+7 epic elit itemlerin hiç talep görmemesi

bedomazo

Üye
item satilmiyo diyede yazmazsin arkadas :D +7 arch basmissin en iyi ve herkesin almasi gereken bi silahmi sence

RZR

Üye
item satilmiyo diyede yazmazsin arkadas :D +7 arch basmissin en iyi ve herkesin almasi gereken bi silahmi sence
En iyi gibi bir şey söylemedim ama bir itemde bir haftada satılır yani satilmiyorsa bir sorun vardır lafı istediğin gibi anlama lütfen

Alkoer

Üye
Doğrusu bana da +8 Rare itemin , +7 epik itemin veya +6 uniq itemin kitlenmesi garip geliyor.Bir tık daha üstleri olabilirmiş.Ama yönetimin kararı net gibi ''Değişmiyecek ,açılmayacak.Belki iler ki zamanlarda sadece eventlerden elde edilebilicek bi scroll ekleriz'' gibi yorumlarını duydum.
Çok mantıklı önerilerde bulunan arkadaşlarda oldu.Mesela belli bi Bp ile soulbond itemin açılması gibi.Bilemedim değişmeyecek gibi geliyor bana en azından yakın zamanda...
Bp ile açılırsa sizin gibi yayıncı arkadaşlarda gördüğümüz oyuncular 40-50-100-500bin TL lik item alıp DW nin içinden geçer. Sonra BP ile itemleri açıp satmazmı?

Soulbound bu mantığı engellemek için değilmi zaten? Oyunu yavaşlattığı tabiki doğrudur ama yavaş oyun daha iyi değilmi? Uzun yıllar oynanabilir bir oyun olmak.

Yayıncı derken siz bu şekil yapıyorsunuz demek istemedim.

maticmeta

Üye
Bp ile açılırsa sizin gibi yayıncı arkadaşlarda gördüğümüz oyuncular 40-50-100-500bin TL lik item alıp DW nin içinden geçer. Sonra BP ile itemleri açıp satmazmı?

Soulbound bu mantığı engellemek için değilmi zaten? Oyunu yavaşlattığı tabiki doğrudur ama yavaş oyun daha iyi değilmi? Uzun yıllar oynanabilir bir oyun olmak.

Yayıncı derken siz bu şekil yapıyorsunuz demek istemedim.
Bp ile açılması mantıklı, zaten bp kasan adam pk atan adamdır, ve pk atan adam elindeki silahı güçlendirmek için eski silahını açmak ister ama şunu unutmamak lazım yönetiminde para kazanması gerek ki bu çark işlesin.
O kadar yazılımcı server vs hayrına yapmıyorlar sonuçta bu işi.
9 10 olayına gelirsek geldiği anda serverda deli gibi iten silinir çünkü 10 item basabilmek için belkide 5 bin adet +1 item silinir oyundan buda oyunu canlı ve güncel tutar, şimdi diyeceksin o zaman bu adamlar herkese tek atar atmaz kardeşim bunun antisi var oyunculuğu var takım oyunu var var oğlu var.

MaRaKeSH

Üye
Bp ile açılması mantıklı, zaten bp kasan adam pk atan adamdır, ve pk atan adam elindeki silahı güçlendirmek için eski silahını açmak ister ama şunu unutmamak lazım yönetiminde para kazanması gerek ki bu çark işlesin.
O kadar yazılımcı server vs hayrına yapmıyorlar sonuçta bu işi.
9 10 olayına gelirsek geldiği anda serverda deli gibi iten silinir çünkü 10 item basabilmek için belkide 5 bin adet +1 item silinir oyundan buda oyunu canlı ve güncel tutar, şimdi diyeceksin o zaman bu adamlar herkese tek atar atmaz kardeşim bunun antisi var oyunculuğu var takım oyunu var var oğlu var.

ilk sölediğine sonuna kadar katılıyorum hatta premiumsuz girişi bile yasaklayabilirler. çokda memnun olurum para verip etkinliklerine katılamadığım bir oyunda bu değişime. son sölediğin paradoxa (bak gene başladık) neden olur itemler silinirse itemin fiyatı artar bulmak zorlaşır. bunun yerine yönetim elinde ki kartları kullanacaktır. rünlü itemler açıldığında zaten oyun yeniden başlayacak soulbounda direnmeleri belkide bu yüzden 1 yıl bekle kardeşim bu silahla idare et demek istiyorda olabilirler. kısacası itemi kullandırmaya yönelik etkinlikler gelmeli set bonusu ve rün sistemi gibi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt