5 yaşında çocuk gibisiniz

Benbu

Üye
Death valleyde herhangi bir jobu kesemeyen yada herhangi bir job a ölen neredeyse oyunun % 80 kitlesi patır patır foruma koşup konu açıyor
2 kişi bi priesti kesemedik eli düşmedi
mage gate attı
okcular cok seri 3 5 atıyor
asaslar gorunmezlık basıyor hızlı kosuyor
warriorlar descent oluyor süresi uzasın
Yani warriora göre okcu bozuk okcuya gore mage bozuk mageye gore asasin bozuk asasa göre priest bozuk bu nedir ya ağla ağla ağla nereye kadar
Ya arkadaslar bakın bir çok konunun altına yazdım son olarak buraya yazıyorum lütfen şu kitle şunu anlasın
Job çeşitliliğinin sebebi oyun içerisinde daha fazla zevk almaktır her insan kendi yeteneklerine göre bir karakter açar ve onunla devam eder

Warrior oynayan arakdaşlar defansı sağlamdır atackı sağlamdır öyle her önüne gelen sataşamaz ama bunun yanında bi ap kırıcı debufa gider yanında bir priest olmasına bağımlıdır yanında bir priest oldugunda bir partiyi tek basına yatırabilir
assasin suikastcıdır 2 3 tane guzel damage atan skılı vardır duzgun yerde kullanırsa indrir gecer partidekilerin ruhu duymaz ama bunun yanında o dengeyı kuramazsan vur vur kımseyı öldüremezsin
priest defansifide var offansifide defansif oynamak ıstersın damage yemezsın ama damagede atamazsın atacker olmak ıstersın cok vurursun seri vurrsun ama 2 yersin
mage oynarsın uzaktan vurrusun aynı anda bırcdok kısıye vurabılırsın ama cok damage yersın 2 yersın genelde
okcu oynamak ıstersın cok uzaktan vurursun serı serı vursun yanına gelene de seri calısırsın yetenegın varsa cok ıyıdır ellerını kullanamıyorsan hıcbırsey yapamazsın okcuda

Ya resmen sunu yapıyorsunuz acıyorsunuz mesela warrior yaaa okcu bana cok uzaktan vuruyor e kardesım acsaydın o zaman okcu warriorun avantajını dezavantıjını bılerek actın yaaa mageler cok uzak vuruyor e sende uzaktan vurmak ıstıyorsan sende mage ac veya mage acıyorsun ya asaslar gorunmezlık var tek atıyor
SİZ İSTİYORSUNUZKİ HEM AYRANIM DÖKÜLMESİN HEM TATSIZ OLAYLAR YASANMASIN
simdi bu saydıklarım karakterler hepsının kendıne has avantaj ve dezavantajları var hangısı sıze yatkınsa onu secersınız eğer siz warrior seçip aynı charla farmdada en iyi job olsun isterseniz ve oda olursa herkes warrior açar ben nden ugrasayım defansı ap sı yuksek charda en ıyı farmı atıyorsa mage neden acayım ( warrior tamamen örnektir)
alıyorsunuz oynamayı bılmedıgınız karakterlerı yada o bitmek bilmeyen tatminsizlik duygunuzuu istiyorsunuzkı butun serverı ben keseyım yok sunun skılı uzasın bunun skili kısalsın kendınıze ne uygunsa onu seçin ağlamayın artık yeter

Son düzenleme:

OBRE

Üye
Ben konuya kesinlikle katılıyorum. Malum oyunlarda kimse böyle ağlamayazdı çünkü umursanmayacaklarını bilirlerdi fakat burada ki arkadaşlar kendilerine şimarabilecek kıvamda gördükleri için hiç susmayacak gibiler.

cebraaa

Üye
bp priest açtım - Bp priest düzeltilmeli kardeşim !
Spike ın uzerınde ne yazıyor %500 hasar dimi ?
bp 61 skilinde %300 + 25 skili yani kitapda yuzde 50 arttırıyor yani %450 !!!!!! al sana seri SPİKE !

Yahu malice - atmasa bile asası kesıyor kardeşim - Ofansif falan geçeceksin bu işleri - 25 kitabı 20 str falan vermeli max ,% 50 atach powerı attırmak nedir yahu

Son düzenleme:

OBRE

Üye
bp 61 skilinde %300 + 25 skili yani kitapda yuzde 50 arttırıyor yani %450 !!!!!! al sana seri SPİKE !
Priest'in dengesizliğine bende katılıyorum bu arada. Herkes yok defansından canından feragat ediyor diye ağlamakta. Fakat bu karakterinde buff gibi özellikleri var. Undy Ac atınca kendine her class ' tan zaten üstün oluyor bunları düşünen yada yorumlayan yok. Herkes ekmeğinde...

saintx

Üye
Senin niye ejderyan var banane alev atıyorsun nerf gelmeli saka saka
+1 Dengeleme yapılacaksa da tarafsız gozlem üzerinden yapılmalı.

Benbu

Üye

Yahu malice - atmasa bile asası kesıyor kardeşim - Ofansif falan geçeceksin bu işleri - 25 kitabı 20 str falan vermeli max ,% 50 atach powerı attırmak nedir yahu
Bak güzel kardeşim bp priestte defans olmaz can olmaz mana olmaz skil manası 200 istiyor 3-4 defa vursa mana bitiyor akıllı bir asas playeri her türlü bp priestin altından girer üzerinden cıkar oynayamıyorsunuz asas jobunu gelip buraya aglıyorsunuz getir benim karsıma bp priest bende asas olayım maymun ederım onu yapamıyorsunuz sonra gelip o skil bu skil diyorsunuz asaslar bp pri gorunce mage gorunce 2 atıyor hala neyden yakınıyorsunuz neyi daha iyi oynuyorsan onu oyna senın ıcın daha ıyı olacaktır

CuthalionAegnor

Üye
Death valleyde herhangi bir jobu kesemeyen yada herhangi bir job a ölen neredeyse oyunun % 80 kitlesi patır patır foruma koşup konu açıyor
2 kişi bi priesti kesemedik eli düşmedi
mage gate attı
okcular cok seri 3 5 atıyor
asaslar gorunmezlık basıyor hızlı kosuyor
warriorlar descent oluyor süresi uzasın
Ya arkadaslar bakın bir çok konunun altına yazdım son olarak buraya yazıyorum lütfen şu kitle şunu anlasın
Job çeşitliliğinin sebebi oyun içerisinde daha fazla zevk almaktır her insan kendi yeteneklerine göre bir karakter açar ve onunla devam eder

Warrior oynayan arakdaşlar defansı sağlamdır atackı sağlamdır öyle her önüne gelen sataşamaz ama bunun yanında bi ap kırıcı debufa gider yanında bir priest olmasına bağımlıdır yanında bir priest oldugunda bir partiyi tek basına yatırabilir
assasin suikastcıdır 2 3 tane guzel damage atan skılı vardır duzgun yerde kullanırsa indrir gecer partidekilerin ruhu duymaz ama bunun yanında o dengeyı kuramazsan vur vur kımseyı öldüremezsin
priest defansifide var offansifide defansif oynamak ıstersın damage yemezsın ama damagede atamazsın atacker olmak ıstersın cok vurursun seri vurrsun ama 2 yersin
mage oynarsın uzaktan vurrusun aynı anda bırcdok kısıye vurabılırsın ama cok damage yersın 2 yersın genelde
okcu oynamak ıstersın cok uzaktan vurursun serı serı vursun yanına gelene de seri calısırsın yetenegın varsa cok ıyıdır ellerını kullanamıyorsan hıcbırsey yapamazsın okcuda

Ya resmen sunu yapıyorsunuz acıyorsunuz mesela warrior yaaa okcu bana cok uzaktan vuruyor e kardesım acsaydın o zaman okcu warriorun avantajını dezavantıjını bılerek actın yaaa mageler cok uzak vuruyor e sende uzaktan vurmak ıstıyorsan sende mage ac veya mage acıyorsun ya asaslar gorunmezlık var tek atıyor
SİZ İSTİYORSUNUZKİ HEM AYRANIM DÖKÜLMESİN HEM TATSIZ OLAYLAR YASANMASIN
simdi bu saydıklarım karakterler hepsının kendıne has avantaj ve dezavantajları var hangısı sıze yatkınsa onu secersınız eğer siz warrior seçip aynı charla farmdada en iyi job olsun isterseniz ve oda olursa herkes warrior açar ben nden ugrasayım defansı ap sı yuksek charda en ıyı farmı atıyorsa mage neden acayım ( warrior tamamen örnektir)
alıyorsunuz oynamayı bılmedıgınız karakterlerı yada o bitmek bilmeyen tatminsizlik duygunuzuu istiyorsunuzkı butun serverı ben keseyım yok sunun skılı uzasın bunun skili kısalsın kendınıze ne uygunsa onu seçin ağlamayın artık yeter
Güzel yazmışsın ama yönetimin bu ağlayanları dinleyip herşeyi nerflemesi oynanamaz hale getiriyor jobları keşke herkes senin gibi düşünse

RionLi

Üye
ShamefulCookedKatydid-size_restricted.gif

harmony

Üye
Bende bu konu hakkında benzer bir başlık açmıştım, maalesef bazı arkadaşlar elindeki ile ne yapabileceğini bilmeden oynamaya çalışıyorlar. Başarısız olunca çözümü kendinde değil başka yerde arıyor. En temel sorunumuz zeki ve bilinçli insan yetiştiremiyor olmamız.

Zbam

Üye

kanka sana heryerden yazmak mı lazım acaba ama anlaman için bilmiyorumda ASASTA ADRENALİNE VAR YA %20 ONUDA EKLE SPİKEA bide o hesap senin dediğin gibi hesaplanmıyo attack power olduğu gibi hasara yansımıyor

Benbu

Üye
kanka sana heryerden yazmak mı lazım acaba ama anlaman için bilmiyorumda ASASTA ADRENALİNE VAR YA %20 ONUDA EKLE SPİKEA bide o hesap senin dediğin gibi hesaplanmıyo attack power olduğu gibi hasara yansımıyor
aynen öyle anlamyana değil anlamak istemeyenlere anlatmaya calısıyoruz

Hedvein

Üye
Öyle cringe konular ve sitemler görüyorum ki, yerinde bir konu olmuş. Es bro :D

Benbu

Üye
upupupup görsünler de yeni konu acmasınlar gördükce sınır oluyorum

bradypodidae

Üye
ben de bu konuya benzer bir konu açacaktım kaç gündür de üşeniyordum yazmaya. ve zaten başlık altına gelip de boş boş yorum yapan tipler yüzünden de boş yere gerilmeyeyim diye hiç uğraşmadım =) eline sağlık ...

hala bp şöyle vuruyor böyle vuruyor diyorlar. 1vs1 hiç kaçmadan, kafa kafaya girip bp kesmeye çalışıp gelip burada bp kesilmiyor diyorlar. bunlara anlatamazsın hiçbirşey. yani öyle güzel kafaları var ki, mage gate atamasın, uzaktan vuramasın... pri az vursun defansı az olsun tek yesin... bu konuları açanlar genelde warior ve ufak da bir kesim rouge oyuncuları. eski ko dan alışmışlar, orada tabii mage ve bp joblarını nerfleye nerfleye diğer jobların bir anlamı kalmadığı için burada sudan çıkmış balığa döndüler. orada böyle bodoslama girip çatır çutur adam kesiyorlardı, şimdi zorlarına gidiyor olması gerektiği gibi olması oyunun.

optisyen

Üye
Bp nin özelliği zaten çok vurması bu tarz oyunlarda Bp prilerin çok vurması gayet normal :) tek mi atmak istiyorsun sağlam item yapacaksın öyle rogue warior itemsiz vuran karakterler değil malesef :) kıy biraz parana pazarda item dolu :)

AyZIT

Üye
özellikle bp ye saldıran bir kesim var spike ile tek atmayı biliyorlar bp den 500 600 yedımı dmg zırlıyorlar 2.8k 3k canı var max str bp lerin 2k manası var yada yok defans desen ztn yok ee neymiş bp cok vuruyor vuracak tabiki adam candan vaz gecıo manadan vaz gecıo defanss ztn asas r vursa öldürecek durumda sonra burda 1 bp ye öldülermi ağlama duvarı sanki malum oyundada bu böyledir bp damageleri oldukca yuksektir ki ona görede damage yer diğer joblardan . parazit yedinmi magelerden tek yıyorsun 500 metreden buna ses eden yok :D Hadi iyi geceler
guzel konuya degınmıssın tesekkurler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt