4.0.0 Güncellemesi gayet başarılı

Balerion

Üye
Oyuncuların isteklerine hitab eden ve daha eğlenceli hale getiren bir çalısma olmuş. Genel olarak,
  • ruh baği, oyuncuya ayak bağıydı, çoğu kişi istemiyordu, hayırlı olsun.
  • droplar artmış,
  • gold drobu artmış

Asasla ilgili bir düzenleme yapılmamıs ama olsun.

Şu ana kadarki en iyi patch gibi görünüyor ilk bakışta

Vision

Senior Moderatör
Oyuncu istekleri her zaman ön planda. İstenilen bazı yenilikler veya düzeltmeler hızlı bir şekilde oyuna entegre edilemese de tüm öneri, istek, şikayetleriniz dikkate alınıyor. Güncellemeden memnun olmayan arkadaşlarda olacaktır, mutlaka ilerleyen süreçte ortak bir paydada buluşacağız.

Balerion

Üye
Evt çok başarılı bir karakteri daha tarihin tozlu sayfalarına gömdüler.
Warrior ile ilgili diyorsan biraz nerf olmuş ama o düzeltme gerekliydi. Warriorun doğrudan damagelerinin artması lazım diye düşünüyorum. Bir de o düzeltmenin faeklı bir türevi priest atak skillerine de uygulanmalı

Opus Magnum

Üye
Bence yapıcı odaklı olması güzel kılıyor bir çok insanı geri dönmeye sıcak baktıracak gibi görünüyor ama daha yol uzun.

Alkoer

Üye
Oyuncuların isteklerine hitab eden ve daha eğlenceli hale getiren bir çalısma olmuş. Genel olarak,
  • droplar artmış,
  • gold drobu artmış

ruh bağı kalktı iyi diyorsun ama yarın baba shopper lar +9 la ardımızı dövücek...

platoon0x

Üye
ruh bağı kalktı iyi diyorsun ama yarın baba shopper lar +9 la ardımızı dövücek...
komik olmayın, ruh bağı tam olarak nasıl "zenginlerin item alıp güçlenmesini" engelliyordu acaba?

tam tersi olan sen ben gibi zar zor orta düzey item alabilen elemanlara oluyordu, elimizdekini satmadan yeni item alamıyorduk, en azından bunun önünü açtılar.

Tolgun

Üye
  • droplar artmış,
  • gold drobu artmış

Aynen cok istedik +9 item olsun diye, adamlar +8 bile takamiyodu :D makasi daha cok acak.
Bunu anca full para basan 10 kisi ister ve oyunu para icin oyuniyan onlara item kasan insanlar.
10 Kisi bowlda ezcek 1000 kisi onlar icin farmdan cikmicak bowlda kac kisi esit esit kapiscak bakalim :D yada olcak merak ettim.
Evet kanka degisik itemli turnuva da istedik :D esit item turnuva kimse istemedi ^^.

Son düzenleme:

Balerion

Üye
Benim ardımı her türlü dövüyorlar kanka bari +9lu adamlara kesildik deriz :D Şaka maka +9 çıkmasınin mantığını anlamadim piyasada +8 bile çok az zaten

Alkoer

Üye
komik olmayın, ruh bağı tam olarak nasıl "zenginlerin item alıp güçlenmesini" engelliyordu acaba?

tam tersi olan sen ben gibi zar zor orta düzey item alabilen elemanlara oluyordu, elimizdekini satmadan yeni item alamıyorduk, en azından bunun önünü açtılar.
dostum sen ben zaten +8 bile alamayacağız. baba shoper adamın biraz önünü kesiyordu ruh bağı. şimdi adam kütür kütür toplayacak +8 leri basacak +9 hiç düşünmeden. çünkü seni beni DV de kesip zevkini alınca direkt satacak. diyeceksin nft ile satılıyordu zaten. o da yanlış zaten. ama nft bile bir nevi engel. her aldığı karakteri tekrar dnf yapıp slot boşaltacak bir daha +8 itemli nft karakter alacak. her ne kadar yapılabilecek bir olay olsada uğraşlıydı sonuçta. şuan olay bitti 20 senelik oyun gibi oldu.

sen ben gibi TL ile GB almayan adamın işi zor oldu . sen farklı düşünürsün saygı duyarım. ilerde görücez sonuç nasıl olacak.

Tolgun

Üye
dostum sen ben zaten +8 bile alamayacağız. baba shoper adamın biraz önünü kesiyordu ruh bağı. şimdi adam kütür kütür toplayacak +8 leri basacak +9 hiç düşünmeden. çünkü seni beni DV de kesip zevkini alınca direkt satacak. diyeceksin nft ile satılıyordu zaten. o da yanlış zaten. ama nft bile bir nevi engel. her aldığı karakteri tekrar dnf yapıp slot boşaltacak bir daha +8 itemli nft karakter alacak. her ne kadar yapılabilecek bir olay olsada uğraşlıydı sonuçta. şuan olay bitti 20 senelik oyun gibi oldu.

sen ben gibi TL ile GB almayan adamın işi zor oldu . sen farklı düşünürsün saygı duyarım. ilerde görücez sonuç nasıl olacak.
Aynen kisa dönem oyun kararlar verildi biraz sonra yeni server gelirse sasirmayin yane.

PattleBriest | Veinia

Üye
Oyuncu istekleri her zaman ön planda. İstenilen bazı yenilikler veya düzeltmeler hızlı bir şekilde oyuna entegre edilemese de tüm öneri, istek, şikayetleriniz dikkate alınıyor. Güncellemeden memnun olmayan arkadaşlarda olacaktır, mutlaka ilerleyen süreçte ortak bir paydada buluşacağız.
Necromancerler üvey evlat mı :D Haggardda ve dvdeki her moba ( necro hariç ) drop arttırılmış :D

Vision

Senior Moderatör
Necromancerler üvey evlat mı :D Haggardda ve dvdeki her moba ( necro hariç ) drop arttırılmış :D
Necromancer yaratığına herhangi bir iyileştirme yapılmadıysa mevcut halinin iyi olduğu düşünülüyordur. Konuyla ilgili şikayetiniz veya öneriniz var ise, oyun içerisinden destek bileti gönderebilirsiniz.

osi

Üye
aylardır asasların ölümsüz olduğunu söyledik, bunları söyleyenler oyuncu değil mi acaba ?

RickSancheZz

Üye
+9 itemler için erkendi bence,çıkan sorunlar motivasyonumuzu düşürsede diğer güncellemelerden memnunum

Alkoer

Üye
Mino +7 alacaktım. Hepsini toplamışlar kalan 1-2 tanede pahalı. Çok güzel oldu ruh bağının kalkması.

Teşekkürler...

platoon0x

Üye
Mino +7 alacaktım. Hepsini toplamışlar kalan 1-2 tanede pahalı. Çok güzel oldu ruh bağının kalkması.

Teşekkürler...
nereden baktığınız önemli, + basmak için piyasadan kaybolan mino lar sayesinde artık +1 lerinin değeri artar belki, çünkü talep olur

HAB

Üye
Bu güncelleme ile biraz bir hareketlenme olur oyunda yapılanlar çok kısıtlı olduğu için ilerde tekrar erime yapmaya başlayacaktır... Yöneticiler Güncellemede sizlerin düşüncelerini hissiyat olarak şöyle gördüm sanki eliniz titreye titreye vermişsiniz gibi geldi yine yanlış yapıyorsunuz bu davranışınız playerlara güven vermez vermeyecektir daha öncede yazdım ettim çizdim yine söylüyorum basit esnaflık mantığını bırakın artık playerlara emek verin değer verin TL gözü ile bakmayın güven oluşsun güven oluşmazsa erime yapmaya devam edeceksiniz.....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt