3 Kere Zindana Girdim Boss Yok Neden

UNDERT0KER

Üye
Bugüne kadar 3 kere zindana girdim boss atmadı hiç birinde benden kaynaklı mı oyundan kaynaklı mı onu öğreneceğim artı dorion 1 ve 2 de genelde gezerken bir zaman sonra pc takılıyor bu benden kaynaklı mı oyundan kaynaklı mı paranoyak olduk benden kaynaklıysa çözümleri nelerdir kolay gelsin.

rilax

Üye
bossu görebilmek için bütün mobları kesmen gerekiyor. geçen bende de oldu bütün mobları kestim sanıyorum town attım geri dönüyorum baktım bir tane zombi kalmış onu kestim tekrar gittim boss çıkmıştı.

UNDERT0KER

Üye
Ben hepsini kestim ama her seferinde hepsini temizleyip gidiyorum. yine yok. bir dahakine bakayım iyice unuttugum var mı diye ama yoktu biliyorum kestim hepsini umarım öyledir.

Vision

Senior Moderatör
Selam, gösterge barı %100 olmadan boss doğmaz.

UNDERT0KER

Üye
Anladım Ben Direk Bütün canavarları kestim %95 Civarındaydı Bekledim baya %100 Olmadı Son 5 dk kalmıştı boss yoktu yine çıktım gittim.

Alkoer

Üye
Anladım Ben Direk Bütün canavarları kestim %95 Civarındaydı Bekledim baya %100 Olmadı Son 5 dk kalmıştı boss yoktu yine çıktım gittim.
Bazen yaratık gözükmeyebiliyor. Town atıp haritanın tamamını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Lord

Üye
Bugüne kadar 3 kere zindana girdim boss atmadı hiç birinde benden kaynaklı mı oyundan kaynaklı mı onu öğreneceğim artı dorion 1 ve 2 de genelde gezerken bir zaman sonra pc takılıyor bu benden kaynaklı mı oyundan kaynaklı mı paranoyak olduk benden kaynaklıysa çözümleri nelerdir kolay gelsin.
Kanka townda kalmış falan olabiliyor, geçen son tarafa geldiğimde %100 olamadı şaşırdım geri gittim en baştaki moblardan bir tanesi görmemişim/gözükmemiş. Kestim sonra girdim.

UNDERT0KER

Üye
sağolun yorumlarınız için iyice didik didik edelim her şeyi uygulayacagım bakalım bu sefer atacak mı

Paris

Üye
Arkadaşlar zindan ilerlemeniz %100 olmadığı sürece boss spawnlanmıyor. Tüm mobları kesip %100 yapmanız ardından boss bölgesine gitmeniz gerekiyor.

DODOERDO

Üye
Bunları belirtecek kaç yaratıktan kaç tane kaldığını gösterecek görev sayfası gibi bir sistem gelirse bence daha işlevsel olabilir büyük ihtimalle çalışılıyordur böyle bir şey

istanbulls26

Üye
hocam easyde kesiyorum zindanı örümcekli bir mob odası var orada slot buglanıyor havada falan doğuyordu bir kere denk geldim öyle bir durumla karşılaşmış olabillirsiniz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt