65 Lv. MAGE SKİLL - STAT

Deasis

Üye
Arkadaşlar merhaba, mage stat ve skilleri hakkında güncel bir konu olsun istedim. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. MP ve INT dağılımını nasıl yapıyorsunuz. Stat ve skiller hakkında bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim.

Lasrok

Üye
Mage konusu hep biraz şaibeli oluyor zaten. Bildiğim kadarıyla itemlere göre int ve mp dengesini itemlere göre yapıyorlar (zırhları ve staffları giyebilecek kadar) gerisini hp veriyorlar diye biliyorum.

Deasis

Üye
Biz şuana kadar hp vermedik 51 Levelim 120 küsür int oldu item giyebilmek için. Kalanın hepsini MP'ye verdik

Lasrok

Üye
Mage konusu hep biraz şaibeli oluyor zaten. Bildiğim kadarıyla itemlere göre int ve mp dengesini itemlere göre yapıyorlar (zırhları ve staffları giyebilecek kadar) gerisini hp veriyorlar diye biliyorum.
MP (Magic Power) yani büyü hasarını arttırıyor mantıken, yaptığınız yanlış değil aslında sadece dediğim gibi mage hep bi şaibeli oluyor. Bazı oyunlarda mp sadece canavara hasarı arttırıyor vs. bununla ilgili bi açıklama var mı bilmiyorum yanlışta yönlendirmek istemem. Ama yaptığınız şekli yanlış değil dediğim gibi herkes farklı bir stilde yapıp oynuyor.

Deasis

Üye
Kimisi ko'da ki gibi paper mage yapmanın mantıklı olduğunu söylüyor. INT hiç vermeden, INT istemeyen itemlere + basıp MP ve HP'ye vermenin gerekiğini. 60 üzeri olan arkadaşlar belki yardımcı olabilir sonuçta 50 levele kadar bir şekilde geliniyor. Önemli olan ondan sonrası.

mmemati17

Üye
Mage oynamıyorum şuan ama mantık aslında hep aynı. Oyun başı herkes ezik olduğundan mageler sadece paper kadar int verip gerisini mp yüklenir. Hasar fazla olsun diye. 65 olduğunda mp fullse geri kalan hp verilir. Sonra zamanla herkes güçlenmeye başladıkça chitin vs. giymek için stat sıfırlanır. Chitin kadar int verilir kalanı mpye verilir.

Deasis

Üye
Aynen biz de bu şekil yapmayı düşünüyoruz. Zamanla oturacaktır hepsi yerine. Skill ya da statlarda bir farklılık yok dediğin gibi

mmemati17

Üye
Bende 0 dan mage kasmayı düşünüyorum. Mage oldukça güçlü şuan ve nova 44 ve nova efektlari çok hoşuma gitti :)

Deasis

Üye
Mage şuan gerçekten güçlü ve kasması en kolay sınıf. 32 novası bile iş yapıyor. 32den sonra partilerde aranamya başlıyorsun :)

Witch_King

Üye
En üst sınıf zırh göğüslük (+6 veya daha fazlası) kaç int istiyorsa int ver. Geri kalan full mp. Tabi lvl kasarken daha seri mob keseyim dersen paper olup en basic kıyafeti giyip full mp verebilirsin.

Deasis

Üye
Oyunda mp sınırı kaç bilen var mı acaba. Ondan sonrasını HP'ye vermeyi düşünüyorum

Omega

Üye
Kiyafet ve takılar HP mi yoksa MP mi olmalı?

Overkill

Üye
İyi bir staff olmadığı için paper gitmek daha mantıklı şuan

TheUprising

Üye
Oynadığın ortama göre değişir "TP Mage" mi oynayacaksın yoksa "Nova atam teq atam 500 metreden tekleme atam" tarzımı?

1 ; Kafanda TP Mage oynama gibi bir düşüncen varsa , 8 9 10 fark etmez En az " INT & MP " isteyen setleri seçmelisin bunlara "HP" statlar basmalısın , TP Mage olacağın için kalkan takman gerekiyor , kalkan giyebilecek kadar "STR" stat ver gerisini "HP" yap

2; TEQ Atam TEQ Yiyem diyorsan ; Yine En az veya bir tık üstü olabilir "INT" isteyen bir set bul T1 veya T2 setler genelde tercihtir kullanıcağın staff'ın istediği kadar "INT" vericeksin gerisini ise "MP" - "MP" 255 olduktan sonra ise "HP" statlarına vereceksin bu kadar.

3. Seçenek eğer benim gibi Battle Mage tarzı birşey oynamak istiyorsan üzgünüm ama bu kişisel bir build , oyun içerisinde oynadıkça kendi buildini oluşturmanı öneririm

MP ; Magic Power - Büyücü Karakterlerin vurduğu skill hasarını artırır
INT ; Intelligence - Priest & Büyücü Karakterinin Mana havuzunu genişletir Örnek ; 100 int varken 1400 mana havuzun varsa 140 int te bu 2000 olacaktır gibi
HP ; Health Power - Priest , Mage , Rogue , Warrior vb- sınıfların Health'ını arttıran statlardır , bazı karakterlerde belli bir HP Statından sonra extra olarak Defansta verir

xQuenzy

Üye
Bro bence en mantıklısı full mp gerisi hp şeklinde stat verip hp paper ve vitality set olacaktır. En azından oyunda ki mele belli bir seviyeye sahip olana kadar, sonra duruma göre int verip defans tarafına oyunun gidişine göre şekillendirebilirsin chitin vs.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt