Öneri 4. ve 5. Server Gelmeli - Klan Tekelleşmesine Son Verilmeli !

tahahasirci2

Üye
1. serverda row açılmıyor 2 ve 3. serverlarda row açılabiliyor ama boş slot yok yeterli gelmiyor iki adet server, saat 22.00 'da işten çıkıp eve geliyorum çarımı xp'e bırakıcam yok arkadaş boş slot yok, bir saat boyunca deli dana gibi slotlarda yer arıyorum, zaten 5 tane klan var ismi bilindik kapatmadıkları slot yok, sabah akşam fark etmiyor, sıradan çıkmayıp klandan adam çağırıp slotta kalmaya devam ediyorlar, yetmiyor slota ks oturup bu slotun sahibi biziz diyorlar, bu nasıl bir oyun arkadaş bu nasıl iğrenç bir kitle açın kardeşim 4. ve 5. serverı, klana üye olan hiçbir kullanıcı giriş yapamasın. Biz klanların tekelleşmesiyle mi uğraşacağız ? Bende oyun oynamak istiyorum, ya hiç kimse bu durumdan nasıl şikayetçi olmaz, stres atmaya geliyoruz stres oluyoruz , bir klana gir o zaman diyen arkadaş varsa, klana alım yapmıyorlar kardeşim kendi çevresi yandaşlarıyla slot kapatma derdinde insanlar, yeni klan kur sen yap diyen arkadaşım olursa, onunla uğraşacak vaktim arkadaşım yok, eğer vaktin yok niye bu oyunu oynuyorsun diyen olursa, güzel kardeşim hafta sonu gelip 1 - 2 saat vakit öldürüp pvp atıyorum kimseye zararım yok hafta içide bırakayım çarım kasılsın üstüme başıma bir şey alayım, mantıklı olmaya çalışıyorum herkes bir klan mensubu olmak zorunda da değil ama oyunda öyle bir tekelleşme mevcut ki utanmasalar oyunu oynatmayacaklar.

5323tr

Üye
Başarılı bir öneri Tebrikler Clan sahipleri giremicek olması Başarı ve farklı deneyimi üst limite çıkarmış

levbom

Üye
clan üyeleri girmezse orada parti bile kuramazsınız bende exp partı arıyorum slotlarda yer oluyor. glave guard slotunda genelde yer bulabilirsin. çöl ve karlı kısımda zor bulursun oralara sabit klanlar çökmüş olabiliyor, oralarda parti bulman daha zor. 4 ve 5. serverlarda muhtemelen 23ünden sonra gelecektir.

RickSancheZz

Üye
konu çökmek olduktan sonra klandan çıkıp yine ekip olarak giderler

DeadLegion

Üye
Droplari dungeonlara alsalar boyle afk farm yapan kalmaz herkes sadece exp ve coin icin row acar. Aylardir soyluyorum droplari dungeonlara alin harita moblari sadece gorev exp ve coin icin olsun diye. El emegiyle yaptigimiz dungeondan elimiz bos donuyoruz ama afk olarak yapilan farmdan millet para kasiyor boyle bir mantik olamaz.

cemde46

Üye
Benim bir önerim var ırkların bölgelerinde Yüksek getirisi olan itemlerin drobu olmasın sadece çöp drobu olsun yüksek seviye itemler sadece savaş alanlarından atsın böylelikle bu itemler düşürmeye çalışırken baya pk döner böyle olmassa sürekli item piyasası düşer sürekli farmda atıyorlar zaten Ama gelen çöpler para etmez ise oda olmaz :D

Balerion

Üye
1. serverda row açılmıyor 2 ve 3. serverlarda row açılabiliyor ama boş slot yok yeterli gelmiyor iki adet server, saat 22.00 'da işten çıkıp eve geliyorum çarımı xp'e bırakıcam yok arkadaş boş slot yok, bir saat boyunca deli dana gibi slotlarda yer arıyorum, zaten 5 tane klan var ismi bilindik kapatmadıkları slot yok, sabah akşam fark etmiyor, sıradan çıkmayıp klandan adam çağırıp slotta kalmaya devam ediyorlar, yetmiyor slota ks oturup bu slotun sahibi biziz diyorlar, bu nasıl bir oyun arkadaş bu nasıl iğrenç bir kitle açın kardeşim 4. ve 5. serverı, klana üye olan hiçbir kullanıcı giriş yapamasın. Biz klanların tekelleşmesiyle mi uğraşacağız ? Bende oyun oynamak istiyorum, ya hiç kimse bu durumdan nasıl şikayetçi olmaz, stres atmaya geliyoruz stres oluyoruz , bir klana gir o zaman diyen arkadaş varsa, klana alım yapmıyorlar kardeşim kendi çevresi yandaşlarıyla slot kapatma derdinde insanlar, yeni klan kur sen yap diyen arkadaşım olursa, onunla uğraşacak vaktim arkadaşım yok, eğer vaktin yok niye bu oyunu oynuyorsun diyen olursa, güzel kardeşim hafta sonu gelip 1 - 2 saat vakit öldürüp pvp atıyorum kimseye zararım yok hafta içide bırakayım çarım kasılsın üstüme başıma bir şey alayım, mantıklı olmaya çalışıyorum herkes bir klan mensubu olmak zorunda da değil ama oyunda öyle bir tekelleşme mevcut ki utanmasalar oyunu oynatmayacaklar.
Hocam o insanlar kitle değil. Bir iki kişi, her birinin 20-30 pcsi var. Piyasayı ele geçirme çabaları var.

Onun dışında clan olarak kasanlar tabiki slota hakim olmak zorunda. Dv'de iş yapacak warrior +8 ws takacaksa bu itemi almak için 3-4 ay disiplinli şekilde kasması lazım. Başkası gelip exp kassın diye slotu birakacak değil.

Çözüm olarak bu itemlerin bir kısmı zindana ve diger slotlara kaydırılabilir. Ben de çarımı row farm + solo farm ile dizdim. Epey uğraştım. Şurda yer olsa da exp kassam diyen biriyseniz, Slotunuza ks gelip oturduğunda muhtemelen zaten slotu kaybedeceksiniz. Siz de mafyalaşmak zorundasıniz oyun biraz buna itiyor malesef.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt