Klan Arıyorum -

Dilefruz

Üye
Merhaba,
Kendini çok güzel anlatmışsın umarım istediğin ekibi bulursun.

DeLLeChiaie

Üye
-Biraz kendimden bahsedeyim; Mert, 1991 doğumluyum, İzmirde yaşıyorum. Boş beleş muhabbet yapmam, gerektiğinde konuşur gerektiğinde susarım. Ortama uyum sağlamaya çalışırım, ortamı bozmam, kısaca uyumlu biriyimdir. Evden çalışıyorum bu nedenle online sürem yüksek her gün 15:00-05:00 karakter online olacak fakat bu pc başında 15 saat aralıksız exp farm yapacağım anlamına gelmiyor, oyun sağlığımdan daha önemli değil.
-Şu ana kadar olan tüm alpha ve beta aşamalarında oynadım sadece belli kişilerin davet edildiği kapalı betada da oynadım. Oyunu bilen, deneyimli bir oyuncuyum.
-İlk aşamada Full store çekmeyeceğim oyunun gidişatını görmek istiyorum fakat yönetime destek amaçlı 1100 RC ile oyuna başlayacağım, premium ve pot alırım.
-Buffer battle priest oynayacağım, partiye attacker lazımsa attacker oynarım, yeteri kadar attacker varsa buff-heal işinide yapabilirim, fakat komutçu priest değilim, komutçu arıyorsanız yanlış yerdesiniz.
-Protean veya lunaskar fark etmez.
-İnternet ve PC kalitem iyidir, oyunda önemli bir iş üzerindeyken oyun kapandı çöktü, pc dondu, fps düştü, net gitti vs. muhabbeti olmaz, en son betada DV'de partide herkes crash vs. yerken ben yemiyordum.

-Benim beklentim;
Baştan söyleyim isime tag almaya düşünmüyorum, tag alacaksanız uyuşmuyoruz. Kendimce rekabetçi bir oyuncuyum tüm MMORPG oyunlarını PvP yapmak için oynarım en son mesela lost ark 442 saat oynamışım toplasan 48 saat bile pve yapmamışımdır sadece arenayı açabilmek için charları kastım. Fakat siz "2 hafta uyumucaz sunucunun ilk 65'i biz olacaz, 2131231231 cash çekecez, gerekirse TL ile item alacaz, herkesi tokatlıcaz polemik yapacaz, sunucunun en çok bp ye sahip klanı olacaz" kafasındaysanız, oyun buglarını yönetime bildirmek yerine kendi lehine kullanacaksanız benle işiniz yok, yaş önemli değil, birbirine saygı ve seygiyle yaklaşan bireylerden oluşan, küfür ve toxic olmayan, oyunun oyun olduğunu, gerçek karakterinin oyun karakterinden daha değerli olduğunu farkında olan ekipler özel mesaj atarak iletişime geçebilir, kısaca kendinizi tanıtıp DC adresinizi yazabilirisniz. Unutmadan hayatında daha önce oynadığı tek oyun KO olmayan, belirli bir mmorpg/pc kültürü olan bireylerden oluşan bir ekip olursa daha iyi anlaşabiliriz.
Merhaba dostum, gerçekten iyi anlatmışsın kendini. Mage ekibiz, bir priestimiz var ama senin kadar aktif olabilecek mi emin değilim lunaskar olarak başlıyoruz, online süremiz yüksek exp kasarken birbirimize faydamızın olacağı kesin. Kafalar uyuşur mage pk lara katılırım dersen buyur gel detaylı konuşuruz.
https://discord.gg/nx5SUpgr

TheBalvenie

Üye
EKİP KALABALIKLAŞTIĞI İÇİN 1 PRİEST DAHA ALACAĞIZ...
DÜŞÜNÜRSENİZ BEKLERİZ..
Herkese Selamlar.
JustBrothers Okçu Clanımıza Takım arkadaşları arıyoruz...
Neden bize Katılmalısınız ?

->Öncelikle bunun bir oyun olduğunu unutmadan önemli olanın keyif almak olduğu, mantığıyla oynamak istiyorsan;
->Ekip ruhu ve gücü ile coin, exp, ve drop farmlamayı seviyorsan;
->Ekip olarak, verdiğimiz her türlü farm emeğinin tüm üyeler tarafından eşit paylaşılmasını istiyorsan;
->Okçu pksını seviyorsan;
->Etnik köken, dil, din, ırk, parti, takım ayrımı yapmaksızın insana insan olduğu için değer veren kişilerle bir arada olmayı seviyorsan;
->O , yıllar önce var olan; exp kasarken, pk ortasında , pazarda boş gezerken, gece yarısı boss kovalarken oluşan makara muhabbeti özlediysen;

Aramıza Hoşgeldin...

Not: Discord kanalımızdan bize ulaşabilir, Rise Online Forum üzerinden Discord numaranızı özel mesaj atabilirsiniz.
DISCORD: https://discord.gg/JeW92Pv

Saygılarımızla...
JustBrothers Yönetimi
TheBalvenie / SmokeHead / TheMacallan

X A

Üye
Başarılar dilerim bizde iki arkadaş bp başlayacaz bakalım umarım pişman olmayız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt