+7 basamıyorum

Stupendous

Üye
Selam

Sevgili Arkadaşlar,

Upgrade mekaniği neye göre tasarlanmış belli değil. Tahminim her item basış ve yakışınızda, oranlar sıfırlanıyor. Örnek önden bir kaç tane 7 yakayım bu 6 olan 7'ye rahat geçsin diye bir inanış var doğru değil. Neye göre değil, hemen hemen 1 ay kadar önce yayıncının biri izleyenler olmuştur, bir envanter 7 fp seti 8'e geçirmeye çalıştı. 15-20 adet göğüslük yandı. Üzerine 7 olan 2 tane Hatred ve 1 tane 7 Heartseeker yaktı. Kısaca her şey yandı.

Bir yetkili "Zindan"lar ile ilgili olarak, drop şansınız maalesef her giriş yaptığınız günbegün katlanarak artmamaktadır. Her girişinizde şans oranınız en baştan başlamaktadır diye eklemişti. Sanıyorum bu "Upgrade" sistemi de o şekilde.

Diyelim ki "Uniqe" bir +7 bir itemi 8 yapma şansı %1 olsun. Elimizde 100 adet de bu silahtan olsun. Bu kesin geçecek anlamını taşımamaktadır. Normalde beklentimiz bu olması lazım. Neticede %1 ihtimal ise, 99 tane yakarım 1 tanesi kesin geçer. Ama sil baştan şans oranı aktif oluyorsa, yanabilir. Bakarsınız tak ilkte de geçebilir.

Bazı insanlar 100GB 500GB'lik upgradeler yapıyorlar. Şaşıyorum. O kadar itemi bulmak bir dert, onları yakma cesareti göstermek bir dert. Bilemedim.

Mamafih risk almaya değmez.

Saygılarımla

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt