65 levelden sonra nerede kasmalıyım?

MachuPicchu

Üye
Selamlar ROW oyuncuları,

Oyun açıldığından beri 7/24 exp kasmaktayım fakat beni kesmediğini farkettim. :)
Oyunda 65 level warrior bir karaktere sahibim, neredeyse açıldığından beri Soothsayer slotunda faaliyet halindeyim.
65 level sonrası için daha iyi exp kasabileceğim slot önerisi olan var mı? Yoksa Soothsayer slotunda 70'e kadar herkes mi kasıyor bunu çok merak ediyorum açıkçası.
Baktığımda da benden yüksek leveli olan kişi görmüyorum aslında bu Soothsayer slotlarında, slot önerisi verebilecek olan varsa önerilerini bekliyorum. Tam kapanmayı artıya çevirmeyelim. :)

Msg17

Üye
Kardeşim hiç çıkıp bi gezmedin mi slotları? Oyunda ne var diye hiç bakmadın mı? Bide meraktan soruyorum. O slotta bu zamana kadar ne kadar nakit ne kadar bus kastın söyleyebilir misin?

MachuPicchu

Üye
Kardeşim hiç çıkıp bi gezmedin mi slotları? Oyunda ne var diye hiç bakmadın mı? Bide meraktan soruyorum. O slotta bu zamana kadar ne kadar nakit ne kadar bus kastın söyleyebilir misin?
Kardeşim soruma cevap vermek yerine neden eleştiriyorsun? Merakını da kendine sakla bundan sonra.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt