+7 epic elit itemlerin hiç talep görmemesi

RZR

Üye
+7 mino arch sword ve elit warior bastık bir haftadır itemler satılmıyor tek alıcısı ölucu pazarcılar.. item basıyorsun 7 ye kâr ettim diyorsun ama alıcısı yok aynı itemleri +6 basıp satiyorduk maximum bir gün içinde satılıyordu anlam veremiyorum düzenlenme gelmesi lazım kimse +7 iteme talep göstermiyor

SecreD

Üye
Pazara ne gibi düzenleme gelmesi lazım mesela ?
+7 epik item (mino mesela) 5gb'den aşağı koyulmasın gibi mi ?
Bahsettiğin itemler öncelikle elit item değil epik item.Şu an ki oyun durumunda da görev item'inden sonra ap si ve damagesi iyi olan eline takabiliceğin başlangıç itemleri diyebiliriz.Daha önce de belirttim bu fiyatlar çok abartılıydı yavaş yavaş oturuyor.Stokcu veya pazarcı değilsin anladığım kadarıyla , itemide kendin basmışsın.
Her türlü kaar zaten işine geldiği fiyata satabilirsin.

RZR

Üye
Pazara ne gibi düzenleme gelmesi lazım mesela ?
+7 epik item (mino mesela) 5gb'den aşağı koyulmasın gibi mi ?
Bahsettiğin itemler öncelikle elit item değil epik item.Şu an ki oyun durumunda da görev item'inden sonra ap si ve damagesi iyi olan eline takabiliceğin başlangıç itemleri diyebiliriz.Daha önce de belirttim bu fiyatlar çok abartılıydı yavaş yavaş oturuyor.Stokcu veya pazarcı değilsin anladığım kadarıyla , itemide kendin basmışsın.
Her türlü kaar zaten işine geldiği fiyata satabilirsin.
Bunu ben bilemem ben sorunu dile getiriyorum çözüm üretmesi gereken ben değilim ama bir düşüncem var misalen bound itemler uniqte 7 epic ve elit itemlerde 8 e çekilse farm yapanlar bile +7 item tercih eder örnek veriyorum şuan farmda bpleri ele alalım 100 tane karakterine item koymuş bpyi düşün bunun 90 ı +6 silah takıyor ama bound 8 olsa bu 100 kişinin 40 ı +7 item takar

RZR

Üye
Böylelikle +7 itemlerin piyasası olur yani bir itemi 7 günde satmak zorunda kalmaz basanlar ve dediğin gibi pazarcı vs değilim bilemiyorum bence boundun 8 e çekilmesi lazım şu dip notuda vereyim böyle dedim diye kilitli satacak itemim olduğunu düşünmeyin öyle bir durum yok mantıklı bakıyorum sadece

SecreD

Üye
Doğrusu bana da +8 Rare itemin , +7 epik itemin veya +6 uniq itemin kitlenmesi garip geliyor.Bir tık daha üstleri olabilirmiş.Ama yönetimin kararı net gibi ''Değişmiyecek ,açılmayacak.Belki iler ki zamanlarda sadece eventlerden elde edilebilicek bi scroll ekleriz'' gibi yorumlarını duydum.
Çok mantıklı önerilerde bulunan arkadaşlarda oldu.Mesela belli bi Bp ile soulbond itemin açılması gibi.Bilemedim değişmeyecek gibi geliyor bana en azından yakın zamanda...

• Beğen
Tepkiler: RZR

Tolgun

Üye
Doğrusu bana da +8 Rare itemin , +7 epik itemin veya +6 uniq itemin kitlenmesi garip geliyor.Bir tık daha üstleri olabilirmiş.Ama yönetimin kararı net gibi ''Değişmiyecek ,açılmayacak.Belki iler ki zamanlarda sadece eventlerden elde edilebilicek bi scroll ekleriz'' gibi yorumlarını duydum.
Çok mantıklı önerilerde bulunan arkadaşlarda oldu.Mesela belli bi Bp ile soulbond itemin açılması gibi.Bilemedim değişmeyecek gibi geliyor bana en azından yakın zamanda...
Bence gayet iy, onlari da bedava ya acmaya gerek yok, zaten soul boundu pus nft le kaldirdi lar, ben buna da karsiydim, hem sonra da insanlar agliyo itemlerin fiyati niye düsiyo^^.
Rare +8 itemin üstü +9 mi oliyo:D hem kitlemesin ler diyosan katilmiyorum itemlerin degerine bakarsan kitlenmesi iy dir.

HeaveN

Üye
+7 itemler kitleniyo o yüzden satılmıyor 1 sene kimsenin o kadar ileri o item gitceni belirleyemiyo oyuncu.

RZR

Üye
Yanlış olduğunu düşünenler çok fazla kendileride bu olay yanlış gibi bir düşünceye girerlerse değişebilir fikirleri sonuçta player biziz müşteri biziz yani memnun kalmadığımız şeyleri dile getiriyoruz muhakkak dikkate alıyorlardır

SecreD

Üye
Yanlış olduğunu düşünenler çok fazla kendileride bu olay yanlış gibi bir düşünceye girerlerse değişebilir fikirleri sonuçta player biziz müşteri biziz yani memnun kalmadığımız şeyleri dile getiriyoruz muhakkak dikkate alıyorlardır
İllaki okuyup gözden geçirip değerlendiriyorlardır.Bakalım zaman göstericek.

Bence gayet iy, onlari da bedava ya acmaya gerek yok, zaten soul boundu pus nft le kaldirdi lar, ben buna da karsiydim, hem sonra da insanlar agliyo itemlerin fiyati niye düsiyo^^.
Rare +8 itemin üstü +9 mi oliyo:D hem kitlemesin ler diyosan katilmiyorum itemlerin degerine bakarsan kitlenmesi iy dir.
Evet +8 rare itemin üstü +9 oluyor dostum :)

RZR

Üye
+7 itemler kitleniyo o yüzden satılmıyor 1 sene kimsenin o kadar ileri o item gitceni belirleyemiyo oyuncu.
Buda piyasayı etkiliyor bir sürü +7 item var ama kullanılmıyor bizzat arkadaşım oyun başı spinnig almıştı +7 geçende mino bastık adam takmak istemiyor çünkü bir ay sonra daha iyi item basabiliriz bom boş duracağına biz ordan gelen parayla carimizi guclendirelim minoda boş boş duracağına biri kullansın yani alıp

PLASSSEBO

Üye
+8 epic silahı olanlar ''Bu item beni en az 8-9 ay götürür'' diyebiliyor fakat +7 epic takanlar ya da takmak isteyenler itemlerinin ileride çöp olacağını düşündüğünden 7 alıp kilitlemek yerine 4-5 ap düşüğü olan +6 silahlara yöneliyorlar. Bound sistemi rare ve epicte +8, uniqete +7 olabilir düşüncesine katılıyorum.

DraeThyN

Üye
değişmeyecek açılmayacak denilen şeyler daha çabuk açılıyor ( Örn: Oto atak )

Hedvein

Üye
Piyasada genel bir durgunluk var zaten şu sıralar, oyunlarda arada böyle dönemler olabiliyor, korku satışı yapmak yerine beklemek daha mantıklı ama tabi ihtiyaç durumunu düşününce insan bazen acele edebiliyor.
Tedbir olarak ne tedbiri alınır aklıma bir şey gelmiyor ama.

MaRaKeSH

Üye
Yönetim doğru bir işi yanlış yaparken, yanlışını farkedip etkinlik getirmekle piyasanın dengesini sağladı. Crafting, günlük etkinlik vs vs geldikçe daha da düşecektir inanıyorum. Ki düşsünde bir malın ederi vardır o kadar abartı bir fiyat sistemi oluştuki bakıyorum ama sadece bakıyorum diyebilirim. pazarda ks atanlar o malın satılacaksa diğerlerinden ucuza koymalıyım diyerek çok doğru bir iş yapıyolar. hani bazı arkadaşlar gibi piyasadan belirli başlı itemleri toplayıp itemin fiyatını yükselterek kar eden arkadaşlar var ya. birileri para kazanacak diye kendini oyun içerinden geliştirmeye çalışan insanların hakları yeniliyor tek üzüldüğüm konu bu.

birol2003

Üye
Satıcılar fiyatları oyuncuların alabileceği seviye ye indirsinler bak nasıl canlanır pazar, şu an pazarın yöneticileri web sitesinden gb alarak item yapan oyuncular, onlar doyuma ulaşsın +7 de olur pazarda +8 de

jobulani

Üye
+7 mino arch sword ve elit warior bastık bir haftadır itemler satılmıyor tek alıcısı ölucu pazarcılar.. item basıyorsun 7 ye kâr ettim diyorsun ama alıcısı yok aynı itemleri +6 basıp satiyorduk maximum bir gün içinde satılıyordu anlam veremiyorum düzenlenme gelmesi lazım kimse +7 iteme talep göstermiyor
Kaçtan pazara koyduğuna da bağlı. Uçuk fiyat yazdıysan satamaman normal. Piyasa değeri ise biraz daha beklet, olmadı 5 m altına koy bi de öyle dene.

enokaptan

Üye
Fiyatlar düşüşte hem bu yüzden hemde 3-5 ay sonra zayıf kalacak yada dahada ucuzlayacağı için 8-10gb yi üstüne kitlencek iteme yatırmak istemiyor olabilirler

Şahsen bp oynuyor olsam üstüme kitlenen item almazdım farm karakterine o kadar para bağlamak bana mantıklı gelmiyor

RZR

Üye
Fiyatlar düşüşte hem bu yüzden hemde 3-5 ay sonra zayıf kalacak yada dahada ucuzlayacağı için 8-10gb yi üstüne kitlencek iteme yatırmak istemiyor olabilirler

Şahsen bp oynuyor olsam üstüme kitlenen item almazdım farm karakterine o kadar para bağlamak bana mantıklı gelmiyor
İşte bende bunu söylüyorum soul bound +8 e çekilse epic ve elit itemlerde farm yapanlar dahi +7 epic itemler takar hem farm atan adam mutlu olur daha çok hasar verdiği için ve görsel güzelliği için hem basan adam hem satan adam mutlu olur koysalar markete cash ile kitlemek isteyen yine kitlesin itemini

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt