+65 Mage Solo Hell Zindanı Nasıl Kesebilir ?

KENZAI

Üye
Merhaba, +65 mageyim solo hell dungeon'da son boss u kesemiyorum. Eğer bunu kesebilen yada yöntemi olan biri varsa lütfen bu konuda bana yardımcı olabilirmi ?
Aynı şekil bunu admin ve mod arkadaşlara da soruyorum bunu nasıl kesiceğimizi lütfen biz magelere anlatırmısınız ?

Westkhan

Üye
Malum oyundaki monster stone bu herhalde orada da mageler zorlanıyordu. Hiç değişmemiş :)

KENZAI

Üye
Malum oyundaki monster stone bu herhalde orada da mageler zorlanıyordu. Hiç değişmemiş :)
valla son boss a kadar eyvallah. son boss kesilmiyor abi bossun regeni çok fazla kendini sürekli regenliyor yetişemiyorsun yanı bunu bir mage imkansız kesmesi. kesen bana anlatsın vallahi nasıl oldugunu cok merak ediyorum

mert13

Üye
İmkansız deme knk ben çok basit kesiyorum yapamadığınız şeylere ağlamaya ne kadar müsaitsiniz bu forum kitlesi varya alayı npc

KENZAI

Üye
ben ağlamıyorum bunu kesiyorsun madem cok basit şekilde. buryaa atmazsan videolu şekilde adam değilsin sende. ( HELL'de )

Benbu

Üye
Bende kesebiliyorum ama 200 ertane falan mana can potu gidiyor 2 can 1 mana basacaksınız durmadan stafla

BenGeldim

Üye
bende cok kolay kesıyorum mage ile ama söylemıyecegım püf noktalarını kusura bakma malum rekabet ortamı :D

SOOOOOOOOOON

Üye
Beyler ben kendi adıma az özet geçeyim sizlere. Öncelikle karakterinizin full mp olması lazım ( kıyafet + statlar 255mp ). Sonrasında ise HP - ARMOR scniz basılı olmalı . Bu şekilde çokçana pot harcayarak kesebilirsiinz , başka şekilde şansınız yok. Saygılarımla.

KENZAI

Üye
Beyler ben kendi adıma az özet geçeyim sizlere. Öncelikle karakterinizin full mp olması lazım ( kıyafet + statlar 255mp ). Sonrasında ise HP - ARMOR scniz basılı olmalı . Bu şekilde çokçana pot harcayarak kesebilirsiinz , başka şekilde şansınız yok. Saygılarımla.
Bir arkadaşımız red snapper balık alıp o şekilde çok rahat kesildiğini iddaa etti deneyip deneyimlerimi paylaşacağım.

Stifler699

Üye
Kendi adıma konuşuyorum 8 dk kala Helli bitiriyorum analtayım nasıl yapıyorum skill bar dizlimini söylüyorum ,
1. Hp pot
2. Fire Storm
3. Fire Release
4. Fire Surge
5. Burn Down
6. Ice 38 ( skilin ismi aklıma gelmedi :) )
7. Master 2. skill ( Magic Boost )
8. Mana pot

arkadaşlar bosa daldığınızda sürekli pot spamlıyorsunuz ve skillere mouse ile tıklayarak atak yapıyorsunuz. Manayı sağ tuşa alın mananız azaldığında mananızı doldurmak için biraz geri çekiliyorsunuz manayı doldurup atağa devam ediyor ve pot spamlamaya devam ediyorsunuz bu şeklide devam ediyorsunuz boss ölene kadar kolay gelsin ;)

NOT : Kıyafetlerinizin ve Takılarınızın mp bonus olması şart yoksa damage yetersiz kalıyor ;)

DeLLeChiaie

Üye
İtemin varsa death da bitiyor. Red Snapper yapıştırıyorsun, Nova 56 staf ve toz bos gg, İyi akşamlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt