tahahasirci2
Üye

1. serverda row açılmıyor 2 ve 3. serverlarda row açılabiliyor ama boş slot yok yeterli gelmiyor iki adet server, saat 22.00 'da işten çıkıp eve geliyorum çarımı xp'e bırakıcam yok arkadaş boş slot yok, bir saat boyunca deli dana gibi slotlarda yer arıyorum, zaten 5 tane klan var ismi bilindik kapatmadıkları slot yok, sabah akşam fark etmiyor, sıradan çıkmayıp klandan adam çağırıp slotta kalmaya devam ediyorlar, yetmiyor slota ks oturup bu slotun sahibi biziz diyorlar, bu nasıl bir oyun arkadaş bu nasıl iğrenç bir kitle açın kardeşim 4. ve 5. serverı, klana üye olan hiçbir kullanıcı giriş yapamasın. Biz klanların tekelleşmesiyle mi uğraşacağız ? Bende oyun oynamak istiyorum, ya hiç kimse bu durumdan nasıl şikayetçi olmaz, stres atmaya geliyoruz stres oluyoruz , bir klana gir o zaman diyen arkadaş varsa, klana alım yapmıyorlar kardeşim kendi çevresi yandaşlarıyla slot kapatma derdinde insanlar, yeni klan kur sen yap diyen arkadaşım olursa, onunla uğraşacak vaktim arkadaşım yok, eğer vaktin yok niye bu oyunu oynuyorsun diyen olursa, güzel kardeşim hafta sonu gelip 1 - 2 saat vakit öldürüp pvp atıyorum kimseye zararım yok hafta içide bırakayım çarım kasılsın üstüme başıma bir şey alayım, mantıklı olmaya çalışıyorum herkes bir klan mensubu olmak zorunda da değil ama oyunda öyle bir tekelleşme mevcut ki utanmasalar oyunu oynatmayacaklar.