50 Kill Etkinliği Sorunu

Errx

Yeni Üye
Akşamları giriyoruz oyuna ve DV de 50 kill görevi yapıp kutu alıyoruz , güzel etkinlik fakat sorunlu.. Herkesi bu oyunda Bowl a yığmanın ne anlamı var ? 30-40 fpslerle oyun oynuyoruz gereksiz bir kalabalık ve kimsenin ne yaptığı belli değil . Assasinlerin çoğu bu görevi yapmak için okçu oluyor ve DV resmen bir okçu vs okçu olayına dönüyor bence bu rahatsız edici.
Önerim ; 1 gün bu şekilde 50 kill görevi aynı devam , 1 gün ise 30-40 kil + 20 Undead king + 10 Necromancer + 20 Arcdemon ( sayılar ve moblar misalidir ) .. Böylelikle pk yı DV nin tüm alanına yayarsınız , zaten optimizasyon sorunu olan oyunumuzu düşük fpsler oynamak durumunda kalmayız , assasin ve melee teamlar daha fazla keyif almış olur. Kendim sırf bu 50 kill görevini yapmak için okçu oluyorum sonrasında bıçaklara geri dönüyorum. Teşekkürler iyi günler.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Benim gözlemlediğim Assassin olan arkadaşlar archer olmak yerine assassin iken daha seri bitirebiliyor, Mod. arkadaşlardan da görmüştüm.
Şu an için bir değişiklik olacağını sanmıyorum.

Errx

Yeni Üye
Benim gözlemlediğim Assassin olan arkadaşlar archer olmak yerine assassin iken daha seri bitirebiliyor, Mod. arkadaşlardan da görmüştüm.
Şu an için bir değişiklik olacağını sanmıyorum.
Buradan anladığınız bu mu sadece ? Assasinlerin görevi kolay yapmasını mı talep ediyorum ben sanki ? Asıl sorun FPS sorunu , ve bütün milleti bowla yığma fikrinin saçmalığı.. assasin zor yapmış mageler 2 novayla görevi bitirmiş mesele bu değil ki , FPS sorunlarını neden görmezden geliyorsunuz ? Herkeste 4090 ekran kartı yok ve olmak zorunda da değil. Eskiden çar çöp knight pvp serverları vardı reklam videosu çıksın diye milleti sürekli bowla toplama çabası içerisinde olurlardı bu buna benziyor. Biraz yeniliklere açık olun lütfen .. Ha yapamıyoruz diyorsanız o zaten başka bir başlığın konusu .

Ki ayrıca oyunun 3 tane büyük görsel hatası var
1- Uzakta ki adamların çıplak görünmesi
2- Karakterlerin Michael Jackson gibi moonwalk yapması
3- Bineğe binen karakterlerin yerde sürünüyor olarak görünmesi ( bu daha önce yoktu yeni geldi ) ... Bunlar oyunu çok basit , kalitesiz , acemice gösteren unsurlar.. Ben bunların konusunu açmıyorum bile.

Size bir tavsiyede bulunuyorum sizin bana yaklaşımınız sanki asasla 50 kill alamıyormuşum da ağlıyormuşum gibi dönüş yapmanız çok acemice.

ImRIFOO

Üye
neden bowla herkesi sokuyorlar ona anlam veremiyorum. biraz genişletilmesi lazım. en azından arka kapılar bu işin içerisinde olması gerekiyor.

MmoRpg

Üye
o kadar kişi tam olarak hangi mobu nasıl paylaşacak düşünen yok düşünmek için gereken kapasite yok :)
ayrıca 2 parti magenin koca bir ırkı towna kitlediğini de gördüm çok güzel cirit attığınıda ( tabi lunaskar tarafında )
oyunda okçu popülasyonu oldukça çok bu doğru ama melee partilerde ( sadece oynamasını bilen ) okçu grupların içine girip oldukça iyi dağıtıyorlar .

Thymus91

Üye
@Errx katılıyorum hem mob hem kill cokk daha zevkli olur dün lagdan oynayamadim mesela bowl inanilmaz yoğun

MmoRpg

Üye
yarın bir gün gece geç saatlere kadar mobu kesmek için bekleyip yine de kesemediğiniz de. ve beklerks denerken ırk üstünüzden geçtiğinde '' yhooo mob kosomoyoroz yo moblor çok oz yhoo '' diye zırlayacaksınız rez alın bu iletiyi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt