+6 Elite Basmaya çalışmak

Akroo

Üye
Ekran görüntüsü koyuyorum sadece.
Ekran görüntüsü 2023-05-14 130224.png

ClyDeBorrow

Üye
ilk değil dostum ilk değil benim gibi çok kişi vardır foruma yazmayan geçmiyor geçmiyor geçmiyor.
bugün elite basacaktım şuan basmama kararı almama sebep oldun :) bir hurafe olabilir ama bir arkadaşım şöyle söylemişti "etkinlik zamanı item basmıyorum çok fazla item girişi olduğu için çok fazla item yanıyor bu şekilde oyundaki item sayısını dengede tutuyorlar"

Akroo

Üye
bugün elite basacaktım şuan basmama kararı almama sebep oldun :) bir hurafe olabilir ama bir arkadaşım şöyle söylemişti "etkinlik zamanı item basmıyorum çok fazla item girişi olduğu için çok fazla item yanıyor bu şekilde oyundaki item sayısını dengede tutuyorlar"
bize gelince her şey hurafe bro basan nasıl basıyor görüyoruz alt tarafta saniyeden tahminde edebiliyoruz arka arkaya 7 8 tane +7 epic item geçiyor ben +6ya arka arkaya yakıyorum

Witch_King

Üye
Yalnız +6 da cidden bir sorun var. Bende çok yaktım +6 geçirirken. +7 bile daha kolay geçiyor sanki.

aspasdas

Üye
+5e kadar gözü kapalı no animation olarak basıyorum çanta paso geçiyor söz konusu 6 olunca gerçekten zor

Akroo

Üye
+5e kadar gözü kapalı no animation olarak basıyorum çanta paso geçiyor söz konusu 6 olunca gerçekten zor
Ben onu da yapamıyorum +4 e 3 tane arka arkaya yaktığım çok oldu +5e de aynı şekilde üst üste yaktığım çok oldu ama olur mu hiç şanssız olan biziz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt