Ne kadar boş bi yanıt vermişsin hocam yanıt vermek için yanıt vermişsin resmen birincisi bu oyunu herkese göre şekillendiricen yeni kimse gelmesin o zaman kendi kendinize oynayın. İkincisi row var diye sen benim suya sabuna el sürmeden rowla kastığımı nerden biliyosun müneccim misin? elimle kasmadığımı nerden biliyosun 1 hafta ss slotundan 24 saat çıkmazsan 65 olamazsın matematik denen birşey var kafanızdan sallıyosunuz bişeyler istenilen exp belli verdiği exp belli. Dv görevlerini +70de kurup ekiple yapacaksam o zaman görevleri 70 seviyede acsınki biz bu görevlerin 60Lv görevi olmadığını 60ta yapılamayacağını bilelim. 60Lv Dvye gidip slota gidene kadar 10 kere ölüyosun oyundan böyle mi zevk alıcam yoksa rekabet mi bu? ve dikkat ettiysen öneri bölümüne açtım yani seninle tartışan yok senden yorum isteyende yok kolay gelsinhocam oyunu hergün yeni gelenlere göre şekillendiremezler .o gorevler oyun ılk acıldıgında 60 lvl olan kişiler için çokda faydalıydı.sen suan suya sabuna el surmeden rowla kasarken insanlar o lvlleri elle kastılar.61 e kadar zaten sorun yok..65 içinde 1 hafta kadar ss slotundan cıkmaz isen 65 e kasarsın 65 den sonra gorevler ıle 70+ rahat olursun dw gorevlerınıde 70+da ekıp kurup cok rahat yaparsın..ex lvl bu oyunda tartışılıcak en son konu..
ex ıcın lvl ıcın aglayan tıplerden sin işte mıllet okcu 75 kastı mage 75 kastı nerf yedı dıye ustunde warı 75 kastı gelmış burda 60 lvlde yok soyle yok boyle zırlayıp duruyosunuz 60 lvl dedıgın 24 saatlık surec sen ne anlatıyosun..dw de sadece 60 lvl gorevı yok her lvlın gorevı var .. 62 oluncada acıcanmı konu yeağğ 62 lvlde dw gorevınınasıl yapalım 65 dede acıcanmı konu yeağğ 65 lvlde dw de gorevı nasıl yapalım..75de de var 60 dada var sizin gibibler yuzunden su forum ciddiye bıle alınmıyor atık..Ne kadar boş bi yanıt vermişsin hocam yanıt vermek için yanıt vermişsin resmen birincisi bu oyunu herkese göre şekillendiricen yeni kimse gelmesin o zaman kendi kendinize oynayın. İkincisi row var diye sen benim suya sabuna el sürmeden rowla kastığımı nerden biliyosun müneccim misin? elimle kasmadığımı nerden biliyosun 1 hafta ss slotundan 24 saat çıkmazsan 65 olamazsın matematik denen birşey var kafanızdan sallıyosunuz bişeyler istenilen exp belli verdiği exp belli. Dv görevlerini +70de kurup ekiple yapacaksam o zaman görevleri 70 seviyede acsınki biz bu görevlerin 60Lv görevi olmadığını 60ta yapılamayacağını bilelim. 60Lv Dvye gidip slota gidene kadar 10 kere ölüyosun oyundan böyle mi zevk alıcam yoksa rekabet mi bu? ve dikkat ettiysen öneri bölümüne açtım yani seninle tartışan yok senden yorum isteyende yok kolay gelsin
Bende bundan bahsediyorum 60 level adamı 75 levellerin arasına dvye gönderilmesin oyundan soğutmasın diyorum ama senin gibi vasat tiplere gün doğuyor çünkü normalde sıfır play ile hiçbirşey beceremeyen tipler anca görev yapmaya çalışanları keserek haz alıyor. Anlıyorum bu konuya neden takıldığını çünkü belliki bu görev farm güruhu Dvden giderse hiçbirşey başaramayacagını farkındasın. Sonuç olarak öneri bölümündeyim kimsenin rowunu kullanıp kullanmadığıda sana düşmedi Ki bu en neticede bir oyun herkes senin gibi işsiz değil konu level zorluğu mevzusuda değil ki 60levelde dv görevlerinin acılmasından ve yapılamamasından bahsediyorum. inatla 75 level demendende anladığım kadarıyla hayattaki tek başarın 75 level çar kasmak. Olsun yavaş yavaş.ex ıcın lvl ıcın aglayan tıplerden sin işte mıllet okcu 75 kastı mage 75 kastı nerf yedı dıye ustunde warı 75 kastı gelmış burda 60 lvlde yok soyle yok boyle zırlayıp duruyosunuz 60 lvl dedıgın 24 saatlık surec sen ne anlatıyosun..dw de sadece 60 lvl gorevı yok her lvlın gorevı var .. 62 oluncada acıcanmı konu yeağğ 62 lvlde dw gorevınınasıl yapalım 65 dede acıcanmı konu yeağğ 65 lvlde dw de gorevı nasıl yapalım..75de de var 60 dada var sizin gibibler yuzunden su forum ciddiye bıle alınmıyor atık..
sen önce dw nin savaş bolgesi oldugunu oradakı ex gorevlerının dıger maplara kıyasla 10 katı ex verdıgını bunun ıcınde bir çaba harcaman gerektigini ögren gel sonra tartışalım..şunuda eklemek gerekırkı 60 lvlde dw de kesıcegın mobları cok rahat kesebılırsın..teksorun baskın yemendır ustunde 500 bp var zatenhalı hazırda buda 10 kere 20 kere kesılmen anlamına gelır dw nın daha boş oldugu vakıtlere bu gorevlerı denk getırsen bu iş cozulur .yada bırınden yardım ıstesen çok rahat halledebilirsin..bunun dışında sana tavsiyem bır mıktar cash cekıp puppete yatırman 63 den sonra gurup zındanı solo hard zından derken rowdakı surecınle 65 olucaksın 65den sonrası iplik sokugu gibi gelır.70 artıda zaten gurup vede solo zından ile 80 cap ına kadar ex kasmadanda krakterın lvl alıcaktır..Bende bundan bahsediyorum 60 level adamı 75 levellerin arasına dvye gönderilmesin oyundan soğutmasın diyorum ama senin gibi vasat tiplere gün doğuyor çünkü normalde sıfır play ile hiçbirşey beceremeyen tipler anca görev yapmaya çalışanları keserek haz alıyor. Anlıyorum bu konuya neden takıldığını çünkü belliki bu görev farm güruhu Dvden giderse hiçbirşey başaramayacagını farkındasın. Sonuç olarak öneri bölümündeyim kimsenin rowunu kullanıp kullanmadığıda sana düşmedi Ki bu en neticede bir oyun herkes senin gibi işsiz değil konu level zorluğu mevzusuda değil ki 60levelde dv görevlerinin acılmasından ve yapılamamasından bahsediyorum. inatla 75 level demendende anladığım kadarıyla hayattaki tek başarın 75 level çar kasmak. Olsun yavaş yavaş.