6 Earthshaker mi? 7 Archsword mu ?

zukcu

Üye
Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar.

Priest karakterim için elimde 2 seçenek mevcut sizce hangisi ? Arada kaldım hem farm hem pvp için düşünüyorum şuan için.

+6 Earthshaker
Vurma Mesafesi: 1.4
Saldırı Gücü: 146
Damage: Poison
warriors %1 fazla

+7 Arch Sword
Fiziksel Savunma : 32
Vurma Mesafesi: 1.6
Saldırı Gücü: 142
Damage: Lightning
Rock için %12 Fazla

Son düzenleme:

Bogateg

Üye
7 arch sword 32 defans veriyor onu unutmuşsun, ben arch sword tercih ediyorum bu arada

blavikenli

Üye
1- +7 arch sword takas edilemez. es edilebilir. Geri satarken es çok daha avantajlı olur.
2-Rock ailesi için arch avantajlı diğerleri için es
3- Pvp de arch daha iyi bence def vermesi biraz daha uzağa vurması ama es ilede curse atıp tek atabilirsin.
4- +7 arch swordu 8'e basmak biraz sıkıntı ama es'yi arcana ile 7'e denemek daha olası
5- Es yi samimi arkadaşınla beraber kullanabilirsin, arch swordu kullanamazsın.
şimdilik aklıma gelenler bunlar

KAYBERENN

Üye
eğer itemin bağlanması senin için bir problem teşkil etmiyorsa 100/1000 archsword tabiki

zukcu

Üye
1- +7 arch sword takas edilemez. es edilebilir. Geri satarken es çok daha avantajlı olur.
2-Rock ailesi için arch avantajlı diğerleri için es
3- Pvp de arch daha iyi bence def vermesi biraz daha uzağa vurması ama es ilede curse atıp tek atabilirsin.
4- +7 arch swordu 8'e basmak biraz sıkıntı ama es'yi arcana ile 7'e denemek daha olası
5- Es yi samimi arkadaşınla beraber kullanabilirsin, arch swordu kullanamazsın.
şimdilik aklıma gelenler bunlar
Earthshaker enhanced gelmesiyle beraber fiyatları yerle bir oldu o yüzden satmayı da düşünmüyorum. Pek bir şansım yok o yüzden 7'ye de muhtemelen yakarım :D

FANTECH

Üye
paladin club da aynı işi görüyor bence bp ler için :D
nau nau clup iyi gider senin gibiler için
Earthshaker enhanced gelmesiyle beraber fiyatları yerle bir oldu o yüzden satmayı da düşünmüyorum. Pek bir şansım yok o yüzden 7'ye de muhtemelen yakarım :D
Bence rekabetçi bir oyuncu değilsen görev itemiyle devam et 70 lvl gelene kadar ama arch swordda çok güzel değil mi be

enokaptan

Üye
Bp sin sonuçta arch taksanda o defans çok bir işe yaramayacak yatacan her türlü ve item kitlenecek farm atacaksın muhtemelen farm karakterinede o kadar parayı bağlamayı doğru bulmuyorum

Benim tercihim earthşakir

zukcu

Üye
nau nau clup iyi gider senin gibiler için

Bence rekabetçi bir oyuncu değilsen görev itemiyle devam et 70 lvl gelene kadar ama arch swordda çok güzel değil mi be
Elimde es +6 da var archsowrd +6 da acaba diyorum arch swordu da es +6 yapıp 7 mi denesem :D

FANTECH

Üye
Elimde es +6 da var archsowrd +6 da acaba diyorum arch swordu da es +6 yapıp 7 mi denesem :D
Valla kanka yatırım tavsiyesi gibi olmasın ama +7 yapsan efsane olur :D bu rün sistemide ilerde elbet gelicek bu silahların gerçek değerleri o zaman anlaşılcak

Hypnotica

Üye
şuan +7 ıtem ve es +6 ıteme para verılmez bı 3.4 ay sonra fıyatları 4.5 gb ye kdr dusecek ılk basta 14 gb den satılan arch sword 7 suan 680 700 m arası 650 m yede alınır

Zbam

Üye
şuan +7 ıtem ve es +6 ıteme para verılmez bı 3.4 ay sonra fıyatları 4.5 gb ye kdr dusecek ılk basta 14 gb den satılan arch sword 7 suan 680 700 m arası 650 m yede alınır
fiyatlar düşecekte 3 4 ay içinde charına yatırım yaptıktan sonra farm yaparak epey bir gb kasabilirsin aslında

TheZK

Üye
Tabarise +7 :) şekil konusunda daha Arch'dan da güzel (bence)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt