60 Gblik Pendantı Nasıl Satın Alabilirim

Jacques

Üye
Var mı bir yolu arkadaşlar malum siteler falan öyle şeyler resmi olarak yasak(hiçte bulaşmadım) 21 gb limitide var ben bu 60 gb lik pendantı nasıl satın almalıyım yönetim bana bir yol gösterirmi. Bir kasa +7 item vermekten başka çare yok gibi onuda satıcı kabul etmiyor ne yapmalıyım?

RickSancheZz

Üye
hiç 21 gb toplamadığımdan bilmiyorum ticarettemi 21 gb sınırı var ? Çünkü bir crafterin kasasında 64 gb görmüştüm shop değilse :D

presto_86

Üye
Var mı bir yolu arkadaşlar malum siteler falan öyle şeyler resmi olarak yasak(hiçte bulaşmadım) 21 gb limitide var ben bu 60 gb lik pendantı nasıl satın almalıyım yönetim bana bir yol gösterirmi. Bir kasa +7 item vermekten başka çare yok gibi onuda satıcı kabul etmiyor ne yapmalıyım?
Var bir yolu çok basit almayacaksiniz oyunu oyun olarak oynayacaksınız o kafandaki parayı da gerçek yaşamda bir güzel yiyecek içecek ve gezeceksin başka soru?

BEARFACT

Yönetici
Game Master

Merhaba,

Bu konuda zamanında benim de bir önerim olmuştu bugün tekrar ilettim. 5 - 10 - 15 GB değerinde Bar eşyaları yapılabilir Supply Merchant üzerinde satılabilecek, bu gibi durumları ortadan kaldıracaktır.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Bir itemin değeri +10 silah filan olsa anlarımda bir takının bu kadar olmamalı.Daha kolay ulaşılabilmeli.21 gb yi bir arada görmedik daha.

Witch_King

Üye
Hiç bir item şuan o fiyatı hak etmiyor. 60 gb lik bir itemi sen karakterine koyduğunda ''vay bee nasıl vuruyorum veya karakterim amma güçlendi'' demen lazım. Ama maalesef boş bir görüntüden ibaret bence şuan oyundaki itemler.

DAYAQQQQQQ

Üye
Bu dediklerinin çoğu yasal değil. Ben oyun içi çözüm arıyorum. 60 Gblik item konusunda kimse kimseye güvenmez 60 gblik itemini pazarcıya teslim edecek adam yok bu oyunda ki haklılar.
çoğu yasal değil diyorsun da hangisi yasal değil ? ,

Sponsorlu Siteler mi yasal değil? Tradeden Gb + belli item vermek mi yasal degil yoksa güvenilir bildigin bir pazarcıyı aracı yapmak mı yasal degil ?

hepsi yasal hiçbiri yasa dışı değil.

60 gb lik item alıyorsan senin bu yollardan geçmiş olman gerekiyor ha diyelim geçmedin soruyosun ben de sana olabilecek tüm seçenekleri sundum , aksini yapamassın çünkü oyunda öyle bir imkan yok.

Jacques

Üye
Var bir yolu çok basit almayacaksiniz oyunu oyun olarak oynayacaksınız o kafandaki parayı da gerçek yaşamda bir güzel yiyecek içecek ve gezeceksin başka soru?
Oyundan gelen paraya ihtiyacım yok oyunda kazandığım oyunda kalır tavsiyenizi kendinizde değerlendirin lütfen daha güzel yiyecek içeceklere ihtiyacım yok çok şükür teşekkürler.

presto_86

Üye
Oyundan gelen paraya ihtiyacım yok oyunda kazandığım oyunda kalır tavsiyenizi kendinizde değerlendirin lütfen daha güzel yiyecek içeceklere ihtiyacım yok çok şükür teşekkürler.
Ben zaten kendimde değerlendiriyorum bro oyunu hayatınızin merkezine koyan saplantı haline getiren sizlersiniz 60 gb bir taki olur mu diye düşünmez konu açarsanız bende fikrimi söylerim rahatsız olacaksan foruma konu acmayacaksin.

Jacques

Üye
Ben zaten kendimde değerlendiriyorum bro oyunu hayatınızin merkezine koyan saplantı haline getiren sizlersiniz 60 gb bir taki olur mu diye düşünmez konu açarsanız bende fikrimi söylerim rahatsız olacaksan foruma konu acmayacaksin.
Reis sana göre pahalı bana göre değil uzatma istersen ben ne soruyorum sen ne cevap veriyorsun senden hayat tavsiyesi istemedim soruya mantıklı cevabın varsa verirsin öğüt isteyen olmadı.

Awareness

Üye
Yahu ne tuhaf insanlarsınız , GM bile gelmiş aynı konu hakkında tavsiyelerde bulunduğunu belirtmiş, siz tutup adama yediği yemekten, oyunu saplantı haline getirmekten "forumda konuyu açmayacaksın" ' a kadar bi ton laf ediyorsunuz. Psikolojik sorunları olan sizlersiniz, soruyu soran baslığı açan değil.

İster 60 gb lik ister 100gb lik item alır satar , keyif onun para onun. Bunu da güvenli bir yol ile yapmak istiyor ve gelmiş bilgi edinmek için foruma konu açmış.

Tolgun

Üye
Yahu ne tuhaf insanlarsınız , GM bile gelmiş aynı konu hakkında tavsiyelerde bulunduğunu belirtmiş, siz tutup adama yediği yemekten, oyunu saplantı haline getirmekten "forumda konuyu açmayacaksın" ' a kadar bi ton laf ediyorsunuz. Psikolojik sorunları olan sizlersiniz, soruyu soran baslığı açan değil.

İster 60 gb lik ister 100gb lik item alır satar , keyif onun para onun. Bunu da güvenli bir yol ile yapmak istiyor ve gelmiş bilgi edinmek için foruma konu açmış.
kanka oyunda item pazara koyulmiyosa bi problem site diye bisey bilmiyosa yeni oyunci itemin satildini bile bilemez
ben niye site ye güvenim ki oyunda item almak icin? niye site ye komisyon verim?
sanki site bilerek yapilmis action house

Son düzenleme:

SandraB

Üye
Merhaba,

Bu konuda zamanında benim de bir önerim olmuştu bugün tekrar ilettim. 5 - 10 - 15 GB değerinde Bar eşyaları yapılabilir Supply Merchant üzerinde satılabilecek, bu gibi durumları ortadan kaldıracaktır.
ilerde olurda +9 silah yada +2 +3 takı olayı gelirse dediginiz olaya gercekten ihtiyac var suan olmayabilir ama ilerde illaki 100 gb lik itemler olucaktır.

Opus Magnum

Üye
60 gb lik item alabiliyorum alt metniyle ego amaçlı açılmış gereksiz bir başlık.

Klasik soru yüksek maliyetli itemi 21 gb sınırına takılmadan nasıl alabilirim diye sorulur, bu avamlıktan başka bir şey değil.

Jacques

Üye
60 gb lik item alabiliyorum alt metniyle ego amaçlı açılmış gereksiz bir başlık.

Klasik soru yüksek maliyetli itemi 21 gb sınırına takılmadan nasıl alabilirim diye sorulur, bu avamlıktan başka bir şey değil.
Aynen kanka hayatta ki tek başarım bi mmorpg oyunda dandik bi item alabilmekti onu paylaşıp ego kasmak istedim itemin fotosunuda a4 e çıkarıp boynuma astım sokaklarda öyle geziyorum. Biz avam takımı böyleyiz sizin gibi elitist tayfaya erişemeyiz ağam affet.

Son düzenleme:

RickSancheZz

Üye
Aynen kanka hayatta ki tek başarım bi mmorpg oyunda dandik bi item alabilmekti onu paylaşıp ego kasmak istedim itemin fotosunuda a4 e çıkarıp boynuma astım sokaklarda öyle geziyorum. Biz avam takımı böyleyiz sizin gibi elitist tayfaya erişemeyiz ağam affet.

affedildin köle xd

risetnl

Üye
illaki paran varsa yüzyüze satışa razı olursun canlı nakit takas yaparsın oyunun itemlere değer biçme şansı yok şu an için açık piyasa herkes olmayan veya az olan itemlere istediği değeri biçer sen almak istiyorsan ya aracı ile ya site üzeri yada yüzyüze alış veriş yaparsın amma illa oyun bunun yolunu açsın dersen öneri ve istek kısmına konu açabilirsin tabiki de sevgili arkadaşım... iyi forumlar Yönetim senin sorununa çözüm üretmek zorunda tabikide

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt