30 fishing

GreeN4Ever

Üye
30 lvl oldum ve epic taktım yaklaşık 48 saat balıktuttum 440k exp almam normal midir? Balığı tutmuyor sürekli kaçırıyor yaktığımız elektrik masrafını bile çıkartmaz bu tuttuğum balılar.Başka 30+ olanlara soruyorum 20k civarı exp geliyor diyor saatte sorun benim karakterimde midir? (hagard taşköprüde aldığım exp saatte ort 9k epic olta ile)

mrares

Üye
Hocam 48 saat ortalamasını alırsan 20 25k exp bırakmış gibi görüyorsun ancak 6 saatlik xpnin ortalamasını alırsan 10k bırakmış gibi oluyor. Çünkü yüksek balıkların tutma şansı çok çok düşük binlerce deneme sonrası o yüzdelere ulaştım ve koydum harcadığım zamanın haddi hesabı yok. @Bum un da dediği gibi o konudan göz atabilirsin. Tahta köprü daha çok xp verecektir.

GreeN4Ever

Üye
ya çözemedim nedeni nedir diye epic oltam varken gittim 1 adet daha aldım bugludur falan diye çok sinir bozucu bir durudmayım.

mrares

Üye
O konuya son yazdığıma bak hocam bir de bir daha öyle bugludur falan diye alma bizim haberimiz olmadan alt değişiklikler yapılıyor.

Bum

Üye
ya çözemedim nedeni nedir diye epic oltam varken gittim 1 adet daha aldım bugludur falan diye çok sinir bozucu bir durudmayım.
Yakın zamanda gelecek craft güncellemesinde, dandik balıkları ve arkeolojiden elde edeceğimiz solucanı yem olarak kullanabileceğimizi böylece o çok kaçan balıkları tutma oranlarımızın artacağı söylenmişti. Sende sorun yok yani hepimizde +30 level şok etkisi yarattı bu planlanan şeyler uygulanırsa daha rahatlarız diye düşünüyorum.

GreeN4Ever

Üye
Yakın zamanda gelecek craft güncellemesinde, dandik balıkları ve arkeolojiden elde edeceğimiz solucanı yem olarak kullanabileceğimizi böylece o çok kaçan balıkları tutma oranlarımızın artacağı söylenmişti. Sende sorun yok yani hepimizde +30 level şok etkisi yarattı bu planlanan şeyler uygulanırsa daha rahatlarız diye düşünüyorum.
ehehehe tamam da 1. şokum cooking 20 oldum sabahına craft kapatıldı 2. şokum fishing 30 oldum al sana güncelleme ne diyorsun peki bu duruma?

Harley

Üye
Ben daha 21 lw deyim 30 lw görmek zor gibi duruyor haggard tahta köprü kıyyısından tutuyorum köprüde daha çok mu exp var

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt