-Biraz kendimden bahsedeyim; Mert, 1991 doğumluyum, İzmirde yaşıyorum. Boş beleş muhabbet yapmam, gerektiğinde konuşur gerektiğinde susarım. Ortama uyum sağlamaya çalışırım, ortamı bozmam, kısaca uyumlu biriyimdir. Evden çalışıyorum bu nedenle online sürem yüksek her gün 15:00-05:00 karakter online olacak fakat bu pc başında 15 saat aralıksız exp farm yapacağım anlamına gelmiyor, oyun sağlığımdan daha önemli değil.
-Şu ana kadar olan tüm alpha ve beta aşamalarında oynadım sadece belli kişilerin davet edildiği kapalı betada da oynadım. Oyunu bilen, deneyimli bir oyuncuyum.
-İlk aşamada Full store çekmeyeceğim oyunun gidişatını görmek istiyorum fakat yönetime destek amaçlı 1100 RC ile oyuna başlayacağım, premium ve pot alırım.
-Buffer battle priest oynayacağım, partiye attacker lazımsa attacker oynarım, yeteri kadar attacker varsa buff-heal işinide yapabilirim, fakat komutçu priest değilim, komutçu arıyorsanız yanlış yerdesiniz.
-Protean veya lunaskar fark etmez.
-İnternet ve PC kalitem iyidir, oyunda önemli bir iş üzerindeyken oyun kapandı çöktü, pc dondu, fps düştü, net gitti vs. muhabbeti olmaz, en son betada DV'de partide herkes crash vs. yerken ben yemiyordum.
-Benim beklentim;
Baştan söyleyim isime tag almaya düşünmüyorum, tag alacaksanız uyuşmuyoruz. Kendimce rekabetçi bir oyuncuyum tüm MMORPG oyunlarını PvP yapmak için oynarım en son mesela lost ark 442 saat oynamışım toplasan 48 saat bile pve yapmamışımdır sadece arenayı açabilmek için charları kastım. Fakat siz "2 hafta uyumucaz sunucunun ilk 65'i biz olacaz, 2131231231 cash çekecez, gerekirse TL ile item alacaz, herkesi tokatlıcaz polemik yapacaz, sunucunun en çok bp ye sahip klanı olacaz" kafasındaysanız, oyun buglarını yönetime bildirmek yerine kendi lehine kullanacaksanız benle işiniz yok, yaş önemli değil, birbirine saygı ve seygiyle yaklaşan bireylerden oluşan, küfür ve toxic olmayan, oyunun oyun olduğunu, gerçek karakterinin oyun karakterinden daha değerli olduğunu farkında olan ekipler özel mesaj atarak iletişime geçebilir, kısaca kendinizi tanıtıp DC adresinizi yazabilirisniz. Unutmadan hayatında daha önce oynadığı tek oyun KO olmayan, belirli bir mmorpg/pc kültürü olan bireylerden oluşan bir ekip olursa daha iyi anlaşabiliriz.