59Lv. altı arkadaşlar ne yapacak ?

haydeNRLC

Üye
59Lv. ve üstü arkadaşlar şu an deli gibi exp kasabilirken , biz her slotta en az iki party ks'leşip expi kasamıyoruz. Ch açmayı düşünüyor musunuz ? Yoksa aradaki fark daha da açılmalı mı ?

Rax

Üye
59 lv altı arkadaşlar oyunu bıraksın istiyorlar sanırım kanka o yüzden çok şey yapma yani

Paris

Üye
Merhaba,

Şu an için kanal eklenmesi veya azaltılması düşünülmüyor. Herhangi bir sorun anında anlık müdahale edilebilecek kadar sunucu aktif.

Şarapçıoğlu

Üye
XP bonus tüm levellerde geçerli. Biz 3 parti worm dönüyorduk baktık çok güçsüzüz 4. partiyi kurduk, maksat slot yavaşlamasın, hızlı dönsün, hızlı kasalım.

• Beğen
Tepkiler: Rax

BlackAlistar

Üye
Dorion > Gate > Narun Tower (+50 ,+60 lvl moblar kat 10,15 )

Nerdeyse tüm level slotlarıda rahatça kasabilirsiniz 45 ,50 ,52, 60.. lvl hepsi boş. Partinde bulunan arkadaşlarına buraya geçmeleri ricasında bulunabilirsin. Rahatsız edilmeden kasarsınız.

RiseOnline-Win64-Shipping_IEzRklj46O.jpg

Son düzenleme:

Rax

Üye
Dorion > Gate > Narun Tower (+50lvl moblar kat 10,13 )

Nerdeyse tüm level slotlarıda rahatça kasabilirsiniz 45 ,50 ,52,vs.. lvl solatları boş. Partinde bulunan arkadaşlarına buraya geçmelerini ricasında bulunabilirsin. Rahatsız edilmeden kasarsınız.

Ekli dosyayı görüntüle 6091
kardeşim biz +60 +70 mobları kesip zor xp kasıyoruz burada ne kadar kasabiliriz senin mantığın alıyor mu gerçekten 10 günde 1 level almamızı mı istiyorsun ??

Şarapçıoğlu

Üye
Şimdi raven slotlarında kastığınızı düşünün, bir dönüşte 550k XP ortalama. 2x event varsa 1.1M xp her dönüş. %50 XP boost basınca 1.65M XP eder. Tabii adam narun tower'a razı gelmeyecek akıl var matematik var cebir var geometri var fizik var baya şey varmış.

shisuixg0dd

Üye
kardeş neden aglıyorsun 55 lwlde pk atana kadar gidip lwl kassaydın ben oyunun 1 haftası 65 oldum sen pk atarken ben exp kasıyordum şimdi ise sürekli aglıyorsunuz aglamayın boşuna

BlackAlistar

Üye
Şimdi raven slotlarında kastığınızı düşünün, bir dönüşte 550k XP ortalama. 2x event varsa 1.1M xp her dönüş. %50 XP boost basınca 1.65M XP eder. Tabii adam narun tower'a razı gelmeyecek akıl var matematik var cebir var geometri var fizik var baya şey varmış.
bana yazarmısınız narun towerda 60 üzeri moblar size nekadar xp veriyor ? eğer normal slotların çok altındaysa bunu rapor edelim normal bir durum değil çünkü ben bekliyorum siz bana buradan nekadar xp aldığınızı yazın ben matematik hesabını yapıp rapor edeyim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt