30-40k lık asasları bıraktık 1 gb lik bpler ile akıyoruz :))

HeaveN

Üye
item varsa tercihim her zaman asas, dır ! dual hatred blade +7 üstüne tanımam :)

Robert

Üye
Her zaman söylediğim şeyi tekrar edeceğim. Madem bp bu kadar güçlü neden pkda bp partiler yok? Millet salak değil ya o kadar güçlü olsa death walleyde pk atan onlarca bp party olması lazımdı. Hazırlandığı söylenen kafa klanları kesen bp party videosunu dört gözle bekliyorum. (tabi öyle bir video varsa :D)

birol2003

Üye
Her zaman söylediğim şeyi tekrar edeceğim. Madem bp bu kadar güçlü neden pkda bp partiler yok? Millet salak değil ya o kadar güçlü olsa death walleyde pk atan onlarca bp party olması lazımdı. Hazırlandığı söylenen kafa klanları kesen bp party videosunu dört gözle bekliyorum. (tabi öyle bir video varsa :D)
bp ye itiraz pk için değil pk da zaten bp leri öttürüyorlar, diğer haritalarda farm yapıyorlar diye itirazları slot alamadıkları için, istiyorlar ki dv de yaptıklarını haddarda ve lunaskarda da yapsınlar, anlatılanların %1 i doğru olsa elli kere nerf gelirdi zaten.

Robert

Üye
bp ye itiraz pk için değil pk da zaten bp leri öttürüyorlar, diğer haritalarda farm yapıyorlar diye itirazları slot alamadıkları için, istiyorlar ki dv de yaptıklarını haddarda ve lunaskarda da yapsınlar, anlatılanların %1 i doğru olsa elli kere nerf gelirdi zaten.
Evet mevzu o zaten. Karakterin pksı yok , farmı da olmasın istiyorlar o zaman ne işe yarayacak. Adam istiyor ki hem pkda tek atayım hem farm aldırmayayım :D

erkaya27

Üye
Hacı kimseyi tanımam etmem. Ama doğruya doğru konuşmak gerek. Bp bireysel güçlü ama pk da yaş. Heleki warriorlara kafa tutması imkansız. Bir kez bp ile pk atanlara denk geldim. Onlarda paso slot basıyorlardı. Girdim onların yanına, bende okçu oynuyordum. Herkese saldırıp kesiyorduk ama warriorlara death lord un altında dalmamıza rağmen alamıyorduk.

SpunKyy

Üye
Dual 8 spike 30m alıyosun bütün bplere tek atıyosun kardeşim boşa konu açmışsın sen

Babalarınbabası

Üye
Her hafta düzenli BP gömme timi yine iş başında. Açılın geldiler!!

Ekli dosyalar

• images (18).jpeg
    images (18).jpeg
    27.5 KB · Görüntüleme: 22

Mitraileusse

Üye
Bu konuyu açan tayfa ile bp ye nerf getiren tayfa aynı bence . Arkadaş anlamıyorum dw de mob kesen bp ye tek atarken iyimi oluyo acaba ?
65 lewel şartlarına göre bp solo farmda üstün olabilir 70 de belki farklı karakterler güçlenicek bp ezik kalıcak ayrıca benim mage çarımda var slotların çoğunu dönebiliyoruz bu kadar çok demogoji yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ..

+ NOT şu 25 kişilik çarı bozucak oyunu bırakçak ekipler bi bitmedi bitsede kurtulsak ...

cebraaa

Üye
cristal etkinliği falanda almıyor , almıyor diyoruz yalan mı konusuyoruz ? gene düzeltmiyorlar .
Bp güçlü kardeşim , buyuzden hatred 6 yı çekiyosun , görünmez yaklaşıyosun , arc swordluları biçiyosun bukadar basit :) Onlar güçlüyse , gitsin mafyalarla eslantta kassın DW yasaaaaaaaaaaaak :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt