65 Oldum oyuna girmiyorum

WoxHades

Üye
Malum oyundan örnek verme bana malum oyunu bırakma sebebim zaten bunlar.Evet ben istiyorum günde 3-4 saat oynayarak 10-15 gün içinde orta seviye karakter dizeyim ama bunu amele gibi 10 saat mob keserek yapmak istemiyorum mesela şuan bu oyunun malum oyundan farkı yok o yüzdende girmiyorum eleştriyorum.
Sen 3-4 saat oynayarak 10-15 günde orta seviye char dizebilirsen ben günde 10 12 saat oynarak 1 ayda nasıl char yaparım bi düşün bu sefer de çok item farkı açıldı diye ağlamalar başlıcak doğru mu ?

Unbeatable

Üye
Sen 3-4 saat oynayarak 10-15 günde orta seviye char dizebilirsen ben günde 10 12 saat oynarak 1 ayda nasıl char yaparım bi düşün bu sefer de çok item farkı açıldı diye ağlamalar başlıcak doğru mu ?
Ben ağlamam çünkü emeğinin karşılığını almış oluyorsun asıl anlatmak istediğimde buydu zaten,şuan oyunda emeğinin karşılığını almaya değer yapacak birşey olmaması.

Martyr

Üye
Ben ağlamam çünkü emeğinin karşılığını almış oluyorsun asıl anlatmak istediğimde buydu zaten,şuan oyunda emeğinin karşılığını almaya değer yapacak birşey olmaması.
Olur mu sıkıntını belirtirsen ağlamış oluyorsun reis.
O yüzden sıkıntını belirtmeyeceksin biat edeceksin kırbacını yiyip oturacaksın.

HeLpeR

Üye
suan 10mi oyunda en baba 4-5saate kasıyosun hiç kalkmadan tlyle karşılaştırırsan 60tl ediyor 4 dolar yani 4tane patlıcan parası :d 1aydır 7 24 oynuyorum +7 mino parası cıkartamadım ne bi upgrade yaptm nede pk çıktım sadece farm yaptım +1 çıkarttıgımı sattım ugraştm
Öncelikle TL veya Dolar'ı bir kenara koy dostum. +7 mino alamayabilirsin belki ama 1 hafta paranı abuk subuk yerlere harcamazsan +5 mino alabilirsin. Ayda 4 mino yapar. İllaki +7 olsun diyorsan 3 ay uğraş yap ve tüm emeğini riske atarak +7 dene. Bunu sadece yaratıktan gelen para ile de yapabilirsin.

sertan123

Üye
Öncelikle TL veya Dolar'ı bir kenara koy dostum. +7 mino alamayabilirsin belki ama 1 hafta paranı abuk subuk yerlere harcamazsan +5 mino alabilirsin. Ayda 4 mino yapar. İllaki +7 olsun diyorsan 3 ay uğraş yap ve tüm emeğini riske atarak +7 dene. Bunu sadece yaratıktan gelen para ile de yapabilirsin.
kardeşim neyden bahsediyon 7 24 farmdan bahsediyorum ben günün 15 saati farm yapıp +7 minoyu 3 ayda yapıcaksam bırakta oynamayayım :D

Hoxleepins

Üye
Bende solo oyuncuyum şuan meslek kasıyorum. Toplayıcılık levelini yükseltiyorum.
Craft sistemin kapalı olduğu için Craft için gerekli malzemeleri toplayıp craft sistemi açılınca mesleğimin levelini yükselteceğim.

Şunu belirtmek istiyorum oyunda sen birşeyi kasmıyorsun yapmıyor olabilirsin ama yapanlara o şekilde konuşman doğru bir davranış değil.
Zamanı olan kasar istediği yerde istediği slotta kastığı para ne olursa olsun.Ama onlara karşı o kelimeyi kullanman hoş bir hareket değil.

HeLpeR

Üye
kardeşim neyden bahsediyon 7 24 farmdan bahsediyorum ben günün 15 saati farm yapıp +7 minoyu 3 ayda yapıcaksam bırakta oynamayayım :D
Peki sen bilirsin.

Yedi rakamı bir çoğuna basit gibi görünebilir fakat bu oyunda o kadar basit değil. +8 +9 basmak gibi bir şey yani ne bekliyorsun ki :) 5 Ay uğraşacaksın gerekirse ama yapacaksın.

Ama sen bırakacaksan bırak yukarıda yazdığım gibi sen bilirsin.

platoon0x

Üye
bu oyunun mekanikleri belli, pve sistemi belli, ne bekliyordun ki soulslike oyunlar gibi bosslarla kapışıp item düşürmeyi filan mı? oyunun şuan end game'inin sıkıcı olduğuna katılıyorum fakat farm yapma olayından şikayet etmek gereksiz bir serzeniş. para kazanmanın farklı yolları da var, (meslekler, ticaret)

sertan123

Üye

Peki sen bilirsin.

Yedi rakamı bir çoğuna basit gibi görünebilir fakat bu oyunda o kadar basit değil. +8 +9 basmak gibi bir şey yani ne bekliyorsun ki :) 5 Ay uğraşacaksın gerekirse ama yapacaksın.

Ama sen bırakacaksan bırak yukarıda yazdığım gibi sen bilirsin.
alooo adamlar oyunun 2. 3. haftasında +8 mino bastı aloo yeni bir oyunda 7 24 farm yaparak para yatırmadan böyle adamların önüne geçemiyosam dedigin okadar mantıksızki kendin bile ne yazdıgını okuyormusun acaba alfa beta her sürecinde bulundum ben oyunun :D

HeLpeR

Üye
Evet bunu yaptılar.

Çünkü ilk gelen kaymağı götürür.

İlk gelen arzularına yenilmez ise pazarı toplar.

Risk olmazsa kazanç olmaz.

HeaveN

Üye
bende 65 oldum farm yapıyom yapcak birşey yok item bascan farm yap item bas olay bu bedava item gelmiyo oyundan zaten

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt