye
Irktan ziyade pet sistemi geliştirilebilir diye düşünüyorum.

TOKYO

Üye
Şu an en mantıklı olan, Lunaskar ve Protean taraflarına alt ırklar oluşturmak olacaktır. Lunaskar içinde farklı görünüme sahip ırklar, Protean'da farklı görünüme sahip ırklar gibi. Ama bunun için geniş bir zaman gerekiyor. Yeni zırhlar, hikâye eklemeleri, tasarım süreçleri derken ileriye yönelik bir öneri olarak kalır.

Ayrı bir 3. ırkı oluşturmak daha da kapsamlı bir iş. Yeni haritalar, savaş haritalarının değişim süreçleri derken çok daha kapsamlı bir iş oluyor. Bu daha zor bir seçenek.
Oyun zaten kapsamlı ve bu söylediğim olay arka planda işlene bilir ve günün birinde pat diye bir patch ile karşımıza çıkabilir. Malûm oyunda chaos patch'ı ilk çıktığındaki gibi oyun daha da rehavet görür diye düşünüyorum. Yorumun için Teşekkürler.

Black Vortex

Üye
kafa karıştırıcı 10 ırk tarzı vs oyunlar hiç hoşuma gitmedi. 2 ırk en güzeli sade ve güzel olur bence.

MrTwin

Üye
3 ırk güzel olurdu. ama bu açılma süresini uzatır gibi

akuma2013

Üye
katılıyorum alt ırk mantıklı insanlara en yakın ırk her oyunda elfler kulanı büyüt alsana elf ,turist ömerdeki Mistır sıpak da elf :)

shady19071907

Üye
Çok ileri de gelir. Zamanında Protean kimliği altında alt ırk olarak ELF düşünmüşler vazgeçmişler. 3. ırk mevzuları 1. yıldan sonra gelebilir şimdi yapmazlar bile

Sis

Üye
Oyunun ilk açıldığı zaman, oyunun yalın olması hedefleniyor diye biliyorum. Bu yüzden de yapılan önerilerin uygulanması, uzun süreler sonra olacaktır.

Lyrante

Üye
Oyunun keşfedilecek çok detayı olacaktır, aynı şekilde düzeltilecek bugları da. 2-3 yıl geçip birşeyler oturmadan yeni ırk işine girilmez diye düşünüyorum. Ama keyifli er yada geç gelirse keyifli olacaktır. :)

exzess1v

Üye
Evet şu süreçte eklenmesi zor fakat gelirse neden olmasın?

Jeremias

Üye
Burda 3. Ve 4. Irk olarak düşünebiliriz elf ırkının protean goblin sınıfıninda lunaskar tarafina eklenmesi gibi diyelim yani her 2 tarafada 1 ırk gelme ihtimali daha sonraki süreçlerde olabilir.

anil

Üye
3 Irk daha doğrusu taraf sadece Eso'da gördüm. O da oyunun yapısına uygundu ve başlangıçta öyleydi. Sonradan entegre etmek çok masraflı ve zor olacaktir. Ama iki ırka çeşitlilik eklenmesi güzel olur sadece insan-orc haricinde. Goblinler, elfler, cüceler vs tarzı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt