65-75 Arası Kolaylık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sittir

Üye
açın 1 lvl 75 lvle kasın o zaman anlarsınız tüm görevleri duran 65 %100 karakterler 70 lvl çabuk kasar görevler çok exp veriyor yüzde 50 görev yüzde 15 zindan yüzde 35 row'a bırak günlük 1 lvl alırsın oyunu herkes 7x24 oynamıyor konuyu çarpıtmayın akşamdan akşama oyun bakan bir kitle var işsiz güçsüz kitleye birşey diyemem adamlar ne yapsa abartıyorsunuz yıllarca lvl kasmak isteyenin mantığını anlayamıyorum bir oyun max 2-3 ayda kasılır 2-3 ay farm atılır bir daha pk zevkine ulaşılır. Her gelişim şirketin kar marjını yükseltme çabası olmamalı tabiki full pus bir oyuna 400-500 tl vermek çoğu kişi soğutabilir ekmek dönerci tayfayı da çekebilir. 8pc li çok kişi var sadece benim tespit ettiğim.
Hemende kızıyorsunuz kimseye bişey söylenmiyor

risetnl

Üye
Hemende kızıyorsunuz kimseye bişey söylenmiyor
Dostum kızmıyoruz sadece şunu anlamıyorsun ben sabah 8 akşam 6 çalışıyorum akşam anca 21.00 da oyuna giriyorum zindan görev derken gece rowa bırakırım sadece exp kasarak oyundan zevk alınırmı ? lvl kasmak için oyuna başlamıyoruz ki pk atmak için yanlışsam düzelt. burası özgür bir platform tartışmak serbest ama kızmak yok iyi oyunlar dilerim ve özür dilerim kırdıysam

Sittir

Üye
Dostum kızmıyoruz sadece şunu anlamıyorsun ben sabah 8 akşam 6 çalışıyorum akşam anca 21.00 da oyuna giriyorum zindan görev derken gece rowa bırakırım sadece exp kasarak oyundan zevk alınırmı ? lvl kasmak için oyuna başlamıyoruz ki pk atmak için yanlışsam düzelt. burası özgür bir platform tartışmak serbest ama kızmak yok iyi oyunlar dilerim ve özür dilerim kırdıysam
Sende beni yanlış anlama bilmediğim şeyleri öğrenmek için uğraşıyorum neden kolay oldu demiyorum sayılı kişilere kolay olmasın biz rowda kasarken 1 gecede oyun açığıyla 75 olmasınlar ben onu sordum aslında yukarda arkadaş yazmış 500m exp veriyor görevler diye öyleyse tamam olma ihtimalleri var iyi forumlar herkese

xARC

Symphony Of Destruction
Yönetici
Game Developer
Şu an için oyunda erişilmiş maksimum seviye 70 olmuştur. Düzeyler planlanan sürece uygun ilerlemekte olup bu tarz raporlar ekibimizce sürekli olarak takip edilmektedir. Lütfen emin olmadığınız konularda yanıltıcı olacak şekilde paylaşım yapmayınız.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Şuan oyunda maksimum seviye 70. Ve diğer seviyeleri görmeden kolay/zor demeniz için erken olduğunu düşünüyorum. :)

İyi forumlar.

xARC

Symphony Of Destruction
Yönetici
Game Developer
66 dan 70 22 saatte normal. anlıvovum samet

Oyuncularımızın bir çoğu uzun zamandır 65 %100 olarak beklemekteydi siz de 66 olarak varsaymışsınız, Yeni eklenen görevlerin desteği ile beraber 70 seviyesine ulaşmak çokta zor değil. Tekrar edeyim her şey belirlenen sürece uygun ilerliyor. Yeni eklenen görevlere Buradan bakabilirsiniz.

Konu yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemesi adına kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt