3v1 Bugün 20:00'de | 53. Gününde Rise Online'ı Her Yönüyle Tartışacağız.

poxime

Üye
Bu oyunun sorunları konuşularak çözülecek sorunlar değil benim kanaatim. Bi kere daha yönetim kullandığı tabirlerden bi haber. Ben bu oyunu çıktıktan sonra oynadım. Duyduğum kadarı ile alfa beta sürümleri olmuş. bunun üzerine erken erişim diye oyunu piyasaya süremessiniz. Alfa beta bu demek zaten. Erken çıkardık lafını kastettiğinizi varsayarsak bu durumda bile sıkıntı var. Alfa beta da ne yaptınız diye sorarım daha mekanik sorunları skilleri çözemezken. Herkes yazıyor alfa en iyisiydi diye. çalışan bir sistemi bu hale getirmek faciadan başka bir şey değil bakıldığında. Bir oyunu çıkarırsın mekanik açıdan oyun oynanabilir haldedir içeriği kısıtlıdır zamanla eklenir anlarım ama bu oyunda neresini tutsan elinde kalan bir sistem üzerine inşa edilmiş. Minimal denecek düzeyde yamalar eklenirken oyunun çalışan sistemlerini nasıl bozuyorsunuz aklım almıyor. Bu durum ya kasıtlı olur içerde biri şirkete bilenmiştir. Ya da iş bilmez tembel bir ekip tarafından yapılan işler olarak görüyorum. Her sıkıştığında erken erişim diyen bir ekip ya da çalışacak insan bulmanın ülke standartlarında zor olmasından hayıflanan bir yönetim. Bi kere bir işe başlarken ekibini kurarsın ekip yolda kurulmaz daha bu konuda profesyonellikten uzak bir şirketin oyuncusu ile konuşup neyi düzeltmesini bekliyorsunuz. Oyuncunun geri bildiriminin ne gibi etkisi olacak sizin yamaları beceriksiz bir şekilde yapmanız konusunda.

bayc

Üye
yanıt aldım :)

Son düzenleme:

svktgny

Üye
selamın aleyküm iyi yayınlar ben Hopbala abi bu warior demagesi canavarlara karsı cok az 60 lwl olmadan zindanda bosu kesemiyorsun bu durumdan çok şikayetçiyim

svktgny

Üye
abi oyunda ırk değiştirme var keşke jop değiştirme de olsa lwl kasmak zor. jop dan sıkılıyorsun bi süre sonra tekrar lwl kasmak ile uğraşıyoruz. buna bi çozüm gelirse çok güzel olabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt