+6 uniq takılınca çıkartılmaması birde +6 nighthoror yanıyormu

KahveChi

Üye
arkadaşlar ben yanlış biliyorum sanırım +7 den sonra kilitlenmiyecek miydi itemler uniq itemi +6 ya bastım takarsam çıkartamıyacağım satmaya çalışıyorum ama satmak isterkende millet yanıyormu diye soruyor ve kimse bir bilgide vermiyor +6 uniq itemler yanıyor mu yada nighthoror +6 olunca yanıyormu oyundan bir yetkili cvp verirse sevinirim satmaya çalışırken milleti kandırmamış olurum sevinirim.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Unique eşyalar +6, Epic eşyalar ise+7'de ruh bağına bağlanır. Diğer sorunuza gelecek olursak; silahlar genel olarak +7 olduğunda parlar.

KahveChi

Üye
@Vision sizden ricam genel olarak diyorsunuz ya oyun içerisinde arkadaşlar parlıyor diyorlar sağlam bilgi verirseniz çok sevinirim. yarım bilgi ile iş yapmak istemiyorum açıkçası

TheJimmyQ

Üye
@Vision sizden ricam genel olarak diyorsunuz ya oyun içerisinde arkadaşlar parlıyor diyorlar sağlam bilgi verirseniz çok sevinirim. yarım bilgi ile iş yapmak istemiyorum açıkçası
kanka ben yanmıyor diye biliyorum bu alfa ve beta testlerinde bile böyleydi sonradan da bu konu hakkında herhangi bir güncelleme görmedim yine yanlış bilgilendirmek istemem.. ki zaten sen kullanmayacaksan kullanıcak adam yanıp yanmadığını test etsin bir zahmet..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt